No, reálně si myslím, že pojede jenom Černoch...ale třeba takovej Sedlák se mi vůbec nelíbí, ten měl vyčnívat už v přípravě a často mi přijde neviditelnej
Pokud jde o Česko, tak z Brna mi volal asistent trenéra Jaroslav Modrý, kterého jsem měl na farmě Los Angeles v Ontariu. Ptal se mě, jestli bych měl zájem jít do Komety, ale v té době už jsem měl podepsáno v Bernu. A nic jiného jsem ani nechtěl.
"Jednička" kterou přechytala dvojka má hodně velkohubá prohlášení, vzhledem k tomu, že to on měl táhnout super zakroky tým a tím pomoc vyhrát několik zápasů navíc
Lukes - ja myslim, ze do komety zapadne dobre. On je skvela dvojka. Pokud na nej nebude tlak a nebude muset mit konstatni vykonnost, tak urcite nejake to skvele utkani predvede. kazdopadne je mu 27 a kazdej uz ted vi, ze je to super dvojka, ale na jednicku nema... uvidime co u nas Frodo, ten chce ukazat, ze na nem tym muze stat a ne byt v klubu s ambicemi na stridacce
mimochodem, porad nerozumim jeho nominaci na repre kemp. nevim jestli to neni soucasti prestupu do komety, ale myslim, ze ve stejny okamzik byly volni minimalne 3 lepsi golmani a on uz taky neni zadny zajic, ktery by se potreboval otukat v mezinarodnim hokeji... no nic, treba byl jedinej ochotnej prijet...
Ten rozhovor s Frkem jsem taky četl! Je ve Švajcu a podle mě tam nákej čas bude i kvůli rodině! Ale překvapilo mě, že když Česko tak to podle toho rozhovoru vypadalo víc na Brno! To bych bral jako dost manažerský selhání! Ale asi zbytečný řešit...
Komentáře
Já furt tajně doufám, že se probojuje na MS a někdo mu to laso ze zahraničí hodí
No,moc krásně se to poslouchá.S takovou chutí hrají ti dva borci
Bery a Čeče gratulace!
Pokud jde o Česko, tak z Brna mi volal asistent trenéra Jaroslav Modrý, kterého jsem měl na farmě Los Angeles v Ontariu. Ptal se mě, jestli bych měl zájem jít do Komety, ale v té době už jsem měl podepsáno v Bernu. A nic jiného jsem ani nechtěl.
Tak nevím, měli jsme vůbec zájem?
uvidime co u nas Frodo, ten chce ukazat, ze na nem tym muze stat a ne byt v klubu s ambicemi na stridacce
mimochodem, porad nerozumim jeho nominaci na repre kemp. nevim jestli to neni soucasti prestupu do komety, ale myslim, ze ve stejny okamzik byly volni minimalne 3 lepsi golmani a on uz taky neni zadny zajic, ktery by se potreboval otukat v mezinarodnim hokeji... no nic, treba byl jedinej ochotnej prijet...