HCE Fórum

1444445447449450726

Komentáře

• VnZ: tlačil bych víc do brány Hamalčika jelikož je mladej a vůbec ne špatnej, ale je tu druhá rovina kolikrát tam Frodo někoho pustí? Takže asi lepší, že chytá než aby tady seděl...
  • Jinak dneska paráda!!! Že jim někdo scházel no a ...I tak jsou nadupaný! Hoši děkujeme! Mám radost, že se probraly nově sestavené lajny! Super kéž by jim to chvilku vydrželo!
  • No jen zíram s otevřenou pusou 😳😳😳
  • Ale hráli účinně, jednoduše, takhle to má vypadat.
    Nemusí mít 50 střel zápas a prohrát.

• Ty kravo, dneska zážitek…kotel výbornej
  • Ale rozdíl mezi Kovářem a Frodlem diametrální
  • Xaxxz
    Neřekl bych. Je rozdíl čelit v zápase 15ti, nebo 40ti střelám
  • @Xaxxz zrovna dneska jsem četl článek, kde porovnávali gólmany a Kovář byl nad Frodem :D
  • Jinak nevim co to je za maníka v kotli s tim megafonem, ale díky za něj, ten to fakt žere, jde vidět, že ho to baví a za mě se kotel hodně zlepšil teda!
  • Viděl jsem jen sestřih, ale TVL...ta naše obrana je fakt bídná... Naštěstí Sralta jí měla ještě horší...
    A ten Kovář dneska byl celou dobu mimo, nebo? :D
  • @kinkis
    Na výjezdech kotel vždycky fandí výborně, protože tam jdou i lidi, co normálně nefandí...ale musím říct, že za mě dnešní výjezd zatím nejlepší za poslední tři roky...hodně lidí, furt se něco skandovalo...prostě skvělý 
  • Druhá lajna dneska opět výborná, Zetterberg měl luxusní asistenci na ten čtvrtej gól a Jiskra v první lajně byl vidět...takhle by to aspoň chvilku mohlo fungovat
  • když teď koukám na ty naše góly, tak 4 máme z přečíslení či brejků - Gigi - 2na1, Koffer - únik, Procházka - 3na1. Iikka - únik na prázdnou branku. 

Moc pěkné využívání šancí.
  • No každopádně jak už tu někdo psal…ta obrana to je děs…dostali jsme 2 dá se říct stejne branky a to ze před branou není nikdo kdo by to tam cistil a nechá protivníka dorazet no a o rozehravkach to ani nemluvě, se divím ze nepotrestali zadnej z těch našich namazů
  • Jako ze 14 střel 5 gólů, to je až nevídaná produktivita...ale obrana je fakt šílená, v tý druhý třetině hořela solidně
  • Co si budeme povídat, naprosto snovej zápas. I když tam byly fáze, kdy jsem si říkal, že dostaneme a bude to typicky nadějněj průběh bez bodu, tak to klaplo na výbornou. Jinak souhlas s tím, že obranná hra (nejen obrana) fakt hodně průměrná a stále se opakující věc.

Jinak krátce k tomu jménu Káňa - prosím určitě ne. Za mě je naprosto přechválenej a přehodnocenej hráč, což se minimálně teď v tom angažmá ukázalo a nevidím vůbec nic, co by nám přinesl, nebo kam by mě zapadnout...

VzN - Za mě naprosté souhlas a nevidím vůbec problém v tom, že bude dvojka tady a pravidelně chytat za Baník. Ale to bude asi plán pro druhou půlku sezóny. Habi by si naopak zasloužil, aby se třeba příští sezónu v Baníku stal jedničkou a chytal...

Takže v neděli na značkách! Věřím že lidí bude dost, každopádně úplně jiná situace po dlouhý době, protože 3b proti Jágrovcům jsou povinný a zápas to bude zatraceně těžkej. Kdyby byly 3b a dodatečně nějakej hezkej proti Dotchinovi (nebo Smoleňákovi), tak se zlobit vůbec nebudu...
  • Dotchina zranit už při rozbruslení a bude klid
  • Kulich dal v AHL hattrick -
  • Věřim, že jednou se do tý NHL prosadí, body dělá, je vidět :) 
  • Káňa zpět v Olomouci.
  • Jinak já se furt nemůžu nabažit toho sestřihu včerejšího hokeje.
  • @pOne to je konecne prinos do diskuse... V LIT jsem uz par let nebyl, ale na tu klobasu si pamatuju dodnes... vubec to nechdi srovnavat, protoze to byla jina liga, ale ja vzpominam se slzou v oku i na klobasy venku pred Plecharnou...

Prijde mi, ze nejvice rozdil je kdyz to jidlo dela a pripravuje nekdo koho ten stanek je a ne zamestnanec cateringove firmy...

jdu polknout ty sliny :-) 
  • 1140bxl: Přesně jak se píše v rozhovoru. Před zápasem jsi koupil, na začátku druhý třetiny jsi dojídal.....a do konce zápasu jsi se olizoval. Náladu ti nemohlo zkazit ani to, že tam Guma Energii šlehnul fíka v prodloužení....  =)

Zajímavej parkářskej příběh.

Já vzpomínám, jak jsme chodili na párečky k šéfíkovi v Plechárně do prvního patra v rohu za brankou na stání. Dělal tam nějaký javořický nebo co..... Nic extra v porovnání s Maxíkem, ale svoji úroveň měly. Dneska dáš za obyčejnej párek v rohlíku pade a nevíš, jestli je v tom namletá kočka nebo pes....  :)
  • Jj Maxík je Maxík,to se musí nechat.
    Zajímavý článek.

A jinak prosím Vás, nevíte někdo,jak se pojede do toho Klingenthalu?
    Jestli se budou vypravovat nějaké busy?

• I na pátý zápas doma bude přes 4000 lidí…to tady snad nikdy nebylo
  • Njn,hold kluci táhnou. Jen tak dál.
  • Jsem za to rád, teď hlavně udržet nějakou výkonost a lidi chodit budou :) s tím Kladnem se toho bojim, oni nedostávaj příděl ani od Pardubic atd, bude to boj
  • Type your comment@pOne 
    Tak to seš měkkej, já jí vždycky naroloval do krku, protože to bylo prostě tak kurevsky dobrý, tvl :-) Ani jsem nevěděl, že už to tam ten týpek nemá tvl. Vypadá, že by měl chuť to znovu rozjet, tak o důvod víc se jet pak mrknout na derby do Ltv.

Jinak před sezovou jsem si říkal, že Frodo sám udělá tak 15 bodů pro ten tým. Realita bude taková, že to bude o dost víc. Skvělej podpis!
  • No kdyz se tady nadhodili klobasy z Litvinova,tak jen tak pro zajimavost. Kdy hral Litvinov naposledy venku?

Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters