Nicméně musím vám upřímně sdělit, že jsem osobně zklamaný a naštvaný z nedávných výsledků našeho týmu. S ohledem na tuto situaci jsem dnes oznámil hráčům, že někteří z nich mají poslední šanci. Je nezbytné, aby v Táboře zvítězili. V opačném případě budou následovat drastické změny v celém týmu.
My voláme po změnách, tady se naopak vše šíje horkou jehlou 😁
Vossy Hele ale třeba mladej Sapy vloni dostával šancí za áčko podle mě dost. Na to aby pak hráli ty kluci víc, přesilovky nebo oslabení už prostě musíš mít odpovídající kvalitu už i v tomhle věku, viz. Kulda. Jinak ale souhlasím, ty rošády s počtem účastníků juniorský extraligy /který se dělají jenom podle toho jak ty vylitý makovice na Moravě potřebujou/ tomu prostě nepřidají....
Jinak teda ten Růžička dopadl :-) doma šlápota, děti s ním nemluví a hokej dělat může leda někde v Horní Dolní, všude ho vykopli v poslední době. To má za to jak nasral tenkrát do těch šuplíků....
@Vossy Jasně, že v Kanadě jim to většinově dá daleko víc a to je aktuálně ta správná cesta (můj názor). Ale ne každej tou cestou půjde a myslím si, že tohle se dá částečně začít realizovat. To, že úroveň juniorský ligy je špaténka a systém taky, to už jsem částečně napsal a mám na to stejnej pohled. Jinak to částečně nakousl i Bruk v Bombách, jak s tím pracovat nebo jaká je jeho zkušenost směrem k těm mlaďochům. Navíc je fajn se k tomu chovat, že s tím vůbec nemáme problém a naopak to těm klukům přejeme / respektujeme to jako klub. A ani já nevěřím, že bude majitel, kterej bude platit áčko, aby se plácalo ve středu tabulka a zaměřovat se na mládež. Ale Šenkypl se s tím úplně netajil, zmínil třeba Salcburk a já věřím, že tohle může být model, který pro nás bude signifikantní a bude s takovou koncepcí totálně OK. O tom, že nás pozitivně hrozně "poznamenala" MHL, je holej fakt. Můžeme být rádi za to, že tady taková generace je...
Přeju Vám pánové hodně štěstí na setkání, těším se na ohlasy. A jen v krátkosti k Brukovi - jsem hrozně rád, že byl hostem v Bombách a musím říct, že jeho myšlenky a nastavení mi jsou hrozně blízký. Rozhodně tím neříkám, že jsou smáznutý ty výsledky posledních týdnů. Jen mě trochu mrzí, že takovej mediální výstup neumíme jako klub udělat sami (i když chápu, že by to otázky byly až moc tendenční). Ale něco málo jsme se dozvěděli (včetně toho že evidentně pár hráčů na léto nevyšlo), ten chlap je pokornej, má to v hlavě srovnaný a i jeho vystupování (třeba i na střídačce) mi prostě je blízký a dává to smysl. Jen se to musí odrazit trochu na ledě. Každopádně z toho rozhovoru mám jen pozitivní pocit... Tak třeba doplníte něco ze srazu...
Slysel jsem,ze se prej docela ostre pustily do Bruka fandove,ale nejakym zpusobem jim rekl ze si vlastne vedeme lip,ze minulou sezonu jsme byli 13ti 😀 teda aspon si o tom povidani chlapy v hospode 😀
Bruk překvapil, já ho osobně slyšel mluvit asi poprvý ...každopádně akce zajímavá, o všem mluvili otevřeně, žádná arogance, trvalo to celý asi dvě a čtvrt hodiny...usilovně se pracuje na doplnění obrany (tu celou dobu Bruk docela natíral, ke všemu se vyjadřoval dost rozumně a i hodně kriticky), zítra prej jede štáb řešit nějakýho beka na Slovensko (ten kanaďan to prej není), do příští sezony se komplet překope obrana, letos max dva hráči do obrany, chtějí jednoho na přestup a druhýho na trejd
Pro me je dulezity, ze jim to neni jedno a neco delaj. Samozrejme je lehci mluvit, nez delat, ale jestli letos opravdu 1-2 beci prijdou, budu verit, ze to s tim planem mysli vazne.
Plus bylo řečeno, že v kabině chybí lídr, že chybí hráč typu Vondráčka, Skuhravýho...taky je štve, že když nám někdo jde po Kangasniemim, tak většinou ho jde mstít buď Černoch, Beránek...z tohohle důvodu chtějí pro něj nějakýho ochránce a ideálně zahraničního hráče, protože naši obránci moc do bitek nechodí
V Bombach mluvil Bruk o tom, ze na seznamu maji rozdilovyho hrace, u kteryho bude jeste dost prace, ale mohl by tu do konce ledna treba byt. Pochopil jsem z toho, ze nejde o hrace z Extraligy a myslim si, ze slo o utocnika…
A ještě jedna vtipná věc: Pokud na zápas v Klingenthalu bude hnusně, tak se ten zápas ještě ten samej den odehraje v aréně, ale vstupenky propadnou, takže si lidi budou muset koupit na zápas klasický vstupenky
Komentáře
Nicméně musím vám upřímně sdělit, že jsem osobně zklamaný a naštvaný z nedávných výsledků našeho týmu. S ohledem na tuto situaci jsem dnes oznámil hráčům, že někteří z nich mají poslední šanci. Je nezbytné, aby v Táboře zvítězili. V opačném případě budou následovat drastické změny v celém týmu.
My voláme po změnách, tady se naopak vše šíje horkou jehlou 😁
Hele ale třeba mladej Sapy vloni dostával šancí za áčko podle mě dost. Na to aby pak hráli ty kluci víc, přesilovky nebo oslabení už prostě musíš mít odpovídající kvalitu už i v tomhle věku, viz. Kulda. Jinak ale souhlasím, ty rošády s počtem účastníků juniorský extraligy /který se dělají jenom podle toho jak ty vylitý makovice na Moravě potřebujou/ tomu prostě nepřidají....
Jinak teda ten Růžička dopadl :-) doma šlápota, děti s ním nemluví a hokej dělat může leda někde v Horní Dolní, všude ho vykopli v poslední době. To má za to jak nasral tenkrát do těch šuplíků....
🤔
A ani já nevěřím, že bude majitel, kterej bude platit áčko, aby se plácalo ve středu tabulka a zaměřovat se na mládež. Ale Šenkypl se s tím úplně netajil, zmínil třeba Salcburk a já věřím, že tohle může být model, který pro nás bude signifikantní a bude s takovou koncepcí totálně OK. O tom, že nás pozitivně hrozně "poznamenala" MHL, je holej fakt. Můžeme být rádi za to, že tady taková generace je...
Přeju Vám pánové hodně štěstí na setkání, těším se na ohlasy. A jen v krátkosti k Brukovi - jsem hrozně rád, že byl hostem v Bombách a musím říct, že jeho myšlenky a nastavení mi jsou hrozně blízký. Rozhodně tím neříkám, že jsou smáznutý ty výsledky posledních týdnů. Jen mě trochu mrzí, že takovej mediální výstup neumíme jako klub udělat sami (i když chápu, že by to otázky byly až moc tendenční). Ale něco málo jsme se dozvěděli (včetně toho že evidentně pár hráčů na léto nevyšlo), ten chlap je pokornej, má to v hlavě srovnaný a i jeho vystupování (třeba i na střídačce) mi prostě je blízký a dává to smysl. Jen se to musí odrazit trochu na ledě. Každopádně z toho rozhovoru mám jen pozitivní pocit... Tak třeba doplníte něco ze srazu...
sice do konce roku dám jen to derby, ale je snaha s tím něco dělat, takže po novém roce zas pravidelně