Ten Bruk to ma hodne tezky.Jak pise Xaxxz arenou jde choral Bruk ven…Pritom zakroku Mamcicse bylo i na Dadovi videt ze je docela nestastnej ze ma za prdeli Simicka jak ho musel uklidnovat
Ten komentátor je tak neuvěřitelně tragickej, že nechápu, jak ho někdo pustí do o2. A teď mi vůbec nejde o hodnocení výkonu, ale spíš o znalost toho sportu aspoň 😃🫣
Stejne je to smesny s tím Brukem. Po 5-6 kolech ho vsichni nosili na rukach, jak je to luxusni ofenzivní tým a ted ho chtěj vyhazovat 😃 Jak rikam, za me v nem problem urcite takovej neni, ale bohuzel je to takovej otloukánek…
U nas, az na par individuálních chyb, fakt dobrej výkon, skvelej pohyb, parádní 3 přesilovky a jsem rad, ze pokračujeme ve formě. V neděli porazit Liberec a byla by to pecka 😎
Tohle bude konečná pro Bruka. Ten prostě na extraligu nemá jako šéfkouč. Od nás skvělý výkon. Ilomaki nám sakra pomůže, hlavně v přesilovkách a taky zvedne hráče kolem sebe. 3. útok hned o něčem jiném. V neděli pokračovat a bude to dobrý...
@HCE_Majkl Bambula se vrátí zpět do Olomouce, stejné scenário jako Kána. Ale taky bych ho viděl tady u nás Bambulu. Ten kluk by se hodil do našeho mladého mužstva.
HCEMajkl: S Brukem je to vtipný, dneska se totiž nehraje moc na to, kdo je hlavní trenér …. Většinou mas vyrovnaný dvojice, ve Varech tady je to samy letos….. Wojnar na tom má stejný podíl jako on. Ale tam ty dva dementi Šimíček s Rimmelem ať si to tam užijou, vůbec bych se nedivil, kdyby oba napochodovali od zítřka na lavičku s Wojnarem. Bruk myslím, ze má nejen zabaleno, ale i natankováno a čeká na vysvobození 😂😂😂
Upřímně toho Bruka je mi i trochu líto. Všichni ví co jsem tu psal, ale všechno zase v rámci respectu. Nicméně tento hon ve Vítkovicích je šílený a je mi z toho i celkem smutno. Protože to vidíš všude ty hate komentáře. U nás to byl slabší odvar. Ale skandovat 3x BRUK VEN. Huh to nechceš slyšet.
Jinak Ludviq uvařil borce na sparringách a proto dneska dostanou v Praze desítku Dneska jsem trefil gol Jiskry, KB u Šíra a Koffer prý neměl nahrávku škoda. + jsem trefil Jakse a Koštálka v kombi obráncu, ale tam ostatní přidali maximálně tak křížek.
Komentáře
Solidní propad opět, ten defenzivní systém Brukovi fungoval asi jen v Litoměřicích
U nas, az na par individuálních chyb, fakt dobrej výkon, skvelej pohyb, parádní 3 přesilovky a jsem rad, ze pokračujeme ve formě. V neděli porazit Liberec a byla by to pecka 😎
@VANEKnaZDI: Dědek ještě přisype 😃
Aby Dědek zas nechtěl Froda
Jinak Ludviq uvařil borce na sparringách a proto dneska dostanou v Praze desítku
Dneska jsem trefil gol Jiskry, KB u Šíra a Koffer prý neměl nahrávku škoda. + jsem trefil Jakse a Koštálka v kombi obráncu, ale tam ostatní přidali maximálně tak křížek.