HCE Fórum

1467468470472473766

Komentáře

• To,ze ma prijit do extraligy se psalo cca.pred 3-4dny. Kam pujde jsem presne uhodl.
    Oni jsou proste neponaucitelní,vezmou kazdeho,kdo je jen trochu dostupnej.

• https://www.hokej.cz/sok-nespokojeny-mueller-na-vlastni-zadost-odchazi-z-vitkovic/5077553

To je tak strašně nesympatickej egoistickej hráč … týmu se přestane dařit a hned je mistr dotčenej a chce pryč.
  • Můžeme tipovat, kde skončí, jestli teda vůbec zůstane v Čechách
  • Olomouc,nebo Litvínov tipuju já 
  • Pokud tedy tady v republice 
  • S jeho platem jedině někde, kde jsou ochotný hodně přeplácet hráče
  • Takže Pardubice, Sparta, otázkou je, jestli by tam pro něj bylo místo
  • Tipuju 3nec, nebo mozna spis Brno. Otazka zda bude chtit zustat v Cechach
  • Muellerovy prachy může dát v ELH tak maximálně Trinec, Sparta, Pardubice. Já jsem slyšel ještě o jiný gáži ale i tak je 600 úlet tvl. Plus evidentně jeho oddanost makat pro tým i když se nedaří bude taky ukázková 😄 takovýho si každej rád vezme.
  • @VANEKnaZDI na sport.cz je že jednal s Kometou, ale Zábranský má už taky svých pět pohromadě a tyhle prachy mu nechce a prý ani nemůže dát.
  • Hlavne je mu 35, to nejlepsi ma davno za sebou, lepsi uz nikdy nebude, naopak spis horsi. I letos nic moc na to jakou hvezdu z nej delaj. Toho fakt ne ani zadarmo.
  • Tak on bude buďto zahraničí kde někdo nebude mít problém mu ty prachy dat nebo v ČR půjde s gazi na polovinu, co si budeme ty čísla plus věk, prostě to nemůže nikdo normální dát. Protože pak by tím zároveň nasral celý zbytek týmu, že si přišel nějakej rozmazlenej amík a bere 2x to co kluci v první lajně.
  • co se tyce posilovani MBL - myslim, ze letos hosi toci prachy ve velkem. ale proste neco zkusit musi. jen mam obavu zda kazdy vi co je jeho misto v tymu a zda je na to typove spravnej hrac, ale to je jejich problem. 

k mullerovi - myslim, ze se vrati do brna a velmi rychle bude jejich nejlepsi strelec. nehodnotim nejak oddanost/vdecnost, protoze nevim na jakych podminkach odchodu se dohodl. a uz vubec nevim jake bylo jeho postaveni v tymu/pozice u treneru atd. vzdy me fascinuje jak novinari napisi, ze je treba hracu co budou bojovat za klub atd., ale vubec se nerozebiar, ze ho brali s nejakym zamerem a zrejme s nejakou vizi. a treba to pak bylo vsechno jinak. nevim. nebo je to tak, ze vubec nemaka kdyz se nedari a siri spatnou naladu. tak mu vyplatili 75% smlouvy a on pujde nekam kde mu nejlip zaplati...  
  • Z myho pohledu bych to moc nechapal, proc by ho Kometa mohla chtit. Konecne jako tym fungujou. Je to presnej opak toho, kdyz hrali na Mueller-lajnu a tymove jim to bylo k hovnu. Uvidime, kam bude chtit pani Muellerova, to, si myslim, bude rozhodujici....
  • upraveno 29. listopad 2023
    Muellerovo agent bydlí hned za kopečkem za Varama. Když mu poskytne azyl a vyjednává 180 za měsíc, tak bych ho na zkoušku vzal 😁
    Post edited by VANEKnaZDI on
  • @VANEKnaZDI paneboze ani zadarmo ne prosim, kde byl, tam byl problem v kabine
  • Podle mě s jeho gáží a tím jakej má věk a klesá výkonnost tak v lize skončil , navic on je i hodně náročnej na adresu aby tam měl vse co chce...leda Brno to je jediná šance a to by nám mohlo vrátit Kohyho to bych bral...
  • Screepy: Jednu sezonu v Brně hrál za dvojnásobek toho, co si uváděl :-) ! V lize mu to nedá nikdo, a jestli půjde do Komety, která konečně začala šlapat, tak ten Zábrda je fakt blázen. Bolka zkouší no.... Aspoň něco dělají, tady je pohoda, klídek tabáček, máme přece Froda.... :-/
  • @Flaksa34 muzes na to koukat tak, ze se nedela nic. nebo si muzeme myslet, ze pracuji koncepcne a maji vytipovane urcite hrace (jak herne, tak povahove) a chteji muzstvo doplnit jen s nejakym vyhledem. problem je, ze se to vubec nedozvim, protoze u nas se nekomunikuje...  
  • jinak doufam, ze v nedeli vsichni na stadionu podekovat Kostalovi s Kumstatem. v tomto klub dela dobrou praci. jen skoda, ze se to jejich oceneni sveze s tim pocitem rezignace na vysledky A-muzstva (a samozrejme ty vysledky samotne), ktery asi vsichni trochu citime...  
  • V neděli přijde dost lidí, už teď je 4000 lístků pryč. Navíc na Spartu lidi dlouhodobě chodí
  • @Flaksa34 no to tak odpovídá tomu co jsem slyšel za zvěsti o jeho gáži:)) za takový prachy v ELH nestojí žádný hráč, i kdyby mi udělal 100KB za sezónu. Kór ještě cizinec.

K tomu jestli se něco dělá nebo nedělá, já teda o tom žádný info nemám takže spíš spekuluju, ale myslím že slepí u nás nejsou, ví v jaký jsme situaci a že nám ten stroj nešlape tak jak bychom si přáli, jenže už se to tady omilalo mockrát, buďto musí někdo chtít tvého hráče na výměnu (což, ehm v naší současné situaci u těch kluků co jim to moc nejde je takřka nereálné) nebo se musí na trhu objevit něco zajímavého co ti bude dávat i nějaký perspektivní a ekonomický smysl (a toho asi taky není úplně na rozdávání), takže je to taková patová situace. Souhlas s tím že ten klub by to měl komunikovat vůči fanouškům jinak.
  • Vypada to, ze by Ikka mohl v nedeli nastoupit, jestli zachovaj prvni lajno Rachunek, Griger, Prochazka tak jsem zvedavej, kam a s kym pujde Ikka
  • Zkusil bych ho k Zetterbergovi s Jiskrou/Černochem
  • To tedy ano,super.
    Se už těším jak malej kluk
  • No tak naskok na Olomouc mame uz jen jeden bod,na Plzen tři. Navic v nedeli doma Spartu,tady se cekat body nedaji. No,bude to jeste hodne zajimavy.
  • Frk v peti zapasech v novem tymu 0+0 a -2
  • upraveno 2. prosinec 2023
    VnZ: prostě mu to SWI nesvědčí a měl by si odskočit domů aspoň na chvilku nám gólově pomoct ukázat se aby se dostal na MS do pohody a pak klido zase někam vystřelil do světa ... 😀 sranda musí bejt
    Post edited by maverick on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters