@Skopec Koukal je jasnej, chlapík už nehraje na profiúrovni a potřebuje někde získat penízky, protože jeho penězovod nikdy nebyl kdovíjak zázračnej, narozdíl od Koukalky, která samozřejmě měla supr kontrakty na reklamy apod. No a protože pan Koukal asi nechce jít do práce, tak si zvolil jako penězovod svojí současnou manželku, vo tom neni pochyb. Já jsem si jí opravdu vážil, za to co pro český biatlon udělala, nebýt jí, tak to výsluní zdaleka nebude tak zářivé, ale tohle mi prostě přijde nedůstojný..
No po tom co se úryvky z tý její nový knížky objevily v tisku, tak i tento penězovod brzy rychle vyschne. Kdo by dělal reklamu s bejvalou hvězdou biatlonu. Protože cestu zpět si tímto mezi profisportovce asi už nadobro uzavře, když nakydala hnůj na všechny okolo s kterejma byla na jedný lodi.
@plasa - já tu knížku nečetl a asi ani číst nebudu. Jen jsem viděl to co vyšlo na seznamu nebo idnesu a kecali jsem o tom cestou po barážových hokejích.Takže si nějakou hlubší úvahu o jejích psychoproblémech asi neudělám. Naposledy jsem něco podobnýho četl od Horviho a ten byl supr.
Tak jsem nahledl na jihlavské forum a oni se tam chtej skládat hráčům na odměnu...chlastacku...kdyz udrží extraligu...to jsem se fakt musel smat tvl...misto toho aby to bylo obracene aby kdyz se nedaří dali treba zdarma vstup at přijde podpořit co nejvic lidi at je to nakopne tak to tam resi odměnou
@FeryBo To je slušný WTF Na druhou stranu, vlastně docela sympatický, no ne? Jsou to magoři, ale i proto bych to letos Dukle přál udržet, spolu s naším postupem. Super ale je, jak dneska houfně nasázej na Vary. V tom jim držim palce snad ještě víc, aby se ukázalo, že se po letech naučili správně vsadit )
kafkojc: To máš z toho výletění na Moravu jinak je to tak, dneska můžeme opravdu udělat významný krok směrem k ELH, doufám, že to dnes dobře dopadne.
Já bych Ti napsal, z čehopa tuto mám. Ale to by se tu pak všichni hlasitě smáli. Takže si radši dodělám kyblík grogu s medem, pak ho do sebe vyleju, vlezu do peří a budu se potit...
Komentáře
Super ale je, jak dneska houfně nasázej na Vary. V tom jim držim palce snad ještě víc, aby se ukázalo, že se po letech naučili správně vsadit )
Měl sem v plánu přijet a osobně na Váš výkon dohlédnout, bohužel mě skolil moribundus...