Ad Kladno volej: Rano v aute 5min reportage o finale voleje. Celou dobu informace o nejakym zranenym KLA-hraci. Slovo Karlovy Vary nebo Karlovarsko v reportazi myslim vubec nezaznelo. Tak jsem ani nevedel, proti komu to Kladno hraje. Jestli sami proti sobe? :-)
pOne: nezmínili tam něco v tom smyslu že kdysi v té hale Jágr jako dorostenec absolvoval letní přípravu? Ono v reportáži H z Kladna musí být zmínka o JJ68
Jakmile se na Kladně objeví varská SPZ, posádka bude v ohrožení života, páč nejprve Vendel kopl zcela úmyslně a nečestně do puku a pak karlovarská trojice sebou stáhla sít až do šatny. Nesportovní a nečestné...
Tak ono záleží i na tom, jestli v jednom z předchozích dvanácti zápasů, nebude náboj ještě větší, protože pokud Ryan nevydrží krotit emoce až do toho třináctého s námi, tak může derby profandit, po rozhodnutí Holého, z kotle hostí
Tak ono záleží i na tom, jestli v jednom z předchozích dvanácti zápasů, nebude náboj ještě větší, protože pokud Ryan nevydrží krotit emoce až do toho třináctého s námi, tak může derby profandit, po rozhodnutí Holého, z kotle hostí
V pohodě. V poslední sezoně dostal stopku jenom jednou...
Hořava st. skončil na Kladně. Podle známého se mu nelíbilo že mu tam do jeho koncepce někteří moc mluví. S ním na střídačce jsem věřil Kladnu na čelo WSM, bez něj jen s Paterou na střídačce to podle mě zas taková sláva nebude.
Mistrovství světa IA divize je letos neuvěřitelně zajímavé. Slovinsko bylo zralé na sestup, nakonec může klidně společně s Velkou Británii, která jako nováček naprosto šokuje, postoupit do elitní divize.
P.S. Kovačevič, hrající ve společné obraně s Podlipnikem, to tam dneska pěkně fouknul
@kjetel Tak nakonec Italové. Škoda. Teď to přeju Britům na úkor Kazachů. Jinak zajímavý to je i o skupinu níž, která se hraje v Litvě a za ně ještě hraje Kasparaitis.
@cliffburtonhungry Přál jsem si výhru Slovinců a poté alespoň bod pro Brity. Teď si stále přeju alespoň bod pro Brity, jelikož Italům, kteří
mají s Kazachy lepší vzájemný zápas, to přeji furt více, než Kazachům.
Kdyby mi někdo řekl, že se fascinovaně budu koukat na hokej Maďarsko-Británie, asi bych se mu vysmál.
Maďarům bych to přál za fanoušky (a za skutečnost, že příští rok je to u Čobolů), ale radost Britů z postupového gólu 16 sekund před koncem má taky něco do sebe :-).
Tak poslední zápas skupiny byl naprosto strhující. Maďarsko bylo 16 sekund od postupu, pak přišel náhodný gól a zrodil se naprosto šokující vítěz této IA skupiny. Jsem na Brity zvědavý na příštím MS.
Nakonec postoupily týmy, které daly své postupové góly 2 sekundy a 16 sekund před koncem. Hokej dokáže psát opravdu neuvěřitelné příběhy . A Italové musí být Slovincům za tu prázdnou bránu velmi vděční .
Tak tenhle rozhovor se mi moc líbil. Měl jsem možnost pracovat se smíšeným dětským kolektivem a potvrzuje mi to co jsem sám vysledoval. V dnešní době gendrove vyváženosti se asi nebude líbit že přístup ke sportujicim holkám má být jiný než ke klukům, ale mě se tyhle názory líbí.
Komentáře
https://www.novinky.cz/krimi/470481-byvaleho-hokejistu-a-radniho-plzne-dvoraka-soudi-za-dotacni-podvod.html
Měl zůstat u hokeje a nesrat se do politiky...
Ryan prodloužil smlouvu, derby bude mít náboj!
http://www.hcskoda.cz/clanek.asp?id=Smlouvu-pro-novou-sezonu-si-vybojoval-Ryan-Hollweg-12209
P.S. Kovačevič, hrající ve společné obraně s Podlipnikem, to tam dneska pěkně fouknul
Vyrovnávací na 3:3 dal Kovačevič, moc pěknej . Když Italy porazí za tři body, tak by měli postoupit - s Kazachy i Maďary mají lepší zápas.
mají s Kazachy lepší vzájemný zápas, to přeji furt více, než Kazachům.
Maďarům bych to přál za fanoušky (a za skutečnost, že příští rok je to u Čobolů), ale radost Britů z postupového gólu 16 sekund před koncem má taky něco do sebe :-).
To by měl, aby neměl problém s Brexitem .
Tak tenhle rozhovor se mi moc líbil. Měl jsem možnost pracovat se smíšeným dětským kolektivem a potvrzuje mi to co jsem sám vysledoval. V dnešní době gendrove vyváženosti se asi nebude líbit že přístup ke sportujicim holkám má být jiný než ke klukům, ale mě se tyhle názory líbí.