HCE Fórum

1519520522524525725

Komentáře

• Jestli bude Bartejs hrat vys, nez 7. beka nebo 3. obranu, tak Bruka totalne nechapu
  • Třetí obranu hrál i minule a stejně chodil na přesilovky a pak i na 6/5...prostě nesmí hrát vůbec, spíš mě zajímá, místo koho jede Tomeček
  • A nevite jak Frodo?
  • @Xaxxz coz je naprosta silenost .. dneska presilovky McFadden a Bartejs icetime max kolem 5 minut … jinak se ten clovek zblaznil

A Tomecek snad nejede misto Rachny, jak dal gol dost se tam pak svijel
  • Dnes za nás prý nastoupí Honza Výtisk
  • A s nim i Libor Procházka, v první obraně
  • Bartejs v první obraně xDDDD
  • Se fakt totálně posrali…McFadden zase ve třetí a zase ani Frodo nehraje
  • Bartejs první pětka a McFadden zase někde ve sklepě, ať už táhne do prdele slavnej Bruk.
  • Frodovi se nedivim, ze nejede, taky bych se radsi hodil marod. Jako pardon, ale Bruk at se sbali a jede zpatky do Litomeric, chudak McFadden a Bartejs at uz taky tahne do toho svyho Brna. Ja ani nevim jestli to dneska chci sledovat, jsem nasranej a ani to jeste nezaclo
  • To snad fakt ten Bruk dělá schválně, ne?
  • Říkám to tady už tak od 20.kola ať se Bruk sbalí a táhne. Ze to není trenér co dokáže reagovat na situaci jak na ledě tak mimo a nějak nakopnout ten tým. A většina ho tady bránila. Místo toho aby Bartejse kterej už hraje jen aby se doma v tomhle hnusnim počasí nenudil posadil, nebo dal do 3. brázdy a dal šanci ukázat se kanadanovi tak ne tvl
  • Já vám říkám, že ví, že po sezoně končí tak už je mu ukradený jakou sestavu vůbec postaví..
  • Jako, já ho bránil fakt dlouho, ale ty vole...on se ukazuje fakt jak totálně neschopnej
  • @rumburak kez by, zacinam na nej pomalu byt alergickej
  • Kdyby to teoreticky novej trenér vzal už během reprepauzy, tak by to tak marný nemuselo být, ne? Další zapas az za deset dni, to je poměrně dost času
  • @Xaxxz ja neverim tomu, ze ho nase vedeni odvola..
  • upraveno 4. únor
    Tvl, stačí se podívat na sestavu... a pak někdo napíše, že by Brukovi dal ještě šanci příští rok...
    Post edited by three7 on
  • Ať Senkypl rozbije prase a udělá Varaďu, a ten ať si posily do svého systému přivede jaké chce, za ním hráči půjdou. Za Brukem nepůjde nikdo ani ze Znojma.
  • To se ale vedení musí nechat, aspoň jedno z toho všeho co naslibovali si drží a to koncepční práci trenéra 😂😂 takže si myslím ze Bruk může být v klidu s nohama na stole a s Bartejsem v první lajne 🤦🏻‍♂️
  • Jen položím jednu otázku do placu ...když mi na ní někdo odpoví budu rád ... a jste si jistí ,že ho tam cpe Bruk a né Fantomas ze Sokolova kterej má beky na starosti a taky je střídá? Jen by mě to zajímalo ...Mě totiž přijde, že třeba toho Turečka opomijí právě on...Možná se mejlim a vše je na Brukovi pak ok kritika , ale Fantomas vážně nic ?
  • @maverick konec samozrejme celej trenerskej tym, ne jen Bruk
  • Eismanna už neměl rád můj Synovec v dorostu,když ho ještě Eismann trénoval.
    Říkal,že to je hroznej trenér,nikdo ho prý nemusel.
    Tak toho raději nechal,a nebyl sám, páč tam to prý nevedlo k ničemu normálnímu.
    Takže je to i možný 
  • Já ho osobně viděl 2x a přišel mi dost arogantní ,ale víc ho neznám...ok má nějakej úspěch s naší mládeží a repre mládeží..ale že by to byl ten pravej trenér pro naše Áčko?
    Asi jsem čekal ,že když už tam je tak bude vic tlačit nějakého mladého, ale ono prd ...zkušenosti s dospělejma 0 a nedivil bych se těm řečem,že v kabině ho moc někdo nebere...

Víc negativní už nebudu jdu držet palce jako vždy ...snad se proberou a překvapí!
  • Ještě si neodpustím jeden komentář: Jarda Tvrdík ze Slavie- teď zase povídá na o2....tvl ten řekne úplně všechno i co se týká financí 😀 spousta lidí si z něj dělá srandu i s tím jeho Twitterem jak vše komentuje, ale co bychom dali za někoho podobného ve smyslu sdělovaní informací
  • Co že to říkal Pospíšil? Že ta týmem musí být finance? Senkypl teda prachy nemá nebo jak?
  • Tím měl nejspíš na mysli to, že je sice má,ale není to vidět.
  • komentar Pospíšila mi připomíná proč je dobře, ze je hokej i na O2. Vše co řekne je absolutní alibismus se kterým by mohl jít do politiky. Přestože Senkypl nechtěl a nebude lejt nesmyslné peníze do klubu, ale porovnání Varu jsou třeba Budějovice a ne Pardubice nebo Sparta. Proste posun v týmu vidět není. 

Držím palce, ale bez Froda to bude hodně těžký. Jo a kdo je v 1 nebo. 3. obraně je celkem jedno, záleží kdo bude hrát presilovku a kolik času dostane na ledě .
  • Jako tohle už je na mě moc. Vědomosti našich fanoušků jsou brutální
  • Bartejs na přesilovce, už končim 😀😀😀
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters