Jj musejí to uklidnit kapanek.Oni ale dostali asi celkem kartáč od Holane,tak není čemu se divit,že do toho teď jsou hlava, nehlava.Snad to kluci domlati.
uf, přiznám se, že jsem asi v úterý koukal na zápas se Spartou z 23.12.2020, kdy jsme ve 3 třetině srovnali z 0:4 a vyhráli v prodloužení. po 2 gólu Vítek jsem měl bobky, aby jsme to dnes nezažili z 2 strany a jsem rád, že to kluci dali a ještě to pojistili 2ma brankama ve 3 třetině
Hlavně nebejt teď na hrušce, bo z ní v neděli rychle slitnene. Nicméně samozřejmě super úvod,a každej teď bude čučet,a dávat si bacha. To nebylo jen nějaký ušmudlany vítězství o blbou haluz,ale rozdíl třídy.
Určitě dneska pochvala a jen tak dál ! Ale je to jen první zápas...v neděli nás to prověří víc si myslim! Bruslivej poctivej hokej jako dneska i v neděli a věřím v body...
Jinak k těm reklamám na ledě..mě to u nás přijde + - stejný a když jsem viděl o přestávkách jiný stadiony řek bych, že jsou mnohem horší a nebo úplně stejný...výjimka Třinec, ale tam to táhne více méně jeden sponzor tak si to můžou dovolit...jako jistě lepší je to bez toho ,ale to je nereálný v Evropě skoro všude
Komentáře
Před zápasem s Kladnem se zkoušel novej nástup hráčů skrz dveře pro rolbu, samozřejmě s plameny.
A to jsem si rikal, ze v nedeli se pujdu podivat na adepta na titul Kometu, kdy budu rad za bod a po dnesku se mini-euforii neda odolat 😃
Nicméně samozřejmě super úvod,a každej teď bude čučet,a dávat si bacha.
To nebylo jen nějaký ušmudlany vítězství o blbou haluz,ale rozdíl třídy.
Asi s nimi musí víc bruslit no,a pak to jde 😂
Jinak k těm reklamám na ledě..mě to u nás přijde + - stejný a když jsem viděl o přestávkách jiný stadiony řek bych, že jsou mnohem horší a nebo úplně stejný...výjimka Třinec, ale tam to táhne více méně jeden sponzor tak si to můžou dovolit...jako jistě lepší je to bez toho ,ale to je nereálný v Evropě skoro všude