@Xaxxz nevim, ja bych to takto neporovnaval. cena je jeden aspekt. treba za tu v LIT bych dal i vic ja jen doufam, ze to bude i u nas trosku regionalni - napr. specialitky od Pelanta + pripadne i jako ochutnavka neco z bavorska/saska. Ale hlavne to musi byt spravne UPECENY. Ne venku spaleny a uvnitr nedopeceny. v tom jsou ty vykyvy neskutecny a pak muzes mit klobasu jakoukoliv...
Woe...sekera na Hladonika pohodička, vše v pořádku, následně za minutu na druhé straně trest do tří za "posunutou" kvrdlající se branku, což obojí úplně obrátilo zápas, taky pohodička..... a najednou problémek - rozhodčí 2 zápasy flastr a pokuta 50 %.
Ale svým způsobem za to může i celková nečinnost klubu, kreténi z Olomouce se po jednom "zářezu" hned rozhodli obrátit na APK a řešilo se to...od nás žádnej podnět nebyl, tak proč by se to řešilo nad rámec?
kinkis: Celej Seznam jede klikbajty jako svině.... nesmí se člověk nechat chytit na tkaničku od bot. Tenhle článek ještě "prodaj" 3x s jiným titulkem, uvidíš....
no v patek by mohl byt super zapas. prijede hodne nejtradicnejsich z nejtradicnejsich ze severu a tak bude trochu lepsi atsmfery i v hledisti. jsou rozjeti (dopredu), tak snad je uhlidame a vepredu neco dame. se slzou v oku koukneme na Kasicky (David pro me porad nejelegantnejsi centr co tu hral) a Kobliho co tady mohli byt, ale to uz je historie.
Všichni chválí Litvínov, jak jede, ale podívejte se, proti komu hráli…proti Pardubicím dostali bůra, proti Třinci sice dali 6 gólů (a taky ve třetí třetině se docela klepali o výsledek), jenomže ti dostali zase bůra od Hradce…to my teda měli horší los
Určitě i přijede od nich hodně lidí,no jsem na to zvědavej. Psal jsem,že nemůžu jít,možná se ale rýsuje,že bych mohl. Jenže nevím to jistě,a tak zatím lupen koupit nemůžu. No bud jeste nějaký budou,bo budu mít smůlu no.
@Xaxxz dle myho LIT nemel lehci los ani nahodou. Vetsinu tymu meli stejnych jako my. Jen misto Olomouce Pardubice. ;-) co jsem videl v TV, tak hrajou Velma dobre. My bychom to mohli vyrovnat lepsi disciplinou a organizaci hry.
K Sokolovu...fakt jede...Haby má formu z přípravy a ten kádr je na 1 ligu fakt solidni ,takže se nedivím! Jsem rád, že se tam vyhrávají a táhnou to bodově i herně kluci od nás...Nejlepší střelec je tam Csamango..mimochodem náš odchovanec takovej trošku Péťa Kumstát ...jasně už je starší, ale vyhrál se ...při někým záskoku bych toho kluka rád viděl i tady..by mě zajímalo jestli by náhodou nepřekvapil? S těma jeho 2 metrama tu podobnej typ nemáme ,ale ne že bych teď něco měnil to jen úvaha kdyby marodi
Komentáře
Zajímavý srovnání
Woe...sekera na Hladonika pohodička, vše v pořádku, následně za minutu na druhé straně trest do tří za "posunutou" kvrdlající se branku, což obojí úplně obrátilo zápas, taky pohodička..... a najednou problémek - rozhodčí 2 zápasy flastr a pokuta 50 %.
Mi ten klub z Hané začíná víc a víc srát....
Buď jsou rozumnější,a uznali,že to nemá smysl,bo nevím.
"Přestupová bomba v extralize. Kladno získalo zvučnou posilu"
36 letý Smoleňák... ano, pro Kladno to bude posila, ale ne neni to bomba a ne neni to zvučná posila
EDIT: Btw další "sympaťák" do Kladna, tywoe....