u univerzit je to daleko zivejsi v publiku (kouknete na univerzitni hokej u nas) nez kolikrat na extralize. u tohoto chvalim hudbu (naposled jsem ve varech slysel prilis elektroniky narozdil od rockovych klasik), ale kazdej ma rad neco jineho.
ja bych rekl, ze ten monstrozni nastup neni jedinou veci. potrebujes na stadionu/pred stadionem zabavu/jidlo/piti...
Rozpočet přes 130 mega? To je nejvyšší v historii ne? To by mě zajímalo, kde jsme to vzali, vždyť nedávno to bylo ještě kolem 80-90 mega.
Navíc podle mě by ten kádr měl vypadat jinak s takovym rozpočtem..
Jeden z bodů dnešní tiskovky APK LH byla taky kultivace reklamních ploch. Tak mají ještě na čem pracovat, no.... Ta spolupráce na dresech mezi APK a klubama a i klubama uvnitř by snesla asi ještě vylepšení.
Kinkis: To všechno beru, ale když se podívam na kádr Motoru, kde oznámili 118 mega, přijde mi jejich kádr kvalitnější. Je to jenom můj pocit, uvidíme v sezoně.
Philip
Je nutno si uvědomit několik věcí. A to že, že hodně hráčů zde hrála za nižší platy než by kdysi dostali jinde. Tím že se s tolika hráči letos podepisovalo, tak logicky museli navyšovat smlouvy. Ber v úvahu jen to, že Frodl je tu za 450, Bery a Cece za 350 🙂
Dalsi věc je že, že ten rozpočet 132mega se nemusí vyčerpat. Všichni víme že pan který tu byl před Brukem, nepodepsal hromadu kvalitních hráčů co mohl a tak přišli i ti levnější...
to kazdorocni sermovani s rozpoctama je porovnavat jabka a hrusky. kazdy do rozpoctu zahrnuje neco jineho (napr. PCE i B muzstvo v Chance lize). tazke nejde uplne jednoduse porovnat nasich 132 a CEB 118...
ja doufam, ze je v nasem rozpoctu jeste prostor, protoze v prubehu sezony prijde moment, kdy to bude treba ozivit/nabudit. neco udelas vymenama, ale treba se vyskytne moznost a bude treba pridat dalsi stripek do skladacky i pro dalsi sezony.
jinak se mi libi nas soucasny pristup vic nez v minulosti, kdy se menily cele utoky a obrany. nakonec to nefungovalo. nejlepsi kadr podle jmen (a mozna i nejdrazsi) nakonec hral o udrzeni... ja to u nas vidim na vizi soudrzneho tymu (jako napr. OLO) bez velkych jmen + doplneni hraci typu ktery nam chybi. nejdulezitejsi letosni podpis je Frodo - loni bychom s nim to ctvrtfinale udelali.
Domácí má přednost. V tmavé doma budeme my, Sparta, Kladno, Boleslav, Budějovice a Litvínov. Takže v bílé budem hrát jen v 10ti zápasech a 42 zápasů budem v černé
To parkování za 200 je skvělý. Umím si to představit u někoho kdo jede z větší dálky, ví že dojezd má jen tak tak na zápas a nemusí tím pádem hledat místo kdo ví kde.
Nebo parta 4 důchodců, co už jim to tolik nechodí, kdy dá každý pade a mají to pak kousek.
parkovani je nahodou super. kazda koruna se hodi...
vzhledem k tomu, ze jsou nejake "food trucky" mezi partnery, tak snad bude nejaky food court (aspon pri nejaky zapasech) kolem areny. proste idealne tam ty lidi prijdou pulhodinu az hodinu pred a mozna zustanou i na jedno pivko po. vim, ze v zime je to tezsi nez ted, ale stejne...
Komentáře
ja bych rekl, ze ten monstrozni nastup neni jedinou veci. potrebujes na stadionu/pred stadionem zabavu/jidlo/piti...
Navíc podle mě by ten kádr měl vypadat jinak s takovym rozpočtem..
A nutno počítat s tím, že nový smlouvy Beryho a Čečeho + Frodo a Ikka nebudou nic levného
Je nutno si uvědomit několik věcí. A to že, že hodně hráčů zde hrála za nižší platy než by kdysi dostali jinde. Tím že se s tolika hráči letos podepisovalo, tak logicky museli navyšovat smlouvy. Ber v úvahu jen to, že Frodl je tu za 450, Bery a Cece za 350 🙂
Dalsi věc je že, že ten rozpočet 132mega se nemusí vyčerpat. Všichni víme že pan který tu byl před Brukem, nepodepsal hromadu kvalitních hráčů co mohl a tak přišli i ti levnější...
ja doufam, ze je v nasem rozpoctu jeste prostor, protoze v prubehu sezony prijde moment, kdy to bude treba ozivit/nabudit. neco udelas vymenama, ale treba se vyskytne moznost a bude treba pridat dalsi stripek do skladacky i pro dalsi sezony.
jinak se mi libi nas soucasny pristup vic nez v minulosti, kdy se menily cele utoky a obrany. nakonec to nefungovalo. nejlepsi kadr podle jmen (a mozna i nejdrazsi) nakonec hral o udrzeni... ja to u nas vidim na vizi soudrzneho tymu (jako napr. OLO) bez velkych jmen + doplneni hraci typu ktery nam chybi. nejdulezitejsi letosni podpis je Frodo - loni bychom s nim to ctvrtfinale udelali.
jo na to se kouká moc pěkně. 20%+ náskok na 2. nejpopulárnější dres
Nebo parta 4 důchodců, co už jim to tolik nechodí, kdy dá každý pade a mají to pak kousek.
vzhledem k tomu, ze jsou nejake "food trucky" mezi partnery, tak snad bude nejaky food court (aspon pri nejaky zapasech) kolem areny. proste idealne tam ty lidi prijdou pulhodinu az hodinu pred a mozna zustanou i na jedno pivko po. vim, ze v zime je to tezsi nez ted, ale stejne...