HCE Fórum

1468469471473474766

Komentáře

• Tak jake jsou tipy na dnesní vysledek? Ja jsem dnes pesimista 1:5
    Kéž bych se mýlil.
  • Mam takovy pocit,ze bude dnes hodne lidí. Prijede Sparta,navic ta oslava Kumyho a Čočkyna,no uvidíme,možná to kluky vybičuje k pro mě nečekanému výsledku.
  • 4:2 ...Frodo podrží...
  • Tak nakonec bez prekvapeni, Ikka s Rachnou a Gigim
  • Chyba, nechal bych tam Procházku…ale uvidíme, třeba překvapí
  • Já bych tam dal Mužíka 😂😂😂
  • A máme tu 1 darovaný gól...
  • Co ten Jiskra tam dělal, nechápu.
  • No melou nás tam slušně.
    Tohle vydržet by bylo s jedním gólem úctyhodný, nicméně pokud by potom dali na 1:1, mohlo by to být ještě zajímavý.
    Hrajou kluci na co mají,a pasáže mají taky dobrý.
    Škoda,že Gigi to tam do ty prázdný nedal.
    Jestli dáme gól,tak se herní projev změní.
    Spa bude chtít dát gól,což by mohl být na nějakej únik pro nás prostor.
  • Doma, 40 minut, 0 gólů, tohle asi už nikoho ani nepřekvapí :)
  • Ty vole... co to Iikka teď provedl? Milion kliček a pak nahraje místo střely... 😵‍💫
  • upraveno 3. prosinec 2023
    To chce klid a nohy v teple  =)

Hele, je to přece logický. Když se sejde parta chlapů v exhibičním zápase proti profesionálnímu klubu, tak se dá něco očekávat a přesně to dneska proběhlo. Kdyby to po prvni tretine bylo 0:3 nebo 0:5, nikdo by se nedivil. Profíci si zatrénovali a domácí parta nadšenců si zasportovala a zítra zase všichni do svých zaměstnání...

.... No, kéž by to tak bylo. Nebudu dlouhej jako většinou. S tímhle běžte pánové slušně do perdele, protože tohle je marnění času všech. A jestli je důvod, že nejedou nohy, když nejste v zápasovým rytmu, tak si možná hrábněte do svědomí, zda v něm vůbec chce být. Na tohle fakt chodit dobrovolně nebudu, protože to ani s Extraligou nemá co dělat. Ještě 2-3 kola a jsme tam s Vítkama a Bolkou...
    Post edited by HCE_Majkl on
    Bohužel překvapení se nekonalo ! Sparta byla lepší nemá cenu se v tom asi víc babrat...8 ujíždí..slušně rozjetá sézona to byla a ted padáme kam nechcem...bude nás bohužel asi čekat těžkej boj o 10 flek ( teda pokud se proberemeaby nebylo ještě hůř)...leda by přišly náma vysněný posily a byla série pár výher v řadě, ale to je asi oboje hodně zbožný přání...
    Post edited by maverick on
  • Ono se vlastně nic neděje.Normalni režim,v klidu,čekat co přijde, všichni ví,že to není nejlepší,ale neni nutná panika.
    Vydržet,to je ta hlavní zásada tohohle Našeho milovaného klubu.
    Potom to vlastně půjde samo,nic se řešit nemusí.
    Oni všichni přestanou hrát,a dají body zadarmo,jako my jim.
    Nejvíc je paráda,že všichni pod námi se zvedají,ale jinak vše v pořádku.
    Já už na tu tabulku ani nekoukám.
    Ale co vím jistě,že jsme momentálně každému pro smích, stejně,jako Bolka.
    Dnes to byl chvílemi rozdíl hodně markantní,to se musí uznat,a ten kotel Sparťanů si to náramně užíval.
    Kéž bych si ten zápas mohl takhle v klidu někdy taky užít,nebo tedy my všichni tady.
    Kdy se naposled stalo,že by jsme vyhráli doma v klidu třeba 5:1 , 4:1, 5:2?
    Asi naposled s Olomoucí loni v predkole 7:2? 3?
    Jo a vlastně s Kometou letos 4:0, ty sem teď přijedou,a dostaneme 7, a půjdeme na párek,jak dnes doma líbači prdelí s tygrem na prsou.
    V pátek vybouchneme na Kladně a jsme na krásným 11.fleku...člověk se jednou těší na sezonu bez nervů a takhle to dopadá
    Post edited by Xaxxz on
  • Tak já nevim, ale zase doma 0 gólů, ale je to asi ok ne? Nebudem posilovat, nebudem to řešit, jedem přeci jen nadplán, nebo?
  • Moc pekne klucí…děláte mi radost, jen tak daaaal. Ještě tak 3-4 zápasy takhle a snad potrejdujeme aspon uklízečku a s tou se vyhneme baráži ale důležité je ze se udrží koncepce týmu 💪💪🫶🏻
  • Frustrace
    1 Je to marný
    2 Je to marný
    3 Je to MARNÝ
    :/
  • do konce roku máme doma Brno, Plíseň a Liberec. no nevím na kolik zápasů půjdu. zatím jsem letos chyběl jen za zápasech, když jsem byl v práci, ale říkám si, že asi dám akorát derby. fandit budu pořád, i kdyby jsme se za X let propadli do kraje, ale chtěl bych vidět aspoň nějakou snahu vyhrávat. Jasně, kluci jsou teď pod dekou, ale ono se jede dál a nic se neděje (změna trenérského týmu, sehnání posil...) 
    Tvl, ty hovna typu... " Spartě musíme dát kredit, říká Hladonik" / "Sparta byla lepším týmem a vítězí. " - normálně bych jim za takový kydy dával pokutu... K čemu jsou debilní kecy, když NIKDE NENÍ ŽÁDNÁ ZMĚNA!? Tohle nejsou Litoměřice, tohle není prales, nechceme hrát baráž . nebo jo?!

