HCE Fórum

1772773774775777

Komentáře

• 3x oslabení, 3x gol. Že Koblasa dá gól byla téměř jistota. Chtělo by to víc makat v tom oslabení....
  • Oni mají snad ty nejjednodušší přesilovky, který jsem kdy viděl
  • V jednoduchosti je krása a jim to funguje…hlavně hrajou jedno a to samé a ví se to a mi si to nepohlídáme tak co chceme…no nic vypinam to je hnus ty naše usilovky…a další přesilovka pro Litvínov…no to už nechci vidět a zase zbytecnej faul tvl
  • Dneska se rozhodli, že radši budou pískat úplně všechno
  • A oproti loňsku to oslabení hrajeme hrozně staticky...Koblasa tam prostě může stát jak chce a stejně ho nikdo nepohlídá
  • Nechci přivolávat nějakou mini krizi, ale pravda je, že nám chybí góly Beryho nebo Čečeho. Naposledy tam něco pověsili začátkem měsíce. Je jasný, že tohle přijde na každého hráče, ale opět se ukazuje, že prostě jedno kvalitní křídlo chybí. 

K Šikovi - nevím jak to má s nastavením, ale mám trochu obavu, že místo aby zaťal zuby a máknul, tak v té extralize to má pořád s výmluvou “mně nedají šanci”. Pravda je, že má u nás smlouvu a možná stále i nějakou perspektivu vzhledem k věku, ale je to na něm. Kruzik je mimo, ale v SO body má. Pro mě hráč co může naskočit když někdo vypadne s nějakou virózou, ale na TELH permanentně nemá.
  • 4/5 využití přesilovek ze strany Litvajzu. s takovým oslabením nejde vyhrát
  • Zajímavá statistika z twitteru 

naše oslabení doma: 92,3%
    Venku: 62,7%
  • Skoda,ze nejeli viteznou vlnu jeste par zapasu. To v ty euforii ten Bery treba fakt podepsal.. a ne,nema podepsano,takze zadny oznamovani na domacim zapase nebude
  • Bery je v posledních zápasech úplně neviditelnej.....ale myslím, že se ještě rozmýšlí a podepsáno nemá nikde zatím 😉
  • Jsou to 2 prohry proti top 4 klubum. Jedna ovlivnena “vykonem” rozhodcich, druha bidnym oslabenim + chybejicim Paterou. Rok jsme nezakoncili pozitivne, ale ani to neni buhvijaky pruser.

Co si ale myslim, ze jde videt, ze v play-off rozhodne nemuzeme hrat Kruzika ve 2. lajne a 3. lajnu se Salstenem/juniorem (vykon bude +- stejny) a Kofronem. Doufam, ze se v lednu trochu pohnou ledy, jestli opravdu chceme hrat ctvrtfinale.
  • Na 2 góly za 2 zápasy se body dělat nedají.
  • Nějak zapomínáme, kdy jsme byli loni touhle dobou...nový rok zahájíme v šestce, furt je to víc, než jsme čekali. Dneska Kalous viděl, že prostě je doplnění potřeba
  • upraveno 30. prosinec 2024
    S tím souhlasím, z týmu mám o 100% lepší pocit, než loni. Ale nevím, jestli to bez doplnění bude stačit na čtvrtfinále. Lépe řečeno posílení :D doplnit nepotřebujem
    Post edited by kinkis on
  • Že nás porazí Litvínov doma, to bylo více než pravděpodobné...teď nás čekají týmy, co jsou pod náma, tak musíme zase zabrat
  • A já vím, jak rozstřílet Beryho...dejte mu zase áčko, zajímala by mě statistika gólů v zápasech, kdy to áčko měl a kdy ne...ve volný chvíli to zkusim zjistit :D
  • Neviděl jsem, ale ty 4 využitý přesilovky jsou teda hrůza. Nevim, jestli tomu zase chyběl pohyb, přesnost a důraz jako v sobotu…

Přijde mi, že je třeba pořádně dobít baterky a nakopnout se znovu. Ale bohužel by pomohla nějaká ta posila, o který tady spekulujem spíš my. Nějaký oťukávačky sice probíhaly, ale evidentně z toho nic nedopadlo.
  • Ja moc nechápu nasazování některých hráčů na oslabení. Treba beci….. na začátku přenosu říkali, ze Pluty je nejlepší v lize v +-(což jsem teda ani nevěděl), nehraje přesilovky, ale stejne všechny oslabení, když to jde začíná Jaks, který je vsechno, jen ne bek na oslabení.
    Celkove dopredu to posledni dobou celkem vázne, je videt, ze to dlouho táhli Beryho góly, který proste nemůže dávat porad. Mame na můj vkus spoustu útočníků, kteří nejsou vůbec nebezpečný, mluvím o hře 5 na 5. Kofroň bojuje, ale produktivita nic, Kruzik mi přijde uplne z formy, Salsten nic, i ten Ilomaki …. Na přesilovky vybornej, ale od importa, který je navic zaplacenej je to proste malo. Jedno, spis dvě gólový křídla proste chybí… snad v lednu nejak ten tým okysličí.
  • Martin25, Vargas: Bery má podepsáno!!! Musíte počkat, protože noticky od kandidáta věd pana Mikeše hovořili jasně, oznámí to až v lednu.
  • Flaksa34- rikas ty, nebo pan VIP sektor?
  • Martin25: To s tím lednem jsem si dělal prdel ohledně pana VIP, podepsáno Bery má👍🏻
  • Krom přesilovek celkem 2 třetiny vyrovnanej zápas - mi v přesilovce tyčku , oni dva góly byla tam i smůla, že Šír zlomil hůl tak to bylo skoro 5 :3,5 ...mají přesilovky silný maj na to hráče nám oslabení venku tragicky nejdou ,takže o tom to dneska bylo....
    Kruzik jen do počtu bohužel na tu ligu prostě nemá no - Janata se snažil, ale samozřejmě je to junek...mluvíme o tom od začátku, že nám schází křídlo až 2 ...máme slušně rozjetou sezónu mančaft by potřeboval nějakou injekci do předu co by pomohla ...+ Dlapu do oslabení
  • Flaksa34- a to mi rekni,proc by to jako neoznamili na tom hokeji? Plnej dum, vanoce..kdy a jak jindy? Nakej marketingovej tym tam preci funguje i bez Kubelky
  • Pokud to nebude oznámeno vedením,tak tomu taky neuvěřím....
  • no, funguje? Já si třeba všímám docela poklesu kvality příspěvků na socsítích
  • O tom zadna. Velka skoda🫤
  • Martin25: To netuším 🤷‍♂️jakou mají marketingovou strategii. Ani jsem teda tady nezažil, že by se jakýkoliv podpis oznamoval na kostce při zápase
  • TomK34 měl jsi kliknout na tu ikonu uplně vpravo tam je source, kdo to psal/kde se to psalo
  • to neni moje fotka ...nasel jsem ji na fb
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters