HCE Fórum

1777778780782783785

Komentáře

• Psal jsem to před chvilkou a je to tu 😂
  • @weis1 kloboucek 🎩 :D já zírám
  • Ten gól Salstena, co Tarmo vymyslel…
  • Tak ta krize moc dlouho netrvala,to je dobře.
  • Ale dneska to neni Plutnarovo zápas
  • Otočka super ale proč jjim zase musíme nahrát na vyrovnání? :'(
  • Jak si nechat okamžitě vzít momentum v zápase :X
  • kinkis

Třeba už Nelise máme podepsaného na příští rok, že mu na první gol nahrával Mikyska a na druhý mu puk přikopnul Mamčics... :)
  • Jakože zlaté skóre 3:3 po té první třetině, ale mohlo být teda veseleji.
  • @Vossy 2 ze 3 gólů darované :X
  • Výrazně lepší třetina
  • Teď je rozsekame jak malý kluky
  • Neeee, vlastne ne, dopadne to hodně blbě
  • Bery buď góly nedává a nebo je dává po dvou a více :D

Tarmo 0+2
  • Každej hater, co psal, že Bery hraje na půl plynu, si může jít vysrat oko.
  • To pisou vetsinou ti joudove na facebooku 😀
  • Zaplatpanbuh🙄
  • Dneska Vary Win za kurz 7, Koffer assist, Reunanen 2kb. 😎😎

Kurz na 7 byk v době kdy jsme hráli oslabení ve 2 třetině 🤣🤣
  • Myslím si, že dneska to je velice důležitá výhra hlavně pro seběvědomí. Místo 3. prohry v řadě máme další skvělý obrat za 3 body. Jde vidět ten rozdíl, když první lajně zápas sedne a když ne :D 
  • Jinak musim pochvalit vykon Vracovskeho.Bojoval,makal..skoda,ze mu to tam nepadlo.Ten kluk ma na vic nez Sokolov.
  • A čí ten kluk teda vlastně je? :D Sokolov, Plzeň? :D 
  • Podle me Sokolova,uz tam krouzi nejakou sezonu
  • @Uklizečka_kabiny_HCE
    Já zkoušel po první třetině,*kde to bylo u obou zápasu 2:0 😀
  • Tarma podepsat
  • Uf dneska to v obraně fakt nebylo ono (už at se vrati Dlapa- ten to trochu zpevni ), takže zlatý 3 body! Vracovský se samozřejmě snažil, ale že bych hned říkal, že do ligy patří...samozřejmě dobře, že ho vytáhli! Na Kružíka je ta liga moc fyzická a nemá na ni bohuzel...Vracovský má aspoň postavu...ale furt do té 2 lajny potřebujeme větší kvalitu pokud chceme letos udělat solidni výsledek ...aj za to jedno křídlo bych byl rád 2 nepřijdou...
  • Jakse jsem dneska měl taky. Trošku nechápu, proč tam cpou tu první přesilovkovou formaci, která moc nefunguje spíš to přehrávají, oni jsou v pásmu, ale ten puk jim tam nelítá tak jak by měl. 
  • Otočit zápas, dát šest gólů a krásné akce na obou stranách. Myslím, že lidí spokojeni. Tohle byly důležitý body. Přijde mi jako bychom v posledních utkáních trochu hůř bruslili. Ale jsou okamžiky kdy jezdíme jak blesky… nevím no.

vracovsky - za mě je to hráč ve skupině Kofroň/Kruzik. Super pro šířku kádru, ale rozdílový forward to není.

za očekáváním je ilomaki. Dnes jsem trnul i u Moravce. Někdy to řeší příliš složitě a jsou z toho zbytečně problémy. Tarmo je dozadu katastrofální, ale dopředu geniální. 

Je leden, tak čekám na ty pohyby v kádru.
  • > @Uklízečka_kabiny_HCE napsal(a):
    > Jakse jsem dneska měl taky. Trošku nechápu, proč tam cpou tu první přesilovkovou formaci, která moc nefunguje spíš to přehrávají, oni jsou v pásmu, ale ten puk jim tam nelítá tak jak by měl. 

at spojí zpet tarma s jaksem...tarmo na pravy kruh a jaks na modrou na one timery a rozdavani puku
  • a do druhy presilovky aby zustal na lede tarmo na beku
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters