Uklízečka: Sapoušek myslím, že bude hrát v základu určitě, plus bude v 8 útočnících, kteří budou hrát přesilovku....... Aspoň na začátku sezony to tak bude....
Fin asi stále nemocnej 🙈 každopádně místo kruzika bych dal procházku jestli teda taky není out jinak to vypada zajimavě…nakonec grigi prehozenej s vitou…proč by ne…i když zase jiskra-černoch tak to dobře jiskrilo 😀
@Xaxxz pres leto jsem na to tak nejak zapomnel a doufal, ze po tech zmenach v sestave se neco zmeni evidentne jsem se pletl, tohle je zapas jak pres kopirak z lonskeho roku ale furt je to jenom priprava
Tak dnešní poslední příprava nás asi moc na začátek ELH nenavnadila. Boleslav průměrná a přesto nás porazila. Nějak mi připadá, že máme slabí ruce. Ty Boleslaváci nás poměrně často u mantinelu přetlačili. Naše přisilovky zatím taky žádná sláva. Tři a nic. Bolka hrála dvě a jednu využila. Další dva góly co jsme dostali, po chybách v naší obraně. Tak nevím, co si mám o tom myslet.
Přišlo mi to takové rozhárané a bez energie. Jakoby spolu hráli poprvé. Nápady tam byly, ale ti hráči o sobě prostě nevěděli. Z toho pak vznikaly i zmatky v obraně. Doufám že to je doopravdy jen tím a zlepší se to, protože s takovým výkonem to na čtvrtfinále rozhodně není.
Půlka zápasu slušná pak naprd i díky impotenci...Jako asi to bude lepší jak loni ( myslím kvalita kádru)
Ale na co to bude stačit když všichni chtějí vejš? V tom středu tabulky to bude zase strašně hustý!
Nevidím tam střelce v útoku co dá přes 20 gólů jako Kobli klasické pravaso!
Nemůžou spoléhat na Jakse dneska to bylo vidět všechno na něj a ani on už pak nevěděl to každej přečte...tam musí bejt taky někdo jinej jenže mi v útoku klasického střelce nemáme...chce ho půlka možná víc to je těžký no...
Na centrech a vlevo problém není! Možná jedno ,,hovado" jako Vondrc- síla a cm ...když nejsou já bych zkusil Csamanga, ale to si melu panu bohu oken...
Fandit budu ,chodit taky ,ale na 8 to bude muset ještě pan Kalous zakouzlit a někoho najít to musí každej videt ač je to jen příprava...
Z mého hlediska je tam vidět trošku herní změna ale dnes přesně došlo na to co už říkám roky. Zapojovat mladší generaci hráčů v přípravných zápasech ANO ale ne odjet celou přípravu každý zápas v jiném složení a z poloviny nebo 3/4 juniorů. Pak se ten tým pořádně není schopný sehrát. Výsledek jsme viděli dnes.
A to jak píše weis 1. Zkoušet mladý, jasný proč ne, ale víceméně se ví, že oni to tahat v sezone nebudou. Měli tam zůstat pospolu vícekrát, i když zase to narušila ta olymp kvalifikace, a některá nachlazení apod.
Ono až se to rozjede je to taky jiný kafe, jiná ( motivace), nechal bych to být, a hodnotil až po pár zápasech.
Hele ona třeba Kometa taky celkem hovnex výsledky, klid a nohy na stole.
Komentáře
Takze asi az na par nemocnych
Ten s tím drsným vyrazem všechny zabít je Šik co? xD
Jiskra 1. lajna překvapení, na lajnu Čihař - Černoch - Sapoušek jsem hodně zvedavej.
Gol z dobrého napadání, je tam celá zachycená akce.
2. GOL - http://https//www.youtube.com/clip/UgkxvBOjoZw2kUfdgUnwJ12cFo0_4vUKMwLI
Jaks u nás zatím
3 zápasy (3 + 2) = 5.
Jak jsem psal ještě před kvaldou OH Jaks je šílený formě.
PS: Už je srovnáno xD
Sis ještě nezvykl, že 2:0 je pro nás to nejhorší skóre?
Ale na co to bude stačit když všichni chtějí vejš? V tom středu tabulky to bude zase strašně hustý!
Nevidím tam střelce v útoku co dá přes 20 gólů jako Kobli klasické pravaso!
Nemůžou spoléhat na Jakse dneska to bylo vidět všechno na něj a ani on už pak nevěděl to každej přečte...tam musí bejt taky někdo jinej jenže mi v útoku klasického střelce nemáme...chce ho půlka možná víc to je těžký no...
Na centrech a vlevo problém není! Možná jedno ,,hovado" jako Vondrc- síla a cm ...když nejsou já bych zkusil Csamanga, ale to si melu panu bohu oken...
Fandit budu ,chodit taky ,ale na 8 to bude muset ještě pan Kalous zakouzlit a někoho najít to musí každej videt ač je to jen příprava...
Ono až se to rozjede je to taky jiný kafe, jiná ( motivace), nechal bych to být, a hodnotil až po pár zápasech.
Hele ona třeba Kometa taky celkem hovnex výsledky, klid a nohy na stole.