Post edited by three7 on
  • Dneska jsme neměli šanci. Ta dominance SPA byla místy neskutecna. Každopádně je to jak na kolovratku. Rozehra z obrany - 0. nevim co mají kluci říkat, ale někdo by to měl z vedení začít řešit . V téhle čtvrtině to máme z 11zapasu jen 2 vítězství za 3 body. A už zbývá jen Kladno. Za první čtvrtinu 5x. Ten propad výkonnosti je neskutečny . By mě zajímala tabulka druhy čtvrtiny, tam budeme někde s Bolkou. No nic, myslím, ze klub na nás hodí bobek a žádného hodnocení se po KLA nedočkáme a to nemluvím o tom, ze by řekli co s tím chtějí dělat. 
  • A to říkají profíci,kteří za to berou plat?Není lepší říci soupeři,že jsme posraný,aby sem zbytečně nevážili cestu?
  • No stress .
    Poruba bude možná hratelná,pokud vedení dovolí.

• Loni touhle dobou to bylo to samý, ne? To jsme vyhráli výroční zápas a pak jsme doma porazili Kladno a sezonu jsme skončili 9. Každopádně by se určitě měli udělat nějaký změny, ale je otázka, jestli k nim vůbec dojde. Co jsem slyšel (berte s velkou rezervou), tak by otázka ohledně Bruka měla být na stole, nicméně vedení momentálně nemá vhodnou alternativu...pokud bychom uvažovali fakt výměnu hlavního trenéra, kdo by sem šel? Holaň, Jandač, Martinec? Pak jsou ještě volní Kalous a Patera, ale to by asi bylo z bláta do louže. 
  • Kdyby to byla proste jen herni dominance. Ale aby byl rozdil defacto mozna i 1-2 urovni v tom, jak hraci brusli, jak si umi prihrat, zpracovat kotouč, pracovat s nim v rychlosti, jistit a zastupovat se, drzet urcity automatismy. Vazne neskutecny. 40min to bylo vazne jak profik vs amater….

A to, ze nejezdi nohy, nejsou v zapasovym tempu nebo Sparta hrala skvele, s tim at si jdou borci utrit zadek. Celej tyden maji na to, aby se na to připravili, vlitnout do toho doma po celkem dojemny ceremoniálu. A jestli se tohle Senkyplovi ze skyboxu libi, tak OK…

Serou na vsechny fanousky, ze s nima nechtej hokejove komunikovat. Beru. Proste si vybrali marketing pro širokou skupinu lidi a chteji dotahnout aspon nekoho. Ze nebudujou brandove nejaky jádro, to marketingově je velka chyba. Ale ze to bude vykonnostne horsi a horsi, tim si poslou celou praci do kolen…

Naprosto souhlasim s @12Stig12. Normalne nechybim nikdy, dneska jsem chtel po 1. tretine jit radsi na rozsviceni stromu a krome derby do konce roku vynecham. Tuhle bídu, at si borci vyzerou, kazda trpelivost me svy limity…
  • Ano, jsme rozmazlení tím, kde jsme byli v tabulce, ale je to i týmem, PR atd. To oni měli velkohubý kecy o tom, co chtěji a pak hrajou hovno jako vždy... A pak to "žehlej" dementníma výmluvama, kecama, omluvama, o který nikdo nestojí, protože se z nich NEPOUČILI! A Bruk tam prostě není už ani dopočtu, to sorry jako!
    A hlavně, ten tým má na víc!!
  • Vím, že máme svých problémů víc než dost, ale co se stalo s tim Litvínovem? To výpadek 2 hráčů je tak rozhodil, že je přejelo Kladno, Boleslav i Vítkovice?
  • To není hracema,to je vedením.To to tady vede tím směrem,jakým to jde 
    Podle mě,už to ani ty hráče nebaví..Viz dneska co předvedl Jiskra před tim prvními gólem.
    Ten se na to úplně už vyprdnul,za tím Keslem ject.To bylo prostě vidět,a nechat to na Frodovi.
    Já bych se na to být jím vysral,a nechal to na někom jinem v tu chvíli.
    Prostě bych odešel z brány,a světě div se.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters