Je tady prakticky vše shrnuto, takže nějaký subjektivní rozbory / kritiky nechám být a jen maličkost Dlouho jsem neviděl tým, kterej by na nás takhle vletěl s dobrým pohybem. A pak se sám rozložil.
Frodo - to je prostě radost a možná nejlepší přestup dlouhých let. Z toho kluka nic nevypadne, skvěle se přesouvá, skvěle čte hru, rozehrávka nadstandardní, náš rozdílovej hráč... + i severský posily jsou vážně posily, což je velká paráda, i když je to hodně brzký hodnocení...
Co mě těší (a zmínil to tady @Xaxxz) je 4. lajna. Všichni tři ve skvělém pohybu, agresivní, chtějí hrát a rychle otáčet a hlavně mají pořád potenciál růst bodově i výkonnostně.
Zítra těžkej špíl v Hradci, ale každej bod by byl určitě úspěch, třeba překvapíme.
Když se koukám na sestřihy či přenosy z našich zápasů a daří se nám v zápase skórovat, tak se musí nechat, že EC má reklamu na ideálním místě, kde ji uvidí hodně lidí
To vidíte nějak negativně, prohra je pravděpodobná, ale nemyslim si, že nám nasypou tolik gólů...navíc má Hradec docela marodku, tři klíčoví hráči mu schází
Nemyslím si, že šlo o podcenění, ale celkem reálný zhodnocení.
Hradec hrál dobře, měl i smůlu a my naopak štěstí, což je super. Zároveň tam bylo i dost věcí, na kterých se dá stavět. Takový zápasy jsou potřeba, pro nás zatraceně důležitý body, který jsem rozhodně nečekal. Díky za ně...
Komentáře
Jasně, je to i Frodovo zásluha,vo tom,ani potom.
Frodo - to je prostě radost a možná nejlepší přestup dlouhých let. Z toho kluka nic nevypadne, skvěle se přesouvá, skvěle čte hru, rozehrávka nadstandardní, náš rozdílovej hráč...
+ i severský posily jsou vážně posily, což je velká paráda, i když je to hodně brzký hodnocení...
Co mě těší (a zmínil to tady @Xaxxz) je 4. lajna. Všichni tři ve skvělém pohybu, agresivní, chtějí hrát a rychle otáčet a hlavně mají pořád potenciál růst bodově i výkonnostně.
Zítra těžkej špíl v Hradci, ale každej bod by byl určitě úspěch, třeba překvapíme.
Tak nějak to také vidím,já na 5:1.
No uvidíme,třeba bude milé přeKVApení.
Dneska více nečekaných výsledků, ale jeden je teda top
Paráda, super,co víc,k tomu napsat.
Kluci a Frodo, jedno velké, DĚKUJU!!!!!🥳🥳🥳🥳
Nemyslím si, že šlo o podcenění, ale celkem reálný zhodnocení.
Hradec hrál dobře, měl i smůlu a my naopak štěstí, což je super. Zároveň tam bylo i dost věcí, na kterých se dá stavět. Takový zápasy jsou potřeba, pro nás zatraceně důležitý body, který jsem rozhodně nečekal. Díky za ně...