HCE Fórum

1520521523525526725

Komentáře

• Z tý naší  zkrácený usilovky je mi blivno :'(
  • To je strašná plácaná. To bude winterclasic jak bič.
  • Ty nemecky druholigovy tymy predvedou vetsi hokej, nez nase extraliga :D
  • Nekoukam, fakt to je tak hrozný? :D
  • Xaxxz- je.. a to musim rict,ze ta Plzen hraje jeste daleko hur. Tam neni fakt nic. My obcas do utoku neco udelame hezkyho.
  • A i tak neverim, ze to dneska udrzime ..
  • Hezky, to to ani netrvalo tak dlouho
  • upraveno 4. únor
    Regensburg a Crimmitschau a jsou na 2. a 3. v DEL2 - rozhodně budou hrát líp jak my a Plisklauni.

Ten hokej dneska je otřesnej, jak když hraje  slepej s hluchym.... Ale PLZ není o nic lepší, naopak. Jenže naše obrana je tragická.

Post edited by three7 on
  • Jo no, oboustranně dost hrozný hokej, koukat se na to stojí fakt velký úsilí. My hrajeme takovou naší klasiku, zpřesnit mušku tak jsme mohli dát klidně ještě dva, tři góly, jenže to naše zakončení to je tragédie 🙄 a Plzeň jakbysmet..takže to rozhodne nějaká tydlibaba.
  • @Screepy Bartejs nahraje plzenskymu, gol a 0 bodu? :D asi by se nikdo nedivil :D
  • Má smysl tohle komentovat? -> 0 bodů, jestli po repre pauze bude stat na lavicce Bruk s Eismannem, tak jsme jen cirkus
  • A je to tu....
  • Sorry, jsem přišel, zapl a vidím dva góly v naší síti :D
  • A děte už do p***! prohrávat s těma šaškama 2:4 je ostuda!!!!!!!!
  • Někdo střelbu od modrý má, někdo ne. Že já blbec si neudělal příjemné odpoledne radši třeba v kině.
  • Hmm na Plzeň byl během druhé přestávky kurz 7,5 .. já vul, že jsem to tam za stovku, dvě nedal 🙄😬
  • Doufam ze jdou vsichni domu z Plzne pesky, sasci
  • Vossy- ale jako zase strelbu od modry.. taky takovy nahozeni. Tohle proste musi mit nas branici utocnik a kdyz ne on,tak golman rozhodne. Opet nesmyslne ztracene body. Plzen hrala absolutni hovno.
  • Přesně, já netvrdím že jsme hráli kdovijakej hokej, ale takhle slabý soupeř, tvl s tou Plzni by si v týhle jejich fazóně vytrel zadek každej kdo je nad námi,..no jenže jsme tam bohužel přijeli my s naším trapnohokejem. Už mě to sere a to jsem byl smirlivej fakt dlouho, ale tady už slova obhajoby nenacházím..
  • Humus, ty vole
  • A zase prd...vedem a nedotáhnem ...klidně mě ukamenujte , ale Haby stojí taky za prd podle mě má problém s očima s Pardubicema 3 goly z dálky, s Olomouci na 1-1 taky střela od modry taky nic extra a dneska 3 goly od modrý zas...
    Bez Froda je tenhle tým zralej na 13 flek s ním to snad nějak doplácáme do toho předkola
  • Dlouho jsem nebyl z průběhu sezony tak znechucenej jak letos...na venkovní zápasy už skoro nekoukám, a když to náhodou zapnu, tak to dopadá ještě hůř...smutný, no, leckdo by po těch kecech čekal klidnější rok
  • upraveno 4. únor
    Teeeeeda... Koukám, že tady to začíná být ostrý a to byla ještě část proti pátečnímu "bojkotu" od fans  :) Dnešek jsem neviděl, otevřené říkám, že jsem na to ani neměl chuť. Beránkovo rozhovor v pátek je směšnej - jestli všichni na ledě nechávají všechno, tak ať tomu kdokoliv z Vás věří nebo se ho zastává (pár lidí tady bylo), tak to jsou neskutečný řeči do éteru. Beru je hodnej kluk, ale sám musí být trochu kritičtější, však je to žalostný a jednotlivé výkony dlouhodobě taky.. A prosím odpusťme si kecy typu "Frodo věděl, proč se radši hodit marod". Tomu klukovi na klubu záleží víc, než. by vůbec muselo a podobný báchorky jsou minimálně urážející směrem k němu...

Jinak já asi viníka už hledat ani nechci. Nemá to vůbec cenu a letošní sezóna už je mi trošku jedno, i když na domácí zápasy se dorazím podívat a hrozně mě mrzí, že jsme takhle neschopní a hrozní. Řeknu k tomu jediné - tady už kecy o koncepci jsou úplně k ničemu. Teď už na všechny tyhle řeči, sliby a podobný věci kašlu. Dělám v dost velkým korporátu a ne úplně na liniový pozici. Když mám v týmu člověka, kterej rok pořád mluví o tom, co všechny má v plánu, a jak bude vypadat budoucnost a současná situace k tomu vůbec nesměřuje a nesedí mi to. Tak se podívám důkladně pod pokličku. Když to z 90 % nesedí (což už díky zkušenostem odhadnu většinou dost dobře), tak se prostě musí vyměnit ten danej člověk nebo dojít ke změnám v jeho týmu. Čas je drahá komodita.

Žádná koncepce se tu nejede. Je mi jedno, kdo bude na střídačce. Bruka jsem se zastával a klidně ať tam je někdo jinej. Ale dokud nepřijde někdo a místo obecných keců nepředstaví sportovní koncepci nejbližších 3 let a nebude jasně deklarovaný, jakýma krokama se té koncepce má dosáhnout, tak nevěřím nikomu nic. Bez jasně definovaných cílů, následných kroků a odpovědností se prostě žádná proti organizace ani firma řídit nedá. Šenkypl má svých starostí dost, dal nějaký úkoly, které se prostě nerealizují. Pak buď musí přijít důsledná opatření k nápravě nebo personální změny. Pokud nic z toho nebude, je to jen kocourkov, kterej si hraje na profesionální klub...

Naše měřítko nejsou Pardubice a Petr Dědek, to je naprostá blbost. A každej začátek má porodní bolesti. Ale abysme aktuálně byly v situaci, kdy si můžeme říct, že jsme defacto ztratili 1-2 sezóny a pokrok žádné, hierarchie týmu žádná, sportovní vedení A-týmu bez důvěry, plánování na příští sezónu možná stejné jako v loňském roce. Tak to je vážně tragédie. Sorry za moje fňukání, ale za dob Vaňka jsme si aspoň nehráli na to, že se tu něco buduje. Teď to je jenom pytel sraček navoněnej dražším parfémem, které už totálně vyprchává....
    Post edited by HCE_Majkl on
  • @maverick jestli bude mit Frodo tak 3-4x zase virozu, tak 13. misto je nase!
  • Po sezoně odvolat CELÝ TRENÉRSKÝ TÝM !!! PROSÍM !!! :s
  • upraveno 4. únor
    Do Habala rejt nechci, nemá to snadný, ale jako žádnej extra zákrok dneska nepředvedl.

Ale prohrát s Pilsklaunama, který se měli porazit sami je ostuda.
    Post edited by three7 on
  • Presne tak. Tohle je proste rozdil Haby x Frodo. Ale Habymu nadavat nechci. Dobra dvojka, jeden dva zapasy za sezonu se mu povedou,jinak totalni prumer. Rozhodne jsem presvedceny,ze s Frodem by bod byl. Ale to neomlouva tuhle saskarnu celkove.
  • Doufam, ze PR team uz pripravuje na socky prispevek, ze dekujeme nasim trenerum za odvedenou praci, jelikoz vsichni konci. Tvle ja si rikal, ze to uz prozivat nebudu, ale tahle sezona dost konkuruje sezone, kde jsme spadli do pralesa
  • upraveno 4. únor
    @kinkis Ne, bude video o tom, jak se snažej a dělaj maximum (houby) a nějaký další alibisitický kecy v článku... klasika.
    Post edited by three7 on
  • Zatim nedali ani prispevek, ze se prohralo, asi moc dobre vi, co tam prijde pod ten prispevek
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters