😀 tvl vždyť duben je až za dlouho...ale jo no sport vypustil něco co bylo na stole ,ale naše strana nakonec vycouvala(kdyz to psal Sport měl jsem to za tutovku a sežral to hned i s navijákem )...Kohy asi ve hře je,ale je pravda ,že Dlapa by byla cena vyšší než zisk! Co by jsme za něj chtěli dát mi zase nechtějí oni...to je jako s Pavlikem najdou se hráči na výměnu, ale druhá strana chce něco za to ...a teď do o to co ? Ten náš průměr cca 10 jmen nikdo nechce...
Kohy je k mání teda ,ale co za něj? To sem zvědavej jestli někdo s konkurence něco nabídne...
A že má Dlapič nakonec prodlouženo to je fakt for se to to dozvědět takhle ,ale jinak je dobře ,že jo !
Hej a k čemu je společná akce s fanouškama, když padáme tabulkou?? Jakože si tam vyberou levný, ale kvalitní posily?? TVL! ČINY, NE SLOVA! Lidi jim to nevyhrajou...
jej to se máme, naše milostivé vedení se vyjádří k současným nevýsledkům a budou společné akce s fanoušky! no tak kluci, přeci se na ně nevykašlem, jestli teď nebude chodit na zápas přes 5k lidí, tak už nevím kdy jindy (pro jistotu - ironie)
> @Xaxxz napsal(a):
> (Image)
Socialni site klubu nejsou tiktok nejakyho adolescenta aby tam honem psali co zrovna ted delaj. Ty se planuji a rozvrhnou, neni to nic spatnyho a vyjimecnyho. Jestli jsi nekdy spravoval nejaky obsah aspon na facebooku apod tak jsi to musel delat stejne🙂 Me osobne prijit mail ktery zacina jak ten tvuj tak leti rovnou do kose. To vse kvuli tomu ze si dovolili neco nenapsat hned kdyz to maji v planu pozdeji🙂
@Whisoure je mi jasný, ze oficiální vyjádření nejsou výkřiky na Tiktoku nebo Facebooku, ale problém přeci je ze prohrají 75% zápasu za čtvrtinu a komunikace ze strany klubu je o všem možném jen ne o současné výkonnosti a případně co s tím dělat. Ta odpověď Kubelky je fajn, ale o měsíc pozdě.
@Whisoure Tak ještě, že u nich neděláš, i když svým přístupem k řešení otázek by ses do redakce HCE asi hodil. Tohle je jediná cesta, jak od nich získat nějaký vyjádření, a když tady už ta možnost je, tak proč ji nevyužít? Já jsem rád, že Kubelka odpověděl, to jsem popravdě ani nečekal. Nejde jenom o to, že neoznámili dva docela důležitý podpisy (mimochodem, na vytvoření příspěvku o podepsání měli času dost, pochybuju, že podepsali oba dneska ráno, a takovou grafiku i s textem udělá průměrný redaktor během x minut), ale hlavně o to, že prostě ten tým je ve výsledkový krizi a klub na to nijak a hlavně ničím nereaguje. Takovýhle vyjádření musí jít prostě hned ven, i za cenu toho, že to nebude vypadat designově hezky. Za reakci nepovažuju nicneříkající, generické rozhovory s hráči po zápase nebo snad dokonce rozhovor s hlavním trenérem během reprepauzy, kde ses fakt nic podstatného nedozvěděl. Komunikace tady byla strašná vždycky, ale všichni asi čekali něco jiného, teď to prostě připomíná něco, co tu bylo někdy během barážových sezón a herní projev na tom není o moc líp.
u brankaru je to tezky. ani jeden z nominovajch neni v cislech horsi nez Frodo a pak mas jeste par dalsich u nas (napr. Furch) ci v zahranici (napr. Langhammer).
Bery trochu prekvapive, ale super pro nej.
jinka jsem konecne pochopil tu strategii klubu - ten rozhovor s Brukem, ktery se ohlasoval na repre pauzu. nebyl ten co vysel o minule repre pauze, ale bude to ten co vyjde o teto. no a podobne s posilama. kdo si myslel jako ja, ze to trochu doplnime v repre pauze (v prubehu Karjala), tak to bude terpve v prubehu Swiss Game. no a protoze se komunikace musi spravne nacasovat, tak to vsechno probehne az v pulce prosince...
nebo si tu prvni repre pauzu Kubelka (a klub) prenesou do druhe repre pauzy, odmakaji to, zlepsi produktivitu a ten hodnotici clenek/rozhovor s majiteli zase nevyjde nebo to bude podekovani fanouskum za to ze jsou bajecni a chodi, ale to by asi stacilo nakreslit nebo vyjadrit pantomimou, ne?
> @kinkis napsal(a):
> Koukám, že Sokolov jede na podobný vlně jako my
Tak víš jak dohoda zněla jasně, bude se hrat stejny nebo podobny model jako u nas aby ty hraci vedeli co a jak maji hrat kdyz budou povolani a nemuseli se nejak zapracovavat nebo sehravat tak banik jen plni to na čem se dohodli 😂😂
Komentáře
Nechápu, co by jako sparťani s kreditem dělali, když maj všichni neomezenej paušál.....
Dost mimo, ten Hladoš....
Kohy je k mání teda ,ale co za něj? To sem zvědavej jestli někdo s konkurence něco nabídne...
A že má Dlapič nakonec prodlouženo to je fakt for se to to dozvědět takhle ,ale jinak je dobře ,že jo !
Nechci, aby se k tomu opět nepřistupovalo úplně precizně.
ČINY, NE SLOVA! Lidi jim to nevyhrajou...
Přijdeš tam, zeptáš se, dostaneš generickou odpověď a půjdeš domu.
jasně nejsem doktor, ale pokud se nepletu tak jak srdce, tak aorta jsou schovány za žebry, ne?
> (Image)
> @Xaxxz napsal(a):
> (Image)
Socialni site klubu nejsou tiktok nejakyho adolescenta aby tam honem psali co zrovna ted delaj. Ty se planuji a rozvrhnou, neni to nic spatnyho a vyjimecnyho. Jestli jsi nekdy spravoval nejaky obsah aspon na facebooku apod tak jsi to musel delat stejne🙂 Me osobne prijit mail ktery zacina jak ten tvuj tak leti rovnou do kose. To vse kvuli tomu ze si dovolili neco nenapsat hned kdyz to maji v planu pozdeji🙂
Tak ještě, že u nich neděláš, i když svým přístupem k řešení otázek by ses do redakce HCE asi hodil. Tohle je jediná cesta, jak od nich získat nějaký vyjádření, a když tady už ta možnost je, tak proč ji nevyužít? Já jsem rád, že Kubelka odpověděl, to jsem popravdě ani nečekal. Nejde jenom o to, že neoznámili dva docela důležitý podpisy (mimochodem, na vytvoření příspěvku o podepsání měli času dost, pochybuju, že podepsali oba dneska ráno, a takovou grafiku i s textem udělá průměrný redaktor během x minut), ale hlavně o to, že prostě ten tým je ve výsledkový krizi a klub na to nijak a hlavně ničím nereaguje. Takovýhle vyjádření musí jít prostě hned ven, i za cenu toho, že to nebude vypadat designově hezky. Za reakci nepovažuju nicneříkající, generické rozhovory s hráči po zápase nebo snad dokonce rozhovor s hlavním trenérem během reprepauzy, kde ses fakt nic podstatného nedozvěděl. Komunikace tady byla strašná vždycky, ale všichni asi čekali něco jiného, teď to prostě připomíná něco, co tu bylo někdy během barážových sezón a herní projev na tom není o moc líp.
Bery trochu prekvapive, ale super pro nej.
jinka jsem konecne pochopil tu strategii klubu - ten rozhovor s Brukem, ktery se ohlasoval na repre pauzu. nebyl ten co vysel o minule repre pauze, ale bude to ten co vyjde o teto. no a podobne s posilama. kdo si myslel jako ja, ze to trochu doplnime v repre pauze (v prubehu Karjala), tak to bude terpve v prubehu Swiss Game. no a protoze se komunikace musi spravne nacasovat, tak to vsechno probehne az v pulce prosince...
nebo si tu prvni repre pauzu Kubelka (a klub) prenesou do druhe repre pauzy, odmakaji to, zlepsi produktivitu a ten hodnotici clenek/rozhovor s majiteli zase nevyjde nebo to bude podekovani fanouskum za to ze jsou bajecni a chodi, ale to by asi stacilo nakreslit nebo vyjadrit pantomimou, ne?
> Koukám, že Sokolov jede na podobný vlně jako my
Tak víš jak dohoda zněla jasně, bude se hrat stejny nebo podobny model jako u nas aby ty hraci vedeli co a jak maji hrat kdyz budou povolani a nemuseli se nejak zapracovavat nebo sehravat tak banik jen plni to na čem se dohodli 😂😂