Myslím si, že dneska to je velice důležitá výhra hlavně pro seběvědomí. Místo 3. prohry v řadě máme další skvělý obrat za 3 body. Jde vidět ten rozdíl, když první lajně zápas sedne a když ne
Uf dneska to v obraně fakt nebylo ono (už at se vrati Dlapa- ten to trochu zpevni ), takže zlatý 3 body! Vracovský se samozřejmě snažil, ale že bych hned říkal, že do ligy patří...samozřejmě dobře, že ho vytáhli! Na Kružíka je ta liga moc fyzická a nemá na ni bohuzel...Vracovský má aspoň postavu...ale furt do té 2 lajny potřebujeme větší kvalitu pokud chceme letos udělat solidni výsledek ...aj za to jedno křídlo bych byl rád 2 nepřijdou...
Jakse jsem dneska měl taky. Trošku nechápu, proč tam cpou tu první přesilovkovou formaci, která moc nefunguje spíš to přehrávají, oni jsou v pásmu, ale ten puk jim tam nelítá tak jak by měl.
Otočit zápas, dát šest gólů a krásné akce na obou stranách. Myslím, že lidí spokojeni. Tohle byly důležitý body. Přijde mi jako bychom v posledních utkáních trochu hůř bruslili. Ale jsou okamžiky kdy jezdíme jak blesky… nevím no.
vracovsky - za mě je to hráč ve skupině Kofroň/Kruzik. Super pro šířku kádru, ale rozdílový forward to není.
za očekáváním je ilomaki. Dnes jsem trnul i u Moravce. Někdy to řeší příliš složitě a jsou z toho zbytečně problémy. Tarmo je dozadu katastrofální, ale dopředu geniální.
> @Uklízečka_kabiny_HCE napsal(a):
> Jakse jsem dneska měl taky. Trošku nechápu, proč tam cpou tu první přesilovkovou formaci, která moc nefunguje spíš to přehrávají, oni jsou v pásmu, ale ten puk jim tam nelítá tak jak by měl.
at spojí zpet tarma s jaksem...tarmo na pravy kruh a jaks na modrou na one timery a rozdavani puku
Komentáře
Tarmo 0+2
Kurz na 7 byk v době kdy jsme hráli oslabení ve 2 třetině 🤣🤣
Já zkoušel po první třetině,*kde to bylo u obou zápasu 2:0 😀
vracovsky - za mě je to hráč ve skupině Kofroň/Kruzik. Super pro šířku kádru, ale rozdílový forward to není.
za očekáváním je ilomaki. Dnes jsem trnul i u Moravce. Někdy to řeší příliš složitě a jsou z toho zbytečně problémy. Tarmo je dozadu katastrofální, ale dopředu geniální.
> Jakse jsem dneska měl taky. Trošku nechápu, proč tam cpou tu první přesilovkovou formaci, která moc nefunguje spíš to přehrávají, oni jsou v pásmu, ale ten puk jim tam nelítá tak jak by měl.
at spojí zpet tarma s jaksem...tarmo na pravy kruh a jaks na modrou na one timery a rozdavani puku