Můj pohled na ten zápas je hoši děkujeme za důležité 2 body ! Hráli jsme u fakt těžkého soupeře co bude s náma na podobných místech si myslim...kluci makali bylo to nahoru dolů...chvilku oni chvilku my...já jsem spokojenej s výkonem i bodama 😀
Jen taková teorie - Šenkeřík ještě nikde nepodepsal nebo? Neříkám, že je to bek co nám vytrhne trn z paty, ale u nás byl dobrej a třeba měsíční try-out by podle mě mohl dávat smysl oběma stranám
Toť otázka. On je zná, oni jeho taky. V tomhle má ale myslím si výhodu hráč, páč může udělat cokoli co on od něj nezná. No každopádně bůh s námi dneska.
Výkon nebyl vůbec špatnej, jen prostě koncovka žalostná. A ano, chybělo i štěstí, ale těch šancí pár bylo a jedna tam musí skončit - ideálně už ta první, Přikrylova. Klobouk dolů před Čečem, herně je to málo, tak chtěl aspoň nakopnout tým a vzít si Vondrce, to chce taky odvahu...
Pardubice prostě ukázaly ten rozdíl v kvalitě. Když to nejmíň čekáš a vypadá to, že jsou lehce na lopatkách, tak udeří. A když si představím, že Varaďa chce ještě 2 beky a hledá je po celý Extralize, tak to bude zajímavej tým.
Ale z dnešní prohry bych závěry nedělal, tohle není zápas, na kterým se máme měřit. I tak pořád doufám, že budeme trochu aktivní na trhu, pokud by se někdo objevil. Ten tým ještě 1-2 hráče potřebuje, což dneska snad viděl i Dušan vedle repre realizáku...
Výkon sympatickej,škoda tý šance Kangase, jak mu tam skočil Kaut rybičku do tý dorážky.To by byl gol na 1:0, a třeba by to mohlo potom být hratelnější.
Navázat na tenhle výkon v dalších zápasech,a bude to fajn. Samozřejmě s nějakým golem k tomu.
Škoda...snaha byla ,horší jsme nebyli, ale nepadá nám to tam . Na gól se nadřem ...podobný jak s Litvajzem soupeři si pomáhají lehkýma golama ...nahození nebo doražka ... pak dobře brání ,čekají jen na naší chybu a mi bušime do kvalitních obran ..
1 a 3 lajna musi začít dávat góly...jen 2 to neutáhne( Gigiho ,Rachnu a Kangu bych na úkor jinejch netrhal) 1 lajně to šlo prvních pár zápasů i Hladoš se chytnul ,ale teď se to zadrhlo...
Něco ještě nezkusili...
Zett Cece Hlado
Kanga Gigi Rachna
Bery Víta Kofroň ( rychlej hráč co je gólovej ,ale nedostal si myslím pořádnou šanci v naký slušný lajně..není to hráč pro 4 lajnu a ještě na centr kde hrál! ať mu daji trochu čuchnout na jeho pozici a ukáže jestli na to fakt má...a nebo fakt jen ten Sokolov)
Redlich rozhodně do 4 lajny a na oslabení to ok ,ale v prvních 3 útocích je marnej bohužel ...je to pouze pes obranar
Nemáme špatnej tým a na trhu lepší aktuálně nejsou jen ustálit nějak ty lajny aby to šlapalo...
Komentáře
Frodo díky!
To už museli přijet včera, páč šli směrem od závodiště.
Byli tedy jenom čtyři,ty si věří tedy 😂😂🤮
No každopádně bůh s námi dneska.
Pardubice prostě ukázaly ten rozdíl v kvalitě. Když to nejmíň čekáš a vypadá to, že jsou lehce na lopatkách, tak udeří. A když si představím, že Varaďa chce ještě 2 beky a hledá je po celý Extralize, tak to bude zajímavej tým.
Ale z dnešní prohry bych závěry nedělal, tohle není zápas, na kterým se máme měřit. I tak pořád doufám, že budeme trochu aktivní na trhu, pokud by se někdo objevil. Ten tým ještě 1-2 hráče potřebuje, což dneska snad viděl i Dušan vedle repre realizáku...
1 a 3 lajna musi začít dávat góly...jen 2 to neutáhne( Gigiho ,Rachnu a Kangu bych na úkor jinejch netrhal) 1 lajně to šlo prvních pár zápasů i Hladoš se chytnul ,ale teď se to zadrhlo...
Něco ještě nezkusili...
Zett Cece Hlado
Kanga Gigi Rachna
Bery Víta Kofroň ( rychlej hráč co je gólovej ,ale nedostal si myslím pořádnou šanci v naký slušný lajně..není to hráč pro 4 lajnu a ještě na centr kde hrál! ať mu daji trochu čuchnout na jeho pozici a ukáže jestli na to fakt má...a nebo fakt jen ten Sokolov)
Redlich rozhodně do 4 lajny a na oslabení to ok ,ale v prvních 3 útocích je marnej bohužel ...je to pouze pes obranar
Nemáme špatnej tým a na trhu lepší aktuálně nejsou jen ustálit nějak ty lajny aby to šlapalo...