HCE Fórum

1521522524526527722

Komentáře

• @HCE_Majkl je to přesně jak říkáš, já chápu že Senkypl se tomu nemůže věnovat, ten má úplně jinou práci, ale měl to udělat jako s Groupon, prostě dát jasný role, nastavit procesy, zodpovědnosti a průběžně si to nechat vyhodnocovat, co jsme udělali pro posily před koncem přestupovýho období, proč se nám nepodařilo někoho slušného získat, kdo to měl na starosti, jak jsme na tom s posilami na příští rok. Těch otázek vyvstává mraky, ale on je majitel klubu a má právo a nárok a měl by se ptát, protože se bude taky zodpovídat dalším sponzorům s Tobolkou. Mě přijde že to s Tobolkou koupili, oba dva jsou imrvere v prdeli a vono se to nějak kormidluje samo, jenže se to kormidluje akorát tak do prdele. To prostě nejde, každá organizace musí mít jasně stanovený řízení s kompetenčním rámcem a odpovědnosti a pravidelný vyhodnocení stavu. Neplnis, odchazis, nazdar. Já vím že to nejde dělat lusknutim prstů, ale jde to. A u člověka jako je on bych očekával že tu profesionalitu prostě přinese a budeme to tu mít na úplně jiným levelu. No zda se mi že se po roce a půl novýho vedení placame furt ve stejným bahně. K tomu tristní komunikace ven a co si má chudák fanoušek myslet. Ten za to utrácí prachy. A v neposlední řadě ti kluci na ledě, sorry, když mineme čtyřikrát prázdnou kasu tak za to už taky trenér nemůže..a kecy že se strašně nadreme na gól. No tak to zjednodusme kurva tu hru, dyt to je zase práce trenérů. A na trénincích halt budeme trénovat střelbu, střelbu, střelbu..já nevím, já nejsem žádnej studovanej trenér hokeje, ale furt to není raketová věda mi přijde.
  • Coz zase neuznavam ty opice na FB co budou Brukovi sproste nadavat atd. Za me proste holt nema na extraligu, ale i tak bych podekoval za jeho praci a rozloucil se.
  • upraveno 4. únor
    @Screepy Jak to mají nastavený, bohužel nikdo nevíme. A upřímně to ani vědět nechci. Ale oba je beru jako úspěšný podnikatele / manažery a čekal bych, že tohle bude první věc, kterou udělaj. Je mi jasný, že měli trochu jiný cíle než jen sportovní. Ale minimálně lehce opomněli to, že bez sportovního koncepce a sportovního rozvoje to prostě nepůjde. A jak tu někdo už napsal, v téhle sezóně je to fakt ostuda, co hrajeme a jak hrajeme. Jinak souhlasím naprosto s tím, co píšeš. Nic nejde za 1 den, ale abys byl úspěšnej, musíš mít nějakej plán / koncept a to rozpracovaný na jednotlivý odpovědnosti. Každej hráč má nějakou svojí roli a to jsou jednotlivý díly v celém tom celku.

No nic, jsem neskutečně zklamanej, tenhle klub je pro mě srdcovka a vždycky bude. Nechci do něj kopat, ani se odvracet, ale beze změn a toho, co jsem napsal, už to nepůjde.
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Jako promiňte,ale nazýváte naše hokejky za šašky a klauny,ale když se podívám na tabulku....
    Chápu,ste nasraný a jsou v tom emoce.
  • @HCE_Majkl je to tak, fandil bych i kdyby plácali druhou ligu s Chebem … ale sere a mrzi me to hrozne videt v jakym situaci zase jsme
  • @pepin sasky jsem nazval nas vykon, ne Plzen, co se tabulky tyce nemate nam absolutne co vycitat, hrajete uplne stejnou tuzku
  • Kinkis souhlasím s tebou že jsme na tom úplně stejně jako vy ohledně tý tužky.A neřekl jsem že zrovinka tys řekl o našich hokejkách že jsou šašci.😉
  • Já se divím,že se ještě rozčiujete

A Pepine,že jsi tohle s tou tabulkou nenapsal před dnešní 16:30 hod?

Já myslím,že oba týmy si můžou tak akorát podat ruce, páč tohle s hokejem nemá co společnýho.
  • @pepin

Tak beru, že pilsklauni jsou takovým standardním označením, i kdybyste vedli tabulku  :).
  • Kanis ale to je jedno jestli jsem to psal před nebo po 16:30.Oba hrajeme tamto a nemáme si co vyčítat
  • upraveno 4. únor
    Kjetel
    Já to neberu jako nějakou urážku,ale "nechápu"lidi tady co napíšou že jsme klauni a šašci v dnešním mači když se podívám na tabulku.A to jste byli před náma v tabulce furt a ať to dopadne jakkoliv
    Post edited by pepin on
  • Ja treba zrovna Plzni nic spatnyho nepreju (mozna i proto, ze tu uz 9 let bydlim :D ), ale radsi bych videl nas 4:3 zapas kdybychom hrali oba tymy o 3. misto a ne o konec sezony na 13. miste ….
  • Ja bych to videl jeste na tresnicku na dortu, utkani v Nemecku se nedejboze zrusi-pocasi,listky propadnou a lidi co nemaji permice si jeste budou muset koupit listky do kvareny😀😀
  • Co jsem koukal na předpověď,tak 17 má být v Klingenthalu 1 stupeň,a polojasno.
  • Bolka vyhrála v Brně,Olomouc nad Pardubicema.
    Noooo, hezký.
  • 13. Boleslav na nas ma 10 bodu :) my realne uz hrajeme jen o to, jestli vubec bude nejaky predkolo
  • Tak copak nám kluci zase po zápase řeknou? :D
  • Kolik jich jde do předkola 
  • Že je třeba složit PilsKlaunům poklonu...
  • @kanis 5-12 hraje předkolo, 13.vali směr letiště a 14.baráž
  • @Xaxxz dneska asi radsi bez rozhovoru to vypada
  • @rumburak to je odkud?
  • Soukromá zpráva od něj na FB
  • @rumburak takže ses ho tázal osobně? :) No a to je tak těžký aby tohle stanovisko uvedl někde ofiko na stránkách klubu? 🙄
  • Dneska bylo jasně kde bychom byli bez Froda. 
    ad Senkypl - ať si tyto zprávy nechá . Jsem ochotnej věřit ze to bude lepší , pokud řeknou - máme podepsaných 5 hráčů, o kterých jsme přesvědčeni, ze jsou do prvních dvou lajn. Ale teď jsme je nemohli dostat a nechceme brát někoho na 15 zápasů, když by příští rok neměl místo. 
    Jinak argument teď (respektive od začátku sezóny)  “nejsou hráči”, ale za 3-4 měsíce si budeme vybírat mi přijde trochu nelogickej. Takže kolik je podepsáno?
  • Slibem neurazis, verit, ze pristi sezona bude lepsi neprestanu, minimalne pulku obrany ne-li vic po sezone okamzite vyhazet, pulka utoku je prumer chance ligy, nasi leadri jsou na hrane 2/3-4 lajny tymu, co chce hrat horni pulku… takze ano, verim, ze pristi sezona MUZE byt lepsi, neverim, ze budeme hrat nekde kolem 5. mista
  • Ale tak mi doslo - vsak uz na tuhle sezonu to snad skladali oni ne? Nebo to je stara zprava?
  • Skuhravý má prsty v tomhle týmu
  • Ok.. pristi sezonu uz to ale opravdu nemohou svest na nikoho jinyho a jestli pred ni reknou, ze veri Brukovi a ze nas team je potreba jen doplnit o par Kruziku a Bernovskych, tak to uz uplne ztratim
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters