HCE Fórum

1473474476478479766

Komentáře

• Opět ty oslabení.
    My už 4x na trestný,oni ani jednou.
    Je jasný,že některou tu přesilovku většinou proměnis.
  • Ke zblití, ty vole
  • a další dva góly ve druhý třetině
  • Tak tuhle sezónu už nedám ani kačku na ten cirkus, nechť poslední zhasne.
  • Seru jim na to, ať jim na Brno přijde tisíc lidí
  • Dneska stacilo…běžte se vysrat kreteni tvl, 2 obranci tam u sebe stoji pred brankou a pomalu se drzi za ruku jak dva buzeranti a ze strany jim tam najede volnej hrac. Dejte si facku, vyhodte Bruka a zacnete neco kurva delat
  • A je vykydano.
    Jak hezky posrat pěkně rozjetou sezónu.
    Tleskaaam.

• A hlavně přízeň lidí 
  • 31:14 na střely po 2 třetinách...
  • Tak si dáme hlasovačku.

V reprepauze:
    a) Bruk skončí
    b) dojde k nějakýmu tradu
    c) přijde nějaká fakt dobrá posila ze zahraničí
    d) nestane se vůbec nic a vyjde nicneříkající prohlášení o tom, jak jsou rádi, že jim na zápasy chodí hodně lidí
  • Jasne “d” s tim ze se vsichni moc tesi na vanoce a ze ted to volno vyuziji k tomu aby nakoupili darky pro rodinu atd :s
  • Tak já si myslím za D :)
  • O tom jak moc napínavá a uajímavá je naše hra, svědčí i to, že jsem o první třetině usnul a vzbudil se až za stavu 4:1 ve třetině třetí. Vypnutí a pokračování ve spánku je asi nejlepší rozhodnutí.
  • A jeste nas alespon 5x vyzvou k nakupu balicku na zapas do Nemecka😝
  • upraveno 10. prosinec 2023
    Špatný no ... ve 13 zápasech jsme nedali víc jak 2 GÓLY to je darda ! I mladej Barinka má víc bodů za 7 zápasů než našich 3/4 hráčů za 20 a vice zápasů..táhne to tady bodově 4-5 jmen (většinou technický hráči) + golman kteří to samotní nemají šanci utáhnout! Soupeři je přečtou a nás jiní hráči nespasí ! I takovej Víta kterej dal dneska sice gola ,ale bodově je za očekáváním jako Čeče, Zett....ten seznam je sakra dlouhej!
    Není zápas kdy se nemění lajny ... ale nesedí k sobě prostě krom 1...už nejsou jiný varianty!
    Vitky se taky budou hrabat nahoru posilujou co to dá....
    Jsem zvědavej co se bude dít!
    Trenér to má asi taky nahnutý, ale myslím si že pouze jim to není a pochybuju že když přijde novej tak najednou kouzlem to pošlape!
    Podle mě je zakopanej pes v kádru ! Zett nevyšel +forma Čeče, ... a rázem jsme někde!
    Škoda, že vedení už dávno nezareagovalo jako jiní!! Máme totiž 4 a 5 možná i kousek 6 pětky úplně k ničemu! Hrozně moc hráčů ale kvalita a typové složený na prd
    Post edited by maverick on
  • E - řekne se, že po dobrém startu se nedaří, ale není důvod k panice, jelikož se během reprepauzy dvoufázově potrénuje a přivede se pár hráčů na zvýšení konkurence v týmu.

Těch pár hráčů bude ve stylu - 3 německá, ú: 0.3 bodu na zápas, o: -7 kanadských a 0+2 v poslední sezoně
  • Už by se mělo něco jiného dít !
    Ale taky typuju D
    Spí se tu ve vedeni když to řeknu slušně!
  • Já netipuju raději nic, protože se prostě nic nestane,a když už budeme poslední,tak potom to bude pozdě.
  • Já bych blil!!!!!!!!!!!!
  • Sázky - Frodo odejde na vlastní žádost za 5...4...3..2........
  • @three7

To si nemyslím. Tušil, že jde do týmu, kde není obrana. 
  • @Xaxxz Člověk mění názory.... a po těch hovnech, co tu zažívá by se mi asi těžko někdo mohl divit....
  • Já mám hlavně strach, aby po odvolání Bruka nebyl zas povolenej Pesout.
  • upraveno 10. prosinec 2023
    Vylepšili jsme si skóre druhých třetin na 16:40, průměr vstřelených zvedli na 0,64 a obdržených na 1,6 :D
    Post edited by Xaxxz on
  • @Gandalf
    Divil by ses, kolik lidí na FB by si ho přálo zpět
  • To snad ne?! To snad radši aj staryho Růžu, ale zas by pivnice a casina měly vejvar, kdyby se vratil.
  • No vidite, Urban prvni zapas za Litvinov,a hned gol,a defacto vlastnim Pardubicim.
    To je panecku vec co? Vy páni nahore v kancelarich.
    Pritom to posileni uplne tak nepotrebovali.
    Ja se jen opravdu divim,ze to proste nikdo nevidi.
    A kecy o tom,ze mozna nekoho sledují? A jak dlouho tedy toho potencionalniho chteji kdyztak sledovat????
    No tvl,ja mam dost.

• At se tady na mě nikdo nezlobi,ale pod Pesoutem to byla hra uplne jina,na to se dalo koukat.
    Litali jak motorovy mysi,a s tim co je tady ted za hrace. Hele nikdo nevi,treba by s tim fakt neco udelal k lepsimu.
    Nebo ten Holan,by taky urcite nebyl spatnej.
    Treba to kluci temi vysledky chteji i naznacit,ze to proste nefunguje,jinak ja si to opravdu vysvetlit nedokazu,to uz ale zachazim celkem do extremu,nicmene me uz opravdu nic jineho nenapada,nez ze to snad uz delaji schvalne!!!!!
  • Koukam ted na ty Pce s Orlenem a to je hokej na kterej se da opravdu divat. Treneri na jedny i druhy strane tam litaji po stridacce a burcujou svy hrace,neco jim firt rikaji,konkretne Reichel na ty Litvinovsky,jim tam porad neco kresli,uplne jinej pristup.
  • Obrana hodně špatná (zase). Náš nej bek (Plutnar) by v jiným týmu nehrál. Nevyhraje souboj. Ten tým je v rozkladu. Buď sáhnou do kádru nebo do trenérů . Nevěřím ze se z toho dá vyhrabat bez toho. Za tri body vyhrávame jen jednou za měsíc . V prosinci ještě ne… takže od začátku listopadu jen 1 za tri body. 

Tobolka je jednatel a to je od slova jednat, tak snad něco udělají . Jinak si koledujeme o průšvih . Já osobně si myslím , ze problém je v kádru. Hráčům co se nasypaly peníze za nové smlouvy to nejde (Cece, Jiskric, Pluto…), z posil se uplatnili jen 3 (Frodo , Kanga a Prochazka) a pak zbývá jen Gigi s Rachnou. Zbytek jsou průměrní a ne rozdilovy hrací co přivedou změnu .

v podstatě je úspěch , ze jim chodí pořad tolik lidi, ale možná nostalgie na prvních 5 kol…
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters