HCE Fórum

1472473475477478722

Komentáře

• Přijde mi úsměvný, jak se tohle stejný téma řeší rok co rok. O co, že za rok tady budeme touhle dobou řešit úplně stejnou věc? :D
  • hele, vemte vidle a jděte odhazovat sníh, efekt bude stejnej a aspoň vyvoláte zdání, že se o něco snažíte. zlatej fotr ...
  • Tak super Kladno otočilo a máme hotovo.
  • upraveno 8. prosinec 2023
    Ty ČÍČO, odvolal bych okamžitě půlku týmu!!!!!!!!!!!!!

7 min do konce a zase jsme vyloučení ... TVL, co to je???

Post edited by three7 on
  • Jako sorry, ale Bruk ven …..
  • všechno špatně...všechno
  • Ty vole, tohle je flusanec fanouškům do ksichtu! A ještě se těch vemen někdo zastávejte :s
  • Jestli dneska vyhrajeme nebo ne je úplně jedno, kurva...tady se musí začít se změnama
  • Remíza s Kladnem je fakt úspěch... To přesně potřebujeme proti slabejm týmům, dokázat, že jsme taky slabí... Kde to jako jsme?!
  • Bod stačí, řekneme si, jak soupeř hrál kvalitně, že jim musíme dát kredit, a že se nesmíme nechat tolik vylučovat a půjdeme dál
  • a hlavně poděkovat Frodovi, že nám dal šanci bodovat
  • Takže teď už se určitě nic dít nebude
  • hurrrrááá! utrpěli jsme výhru (ironická radost). ale ano, teď bude vše zalité sluncem a změny nebudou třeba
  • Jinak jsem se během toho zápasu tak nudil, že jsem si spočítal skóre druhých třetin. Od začátku sezony máme ve druhých třetinách skóre 15:38, průměrně vstřelíme 0,625 a inkasujeme 1,59 gólů. Za 26 kol jsme 13x nedali ve druhý třetině ani jeden gól, kdežto pouze 2x jsme neinkasovali. Je to totálně zbytečný, ale já se fakt nudil a mám rád čísla :D
  • @Xaxxz- Velká bída takový staty mít....
  • @Xaxxz to je šílenost ..
  • Pro zajímavost, ještě srovnání druhých třetin s Bolkou, Vítkama a Kladnem:

Kladno - 25:24, Vstřelí průměrně 1,042 gólů, obdrží přesně 1

Boleslav: 25:31, 0,96 vstřelí, 1,192 obdrží

Vítkovice: 16:21, 0,667, 0,875

V tomhle ohledu jsme v lize jasně nejhorší a pokud někdo sází, pak bych na neděli naložil, že ve druhý třetině nepadne ani jeden gól. 
  • Nechte toho furt.Co se certite.Zadnej stres.
    Vždyť jde vše dle plánu.
    Froda máme,kein problém.
    V neděli zase budou body,ve středu Kometu smazneme jak hovno,a bude líp.
  • Václav Eismann (HC Energie Karlovy Vary): Utkání jsme vnímali jako střet týmů, které nejsou v optimální herní pohodě. Byli jsme spokojení s první třetinou, kdy jsme drželi plán. Od druhé třetiny byla větší aktivita na straně domácích a v neposlední řadě do průběhu zápasu vstoupil velký počet vyloučení na obou stranách. Utkání nakonec skončilo remízou, což asi tak nějak odpovídalo poměru sil na ledě po šedesáti minutách. Jsme rádi, že díky penaltám a brankáři Frodlovi bereme bonusový bod.

Pavel Skrbek (Rytíři Kladno): První třetinu jsme začali úplně stejně, jako jsme skončili v Budějovicích. Mdle. Soupeř nás přehrával ve všech parametrech. Měli jsme pět na tři, bohužel měl soupeř víc šancí ve třech než my v pěti. V kabině jsme si něco řekli, udělali jsme nějaké změny a ve druhé třetině už to bylo mnohem lepší. Začali jsme se lépe hýbat a vytvořili jsme si nějaké šance. Druhá třetina byla z našeho pohledu dobrá. Ve třetí třetině jsme za stavu 2:1 mohli ukončit zápas, ale opět měl soupeř v pět na tři šanci a z pět na tři jsme vytvořili tři na pět, ve kterém soupeř srovnal. Když nedáme pět na tři, tak nemůžeme vyhrát. Zápas dospěl do prodloužení, kde byl soupeř opět o trošku aktivnější a měl víc šancí. Došlo na penalty a v nich byl šťastnější soupeř.

Ti dva by si mohli podat ruce

• Tak jak to dnes vidite?
  • Ja dam zase 2:3
  • Dneska proti nám Vondráček hrát nemůže, tak aspoň nějaký pozitivum
  • No dneska je to papírově povinná výhra. Takže... To bude ještě zajímavý :)))
  • Když jsem viděl složení řad, tak mne napadlo, že na jejich skládání snad Bruk používá RNG
  • Pozor, třetí lajnu určitě převzali odsud :D
  • upraveno 10. prosinec 2023
    Nejak dnesek jde mimo me, stejne jako patek. Aspon je vetsi klid…

Jinak pristi host “Bomb k tyci” je Bruk, tak schvalne kolik se tam sejde dotazu, ted se muzou pokládat..
    Post edited by HCE_Majkl on
  • Nuda…bezzuby…bez naboje….bez systemu. To je panečku zase podivaná tvl :s 🤮
  • Plutnar je nas suverénně nejhorší obránce a momentálně nemá ani na Chance ligu. Trade vola.
  • Toho si nikdo nevezme ani zadarmo
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters