@Flaksa34 Ja uz to tady psal nejakej tyden zpet. Absolutně nechapu ten “hate” k Brukovi. O to vic, kdyz stejne vsichni rikali, jak si to dela spis Wojnar a na toho nic 😃 Ale problemem Vítkovic rozhodně nejsou trenéři a tys to pojmenoval správně. Ale tim kapitolu Bruk končím, pro nás jediné dobre, že jim to nejde..
@VANEKnaZDI Chtit by mohl, ale Frodo se tam určitě nevrátí, na to má jiný varianty…
@Uklízečka_kabiny_HCE Je to možný, ale sem by třeba k Gigimu a Vítovi seděl zatraceně dobře a ještě by mohl vyrůst…
Vim, ze jsem trochu Ilomaki fanboy, ale mam mega radost, jakym stylem se ten borec vratil! Mega me bavi a klukum obrovska pochvala, bal jsem se ty pauzy dost
Co se Bruka tyce, ja mu tohle nepreju. Neni to spatnej chlap a tohle si nezaslouzi. Na jeho miste bych to mozna polozil sam, nez mit za prdeli Simicka a poslouchat doma "Bruk ven".
Přesně jak píše kinkis, Bruk není vůbec špatnej člověk, možná je až moc hodnej bych řekl:) ale co se týká kabiny tady tak na něj podle mě neuslyšíte špatnýho slova, když tu trénoval. Ti kluci ho brali, narozdíl od Fantomase.
No solidní sodu tam dostává, až je mi ho normálně líto
U nás ty komentáře na něj byly taky dost hrozný (včetně pana Mikeše, kterej tam často do něj jel), ale doporučuju si přečíst FB Vítkovic, některý útoky jsou fakt nechutný a vůbec bych se nedivil, kdyby jim tam komentáře omezili
@Xaxxz Děkuji za materiál to se mi bude hodit
Krásný rozhovor si Ilomakim, já osobně toho borce mám taky rád. Jeho síla na puku je něco co jsem ve Varech dlouho neviděl. Dneska jak zavezl ten puk do útočného pásma + ta druhá přesilovka. Hráč do první útoku. + jeho mentalita, vůbec se nedivím, že borec v první sezoně v KV dostal Ačko. Koukal jsem na statistiky a dejme tomu, že má více dominantnější druhou část ligy. Měl i šance na goly od Salstena a ještě jedna dobrá střela. V neděli ho tam loupnu, že dá gol a zařvu si Ilomaki
Jsem neuvěřitelně šťastnej člověk, když jsem dobrovolně zrušil FB a nemusim tyhle virtuální klauny potkávat 😃 Reálně by se počúral a řekl mu tak 3 slova a to “Dobrý den, ne….”…
A teď to tam je radost...každej píše, jak je všechno super, ale většina těhle komentujících na začátku sezony vyhazovala Pateru s Moravcem + Jakse a další
Dneska se tu zmínil @HCE_Majkl ,že by bral k nám Bambulu - s tím se ztotožňuji. Zajímavé jména jsou v HCE Ajoie - švýcarský celek, kde trénoval Pešán a po 13 zápasech šel do Liberec, tak tento celek neprožívá dobré období. Jsou tam zajímavé fiňáčkové.
Pokud spadnou, tyto borce neudrží, protože mají navíc. Je vysoce pravděpodobné, že zakotví ve NL, ale že by se ukázali V TELH rozhodně nevylučuji. Hlavně jsou to mladí borci, kteří jsou teprve před vrcholem kariery.
Skórovali jste dnes hodně v přesilovkách, jak moc uspokojující to pro tebe a tvoji formaci je? Všechno je nyní pro mě uspokojující, protože de facto teprve teď pro mě začala sezóna. Měl jsem hodně smůlu ze začátku na zranění, ale vlastně jsem si užil celý ten trip z Varů až do Vítkovic, těch sedm hodin v autobuse s klukama. To je to, co mi chybělo, být s klukama a užívat si vítězství.
Takže sis užil těch sedm hodin v autobuse? (Smích) Jasně! Koukal jsem teď na zápasy jen doma, ale ne na všechny protože mě štvalo, že s klukama nemohu být na ledě. Věřím, že už jsem si všechnu smůlu vybral a budu teď s klukama na ledě co nejčastěji.
Rekl bych, ze z celyho mancaftu byl asi jedinej kdo si uzil 7 hodin v buse
Pěkná práce dneska 💪 Celej tým zaslouží pochvalu. O Brukovi už jsem psal cca před měsícem, že to není špatný člověk. Určitě to není vůči němu fér chování. Já bych to tam okamžitě teď po zápase položil.
Hlavne ten hokej je proste koukatelnej.Fanouska to bavi! Po zisku 3 body se vetsinou jen chvali ja vim.. 😀
Kdyz si vzpomenu jak jsem piskoval na ten zapas s Budejkama doma..😀
Nicmene byl tu naznak tematu jak se vyhazovali nasi treneri na zacatku souteze.Ti asi byly prvni kde se zidle hejbala(ikdyz jsem nechapal ten hejt na ne.Novej mancaft,hraci,treneri..chtelo to cas a je videt,ze kluci pracujou na vsech mistech.
Je docela prdel jak se zidle hejbou kazdej tyden u nekoho jineho.
Pred tydnem by clovek tipoval,ze to neustoji Jandac a ejhle Plzen zacina bodovat.
Pesan v Liberci ma asi tvrdou prdel,ale taky zacina sbirat body.Na toho Simka asi cekali..
Jsem zvedavej co treba Trinec a jejich trpelivost 9zapasu-7 porazek
No a na zaver tu je klasicky Kladno se Skuhravym.Tady bych asi moc zmen necekal
No a zaverem kdo vlastne ceka na laso? Holan,Horava(mozna),Varada asi nesmi trenovat nikde co jsem pochopil,mladej Riha..neni podle kde brat dobre treneri.
Komentáře
@VANEKnaZDI Chtit by mohl, ale Frodo se tam určitě nevrátí, na to má jiný varianty…
@Uklízečka_kabiny_HCE Je to možný, ale sem by třeba k Gigimu a Vítovi seděl zatraceně dobře a ještě by mohl vyrůst…
Jsem prekvapenej ze i to Kladno padlo s Tygry.
Plzen take aspon bodik
To si děláš prdel......
Reporter otázka - Jak se vám poslouchá BRUK VEN?
Doporučuji se na to podívat ---- Reporter to totálně zabil. Jinej borec.
I když Arttu toho moc neodehrál, ale věřim, že nám zase vytře zrak 🤩
U nás ty komentáře na něj byly taky dost hrozný (včetně pana Mikeše, kterej tam často do něj jel), ale doporučuju si přečíst FB Vítkovic, některý útoky jsou fakt nechutný a vůbec bych se nedivil, kdyby jim tam komentáře omezili
Krásný rozhovor si Ilomakim, já osobně toho borce mám taky rád. Jeho síla na puku je něco co jsem ve Varech dlouho neviděl. Dneska jak zavezl ten puk do útočného pásma + ta druhá přesilovka. Hráč do první útoku. + jeho mentalita, vůbec se nedivím, že borec v první sezoně v KV dostal Ačko. Koukal jsem na statistiky a dejme tomu, že má více dominantnější druhou část ligy.
Měl i šance na goly od Salstena a ještě jedna dobrá střela. V neděli ho tam loupnu, že dá gol a zařvu si Ilomaki
Stačí si projít příspěvky tak 5 zápasů před odvoláním Bruka a budeš mít sbírku, borec tam psal pod každej příspěvek
@HCE_Majkl
A teď to tam je radost...každej píše, jak je všechno super, ale většina těhle komentujících na začátku sezony vyhazovala Pateru s Moravcem + Jakse a další
Zajímavé jména jsou v HCE Ajoie - švýcarský celek, kde trénoval Pešán a po 13 zápasech šel do Liberec, tak tento celek neprožívá dobré období. Jsou tam zajímavé fiňáčkové.
https://www.eliteprospects.com/player/395069/anttoni-honka - 24/25 Velice rychlý a agilní obránce, kdyby nahodou Jaks/Reunanen (nevyšlo)
https://www.eliteprospects.com/player/85961/julius-nattinen - 25/26 - křídlo
https://www.eliteprospects.com/player/199750/jerry-turkulainen - 25/26 - křídlo
Pokud spadnou, tyto borce neudrží, protože mají navíc. Je vysoce pravděpodobné, že zakotví ve NL, ale že by se ukázali V TELH rozhodně nevylučuji. Hlavně jsou to mladí borci, kteří jsou teprve před vrcholem kariery.
To raději ten čas věnuji, sledování nějaké týmu, kterému se nevede a hledat tam zajímavé hráče
Skórovali jste dnes hodně v přesilovkách, jak moc uspokojující to pro tebe a tvoji formaci je?
Všechno je nyní pro mě uspokojující, protože de facto teprve teď pro mě začala sezóna. Měl jsem hodně smůlu ze začátku na zranění, ale vlastně jsem si užil celý ten trip z Varů až do Vítkovic, těch sedm hodin v autobuse s klukama. To je to, co mi chybělo, být s klukama a užívat si vítězství.
Takže sis užil těch sedm hodin v autobuse? (Smích)
Jasně! Koukal jsem teď na zápasy jen doma, ale ne na všechny protože mě štvalo, že s klukama nemohu být na ledě. Věřím, že už jsem si všechnu smůlu vybral a budu teď s klukama na ledě co nejčastěji.
Rekl bych, ze z celyho mancaftu byl asi jedinej kdo si uzil 7 hodin v buse
O Brukovi už jsem psal cca před měsícem, že to není špatný člověk. Určitě to není vůči němu fér chování.
Já bych to tam okamžitě teď po zápase položil.
Kdyz si vzpomenu jak jsem piskoval na ten zapas s Budejkama doma..😀
Nicmene byl tu naznak tematu jak se vyhazovali nasi treneri na zacatku souteze.Ti asi byly prvni kde se zidle hejbala(ikdyz jsem nechapal ten hejt na ne.Novej mancaft,hraci,treneri..chtelo to cas a je videt,ze kluci pracujou na vsech mistech.
Je docela prdel jak se zidle hejbou kazdej tyden u nekoho jineho.
Pred tydnem by clovek tipoval,ze to neustoji Jandac a ejhle Plzen zacina bodovat.
Pesan v Liberci ma asi tvrdou prdel,ale taky zacina sbirat body.Na toho Simka asi cekali..
Jsem zvedavej co treba Trinec a jejich trpelivost 9zapasu-7 porazek
No a na zaver tu je klasicky Kladno se Skuhravym.Tady bych asi moc zmen necekal
No a zaverem kdo vlastne ceka na laso? Holan,Horava(mozna),Varada asi nesmi trenovat nikde co jsem pochopil,mladej Riha..neni podle kde brat dobre treneri.