Nechápu proč nasadili na poslední střídání v prodloužení Balána se Skuhravým, už od chvíle kdy vlezli na led jsem čekal, že dostaneme góla . Ten ztracený bod může být opravdu klíčový...
Tak dneska velká škoda.Na druhy misto máme 2 body,na první 4.Ještě je to hratelny,snad jeste ropaci s nekym uklouznou.Neco mi rika,ze v nedeli z Jihlavy,nějakej bod privezeme.
Takže dnešni mač, první třetina docela dobrá,ropáci í úplný hovno ,naše produktivita ,bída jako celá baráž. Druhá třetina hrůzy,nedůraz před kasou ,doplácí z hovna 1:2... Paradox ve dvou špílech ,dva vlastní góly...Mazec...Treti třetina, hra na jednu kasu ,obrat ,ale zase nedůraz a laciný gól. Prodloužení? Tři golovky a pak zase jebka? Nepochopím Pesouta, 24 vt di konce a dáme dva nebruslivý hráče Balzám a Venca? Proč hraje obránce Šafář ve čtvrtý lajně? To nemáme kurva dost hráčů?
Tomáš Mariška (Karlovy Vary): „Konečně se nám povedlo dobře vstoupit do zápasu. První třetina byla z naší strany taková, jak jsme si představovali. Myslím, že jsme měli dostatek šancí, aby skončila větším brankovým rozdílem v náš prospěch. Ve druhé třetině jsme také nehráli špatně, hosté se do nás trošičku více tlačili, ale bohužel jsme je nakopli naším nešťastným vlastním gólem. Potom jsme byli trochu v útlumu a za minutu jsme dostali další branku. Po druhé třetině jsme si řekli, že to rozhodně nevzdáme a na ledě necháme všechno, což hráči udělali a otočili vývoj. Potom jsme tři minuty před koncem zase dostali smolný gól. Bojovali jsme dál, v prodloužení jsme měli dvě nebo tři vyložené šance, ze kterých jsme mohli dát gól. Bohužel po jedné chybičce v rozebírání hráčů v našem pásmu jsme dostali rozdílový gól. Myslím, že jsme si dnes zasloužili tři body, ale máme jeden. Tabulka je vyrovnaná, nic se teď rozhodně neděje.“
Darek Stránský (Litvínov): „My jsme nehráli v první třetině podle plánu, jaký jsme si předsevzali. Soupeř byl aktivnější a živější. Vedl a zatápěl nám. Do druhé třetiny jsme vstoupili mnohem lépe, byli jsme aktivnější, agresivnější a daleko lepší než v první třetině. Podařilo se nám dát poměrně rychle za sebou dva góly a měli jsme i nějaké šance na to, abychom zvýšili rozdíl. Ve třetí třetině byl ale opět aktivnější soupeř, vytvářel si šance z rychlých protiútoků a korunoval to tím, že zápas otočil. V závěru se nám podařilo vyrovnat a v prodloužení měl soupeř pár střídání, při kterých nás zamknul. Ale my jsme nakonec dali vítězný gól a jsme nesmírně šťastní, že jsme dnes udělali dva body.“
Kdyz jsem dneska v prvni tretine videl, jak ropaci nejsou schopni kloudny rozehravky, puky chodily vetsinou na stojiciho hrace na vlastni modry, tak jsem si rikal, ze dobry. Ze dneska to nejak musime umlatit. Kouhout tam soupl biliardovej stouch jako s Kladnem. Vypadalo to dobre.
Jenze pak si tam soupnem ve druhy tretine vlastence, nasledne to tam Mikus za caru doveze na pindouru a ja myslel, ze me povezou. Od ty doby total obrat ve hre. Mohlo nam tam padnout neco i na 1-3/1-4 a byli bysme total v riti.
Ve treti tretine jsme aspon seslapli plyn a hned to bylo o necem jinym. Lec po obratu jsme to jaksi neudrzeli.
Prodlouzeni nepotrebuje komentar. Cheza to hrala vylozene na najezdy, meli jsme tam 3 sance a bum ho, na druhy strane gol z jedny kloudny akce, po nasi drbacce.
Co nepochopim. 1. PP lajna s Vencou. Fakt nevim, ze treneri nevidi, ze to nefunguje. Venca mozna vyhraje bully a co dal. Balan to tam porad predrzuje, zkousi krizny prihravky, ktery nevychazeji..... jak tam nastoupila Kverovo lajna, hned tam byly 3 strely za 20 vterin a vypadalo to sakra jinak! Vypadalo to jako presilovka. Ne to, co predvadi 1. lajna. A to necham stranou, ze pak Plutnar (v minulych zapasech) nevedel, jestli ma branit za sebe nebo za Rachnu a vznikaly tam takovy chaosy, ze to smrdelo golem.
kjetel: Obecne nemam rad zbytecny umely negativni emoce v cemkoli. Neco jinyho, je, kdyz v ramci vypjaty situace se clovek necha unest emocema. Neco jinyho ale tydlety bezduvodny senoslamy a skurvenyenergie. Nepochopim.......
Druhy tretiny máme nahovno,uz urcite 2-3 roky.Nevim cim to je,ale je to pravidlo každého zápasu.Druha tretina,katastrofa.Ve treti to pak doháněj,a vypada to zase koukatelne.Jeste neni nic ztracenyho,ale musi se vyvarovat zbytečných chyb.Vcera ta haluz na 2:1,kdy to tam jemně tuklo Mikusovi do kalhot,a pak se to zastavilo pulkou objemu za bránou,co k tomu dodat.Takovy stesti proste nemáme tvl.
A ted si představte, ze by byl Sicak zdravej. Nechci si to teda nejak malovat, ale chybi nam vic nez Gorcik s Tomeckem,Vachovcem a Grigerem dohromady.
Vaclav včera zase -2. Pozoruju, ze zatím jsme stale nepochopili o cem ta baraz je. Stejne jako loni hrajem na krasu, furt naky kudrlinky v rohu. Loni Pardubice a hraly totálního karasa, včera klobasov to samy, ale stejne tam ty goly nejak dokopou, umlatej a uplacaj. Kdezto my delame kolotoce v rohu a před branou sem včera zase nejak nezahlid nikoho.
Včerejší prohra nakonec neskutečně hrozně mrzí. Nemuseli jsme mít nic, ale mohli jsme také mít tři, nejhůře dva body. Ten jeden ztracený bod může nakonec hodně mrzet. Musíme bezpodmínečně vyhrát alespoň jeden z nadcházejících dvou zápasů, nejlépe však oba. Jak moc tomu věřím, bych tady raději nezmiňoval, jelikož jsem stále plný emocí ze včera.
1. třetina: Litvínov zahájil zápas podobně jako odehrál oba předchozí zápasy proti Jihlavě. Hráli hrozně a v poklidu jsme jim tam v první třetině měli nasázet dva, tři góly a mohl být klid. 2. třetina: Nevím úplně jestli Litvínov nastoupil lépe, nebo my nastoupili hrozně (možná obojí), každopádně padly tam dva smolné góly po obrovském nedůrazu v obraně a obraz hry se úplně otočil. Litvínov měl neskutečné šance a kolikrát nás držel Novotný, nebo litvínovská nemohoucnost v zakončení. Kdyby to podruhé třetině bylo 1:4, bylo by to zcela zasloužené. Balánův únik ke konci třetiny zůstal bohužel nevyužit a je smutné, že ten únik založil a vymyslel Novotný. Byla to totiž naše téměř jediná šance ve druhé třetině. 3. třetina: Litvínov to ve druhé třetině zavřel a kolikrát i v pěti stáli na vlastní modré. Říkal jsem si, že jestli tohle vyrovnáme, bude to zázrak. Nakonec se to v momentě, kdy hrál Vrdlovec místo Balána v první lajně povedlo. Po dramatické chvilce, kdy to videorozhodčí chtěl trochu zpestřit, jsme se mohli konečně radovat z vyrovnání. Říkal jsem si, že teď už snad Vrdlovec zůstane v první lajně natrvalo, protože je to aktuálně náš nejlepší střelec a horší než Balán snad už ani být nemůže. Bohužel se tomu tak z pro mě nepochopitelných důvodů nestalo a v dalších střídáních nastupoval v první lajně zase Balán. Poté to tam však po skvělé Beránkově přihrávce propadlo potřetí a v celé hale propukla euforie. Tu však brzy zmrazil náš loňský hráč Baránek, kdy opět po obrovském nedůrazu v obraně prostřelil Novotného. Jeho monumentální oslava mi vzhledem k tomu, že je zde i on podepsán pod sestupem, přišla trochu nevhodná, ale dá se to částečně pochopit. Prodloužení: Opět naše dominance a přehrání Litvínova, toto důležité prodloužení jsme měli jednoznačně uhrát v náš prospěch. Zpočátku nastupovali dva obránci s jedním útočníkem, poté se to obrátilo a Beránek s Kohoutem to tam solidně míchali. Pak však přišlo naprosto nepochopitelné střídání Balána se Skuhravým. Bylo jasné, že zde rozhodně nebude mít kdo bránit. Přijde mi to jako obrovská taktická chyba. Ostatně podle mě měl již trenér uklidnit tým po našem vedoucím gólu ve třetí třetině oddechovým časem.
Suma sumárum, teď ve mně převládá zklamání, ne jenom ze včerejška ale z celého dosavadního průběhu baráže. Mohli jsme na tom být lépe, nesmíme však zapomínat, že jsme na tom mohli být i podstatně hůře. Neztrácím proto naději a doufám v šest bodů z následujících dvou venkovních zápasů. Pokud nevyhrajeme ani jeden, museli bychom poté vyhrát všech zbývajících pět zápasů. Představa WSM ligy a budoucnosti karlovarského hokeje v případě nepostupu mě opravdu velmi děsí. Teď na to ale není čas, a i vzhledem ke ztrátě Jihlavy s Kladnem jsem naprosto ve hře a vše máme jen a pouze ve vlastních rukách. Takhle velká příležitost na návrat nemusí být velmi dlouhou dobu, možná už nikdy.
Tak v podstate by bylo samozrejme fajn,kdyby se postoupilo zpet.Tak tedy dobrá,treba budeme v ELH.Ted tedy nějaký slusny sponzor,vime jakej???No potom je tady otázka,mužstvo.Nikomu se do Varu nejak zvlášť nechce,to víme všichni.A ruku na srdce,pokud by hrál tenhle mansaft ELH,tak pristi rok,baráž čeká opet zase. A pokud by to tak bylo,baráž na kterou ani nebudou lidi moc chodit.Ted alespoň přijdou,protoze je to o postup.No nevím co je lepsi.Pokud postoupime jak si vsichni přejeme,budeme se tam zase plácat,a nikoho to nebude bavit.
@kanis No takže je vlastně lepší, že ti naši borci to takhle matlají. Kdyby se snažili a nedejbůh postoupili, tak co by jsme si počali? Je úžasné jak si začínáte zdůvodňovat proč je lepší nepostoupit. A co se stane až nepostoupíme? Všichni ti, kteří to tady táhli a drželi nás nahoře, tak odejdou do eligy a my se budeme plácat u dna první. No a pak by jsme se mohli modlit, aby to otevřeli a dalo se spadnout do druhé, protože tam zase rok budeme jako velcí borci každého válcovat.
Jiri72:Nemusíš se hned rozčilovat,a ironicky rikat,ze by to bylo lepší.Tak jsem to nemyslel.Ale,myslíš,ze v ELH,si povedeme lépe?Ja myslim,ze ne.Pokud postup,musis mit za zady nejakeho slušného sponzora,aby na ti byli susne.No nic,to nema cenu.Bud se postoupí,nebo ne.
Komentáře
Hergot, jak já jsem dneska na ně nasranej.
Darek Stránský (Litvínov): „My jsme nehráli v první třetině podle plánu, jaký jsme si předsevzali. Soupeř byl aktivnější a živější. Vedl a zatápěl nám. Do druhé třetiny jsme vstoupili mnohem lépe, byli jsme aktivnější, agresivnější a daleko lepší než v první třetině. Podařilo se nám dát poměrně rychle za sebou dva góly a měli jsme i nějaké šance na to, abychom zvýšili rozdíl. Ve třetí třetině byl ale opět aktivnější soupeř, vytvářel si šance z rychlých protiútoků a korunoval to tím, že zápas otočil. V závěru se nám podařilo vyrovnat a v prodloužení měl soupeř pár střídání, při kterých nás zamknul. Ale my jsme nakonec dali vítězný gól a jsme nesmírně šťastní, že jsme dnes udělali dva body.“
.Nemělo by spíš oslavovat domácí tým a fanoušky?
To choreo jsem nechápal taky. Ropáky asi nikdo tady nemá rád, ale bylo to hodně ubohé. Snad jsme tím neurazili hokejového pánaboha .
Jenze pak si tam soupnem ve druhy tretine vlastence, nasledne to tam Mikus za caru doveze na pindouru a ja myslel, ze me povezou. Od ty doby total obrat ve hre. Mohlo nam tam padnout neco i na 1-3/1-4 a byli bysme total v riti.
Ve treti tretine jsme aspon seslapli plyn a hned to bylo o necem jinym. Lec po obratu jsme to jaksi neudrzeli.
Prodlouzeni nepotrebuje komentar. Cheza to hrala vylozene na najezdy, meli jsme tam 3 sance a bum ho, na druhy strane gol z jedny kloudny akce, po nasi drbacce.
Co nepochopim. 1. PP lajna s Vencou. Fakt nevim, ze treneri nevidi, ze to nefunguje. Venca mozna vyhraje bully a co dal. Balan to tam porad predrzuje, zkousi krizny prihravky, ktery nevychazeji..... jak tam nastoupila Kverovo lajna, hned tam byly 3 strely za 20 vterin a vypadalo to sakra jinak! Vypadalo to jako presilovka. Ne to, co predvadi 1. lajna. A to necham stranou, ze pak Plutnar (v minulych zapasech) nevedel, jestli ma branit za sebe nebo za Rachnu a vznikaly tam takovy chaosy, ze to smrdelo golem.
Vaclav včera zase -2.
Pozoruju, ze zatím jsme stale nepochopili o cem ta baraz je. Stejne jako loni hrajem na krasu, furt naky kudrlinky v rohu. Loni Pardubice a hraly totálního karasa, včera klobasov to samy, ale stejne tam ty goly nejak dokopou, umlatej a uplacaj. Kdezto my delame kolotoce v rohu a před branou sem včera zase nejak nezahlid nikoho.
Musíme bezpodmínečně vyhrát alespoň jeden z nadcházejících dvou zápasů, nejlépe však oba. Jak moc tomu věřím, bych tady raději nezmiňoval, jelikož jsem stále plný emocí ze včera.
1. třetina: Litvínov zahájil zápas podobně jako odehrál oba předchozí zápasy proti Jihlavě. Hráli hrozně a v poklidu jsme jim tam v první třetině měli nasázet dva, tři góly a mohl být klid.
2. třetina: Nevím úplně jestli Litvínov nastoupil lépe, nebo my nastoupili hrozně (možná obojí), každopádně padly tam dva smolné góly po obrovském nedůrazu v obraně a obraz hry se úplně otočil. Litvínov měl neskutečné šance a kolikrát nás držel Novotný, nebo litvínovská nemohoucnost v zakončení. Kdyby to podruhé třetině bylo 1:4, bylo by to zcela zasloužené. Balánův únik ke konci třetiny zůstal bohužel nevyužit a je smutné, že ten únik založil a vymyslel Novotný. Byla to totiž naše téměř jediná šance ve druhé třetině.
3. třetina: Litvínov to ve druhé třetině zavřel a kolikrát i v pěti stáli na vlastní modré. Říkal jsem si, že jestli tohle vyrovnáme, bude to zázrak. Nakonec se to v momentě, kdy hrál Vrdlovec místo Balána v první lajně povedlo. Po dramatické chvilce, kdy to videorozhodčí chtěl trochu zpestřit, jsme se mohli konečně radovat z vyrovnání. Říkal jsem si, že teď už snad Vrdlovec zůstane v první lajně natrvalo, protože je to aktuálně náš nejlepší střelec a horší než Balán snad už ani být nemůže. Bohužel se tomu tak z pro mě nepochopitelných důvodů nestalo a v dalších střídáních nastupoval v první lajně zase Balán. Poté to tam však po skvělé Beránkově přihrávce propadlo potřetí a v celé hale propukla euforie. Tu však brzy zmrazil náš loňský hráč Baránek, kdy opět po obrovském nedůrazu v obraně prostřelil Novotného. Jeho monumentální oslava mi vzhledem k tomu, že je zde i on podepsán pod sestupem, přišla trochu nevhodná, ale dá se to částečně pochopit.
Prodloužení: Opět naše dominance a přehrání Litvínova, toto důležité prodloužení jsme měli jednoznačně uhrát v náš prospěch. Zpočátku nastupovali dva obránci s jedním útočníkem, poté se to obrátilo a Beránek s Kohoutem to tam solidně míchali. Pak však přišlo naprosto nepochopitelné střídání Balána se Skuhravým. Bylo jasné, že zde rozhodně nebude mít kdo bránit. Přijde mi to jako obrovská taktická chyba. Ostatně podle mě měl již trenér uklidnit tým po našem vedoucím gólu ve třetí třetině oddechovým časem.
Suma sumárum, teď ve mně převládá zklamání, ne jenom ze včerejška ale z celého dosavadního průběhu baráže. Mohli jsme na tom být lépe, nesmíme však zapomínat, že jsme na tom mohli být i podstatně hůře. Neztrácím proto naději a doufám v šest bodů z následujících dvou venkovních zápasů. Pokud nevyhrajeme ani jeden, museli bychom poté vyhrát všech zbývajících pět zápasů.
Představa WSM ligy a budoucnosti karlovarského hokeje v případě nepostupu mě opravdu velmi děsí. Teď na to ale není čas, a i vzhledem ke ztrátě Jihlavy s Kladnem jsem naprosto ve hře a vše máme jen a pouze ve vlastních rukách. Takhle velká příležitost na návrat nemusí být velmi dlouhou dobu, možná už nikdy.
No takže je vlastně lepší, že ti naši borci to takhle matlají. Kdyby se snažili a nedejbůh postoupili, tak co by jsme si počali? Je úžasné jak si začínáte zdůvodňovat proč je lepší nepostoupit. A co se stane až nepostoupíme? Všichni ti, kteří to tady táhli a drželi nás nahoře, tak odejdou do eligy a my se budeme plácat u dna první. No a pak by jsme se mohli modlit, aby to otevřeli a dalo se spadnout do druhé, protože tam zase rok budeme jako velcí borci každého válcovat.