HCE Fórum

1108109111113114766

Komentáře

• I Záruba si musel rejpnout na páteční zápas :smile:
  • @VANEKnaZDI JJ Antošovo uznání za to, že jsme byli nejhokejovější, nejméně faulující, a nejtýmovější tým baráže zcela přešel. Ale do toho pátku si prostě musel rýpnout. :s =)
  • Se nedivte, zbortilo se jim programové vysílání ČT Sport Kladno. 
  • Tak příští rok je O2 stejně oseká o některá kola a zápasy, tak můžou ve volných chvílích vysílat zápasy Kladna s Poruba ;)
  • Dobrá Mariškova připomínka - odehráli jsme 82 soutěžních zápasů, Kladno ještě o tři víc. 

To je hodně solidní porce - pro srovnání - Brno 66 + 6 v LM v sezoně (5 mačů byla vlastně příprava).
  • 82? 52+8+12 tech 10 je kde?
  • upraveno 22. duben 2018
    @Bongito

Tvrdil to Mariška v pozápasovém komentáři a evidentně jsem víc věřil jemu než si to spočítat :).

EDIT:
    Je tedy zajímavý, že na Hokej.cz mají 82 a na stránkách HCE správných 72 :).
    Post edited by kjetel on
  • 52 WSM, 8 PO, 12 baráž, 8 příprava, možná 1 by se dal zapocitat za zapas v Sokolove = 81
  • V kazdem pripade jsem zvedavy,co nas ted ceka :) krom ELH..
  • @Screepy Tak moc jsem se na novou sezónu a vlastně i na květnové zprávy dlouho netěšil. :)
  • upraveno 23. duben 2018
    Nejvic me v barazi emocionalne dostavalo to, kteri hraci to lamali, kteri davali dulezity goly. Kdyby o nasem postupu rozhodli Balan s Rachunkem, byl bych samozrejme taky rad, hlavne, ze se to podarilo. Ale ze nas do ELH dotahnou plejeri jako Bery nebo Kohout ..... to jsem fakt necekal. V tydle nervakovy soutezi to zvladnout znamena, ze v tech klucich opravdu neco je. V nekterych pasazich jsem mel z toho az husinu, kdyz to tam Kohout nebo Beranek nebo nekdo jinej zavesil. Nej utkani bylo asi posledni s Kladnem, kde uz fakt slo do tuhyho. Jedina skoda na zazitku byla, ze to nebylo utkani postupovy. Protoze pak by to byl zazitek se vsim vsudy!

Po prvnim maci v Litvinove a naslednym zapase doma s Jihlavou, kdy sme se ji nemohli dostat na kobylku, jsem si rikal, ze to je v kelu, ze se zda, ze proste souperi z ELH budou jinde a nasi hraci sice WSM prosli spanile, ale ted narazili na jinej level. 

Nastesti zapas s Jihlavou se podarilo otocit a to byl takovej prvni impuls.

BTW na ten zapas jsme s klukem prisli o neco pozdeji. A prichazet do nadupany KV Areny uprostred tlaku HCE bylo celkem zajimavy na KV pomery a kluk jenom kulil oci, co se deje.

Je hodne okamziku, ktery mi utkveli z baraze v pameti. Prozival jsem to asi vic nez titul. 

Hosi dekujem! Clovek po dlouhy dobe citil nejaky souzneni s tymem.
    Post edited by pOne on
  • Kdo se chce pobavit doporučuji FB Třebíče.
    Ještě jsem nikdy neviděl, aby se oficiální kanál klubu zachoval takto =)
    Pro ty kdo nemají FB, nebo se nechtějí kouknout; Třebíč se de facto vysmála Jihlavě a přivítala je v první lize, zajímavá strategie. Je však známo, že tyto kluby se hodně nemusí...
  • pOne: otočenej zápas s Jihlavou byl dle mého rozhodující. Ty voe takovou proměnu nálady a takovou radost jsem měl snad naposledy fakt, když jsme vyhráli titul, jinak marně vzpomínám, jsem skákal radostí jak malej kluk. Od tý doby si ti kluci začli věřit, naprosto srovnali krok s ELH týmy a už to jelo zas jak za časů zelenýho válce. Když se mrknem na statistiku našich zápasů někdy od konce ledna, tak je tam pouze 6 proher! Z toho poslední zápas s jihlavou, kde bylo všechno předem jasný, takže reálně pět proher, z toho v základní hrací době dvě prohry :) to je zelenej válec jak za starých časů.

Určitě musíme trochu ten tým posílit, pokud nechceme hrát v příští sezoně zase baráž, na to už nemám nervy, ale tenhle tým, jak je teď poskládanej určitě má perspektivu i v ELH, to mi nikdo nevymluví, samozřejmě musímě počítat i s tím, že se může stát, že nám odejdou nějaké Fleky atd, ale postupem do ELH neočekávám žádný velký exodus, ti kluci si za nás po tomhle boji rádi tu ELH zahrají. Mohlo by nám to nakonec pomoct i ve vyjednávání s potenciálními sponzory atd.
  • @Vosa1 lol :D Vítáme Vás zpátky v první lize :D
  • @Screepy Beránek dal v této baráži dva extrémně důležité góly v 60. minutě a pokaždé byl tím hráčem, který naskočil jako 6. hráč místo gólmana. Prostě náš kovaný barážový žolík B)
  • Ten post na FB Třebíče mě prostě rozsekal =) =) =) =) =) =) =) =)
  • V1: Plzen nas nevita?  :)
  • pOne napsal(a):
    V1: Plzen nas nevita?  :)
    Plzeň ste nasrali. Udělali ste si nový kamarády z ropáků... :)
  • kafka: Cesty do Litvinova jsou za min nafty nez do Jihlavy, no. :)
  • Jasný, rozumím.
    Já jen abyste se za rok nedivili, až si Vás ropácí vezmou s sebou do pralesa, aby jim tam nebylo smutno...
  • kafka: Hele ja nevim: Ja z toho radost taky nemam. Na tom hokeji jsem nebyl. Meli jsme trenink. A asi dobre tak. To vis, ze to ma takovou pachut. Ale rekni mi, mas za sebou 71 zapasu, ktery te nekam dostali. Nekam za tvym cilem. Dost odvaznym a tezko splnitelnym. A ted stojis jenom bodik od toho cile. Postavil jsi barak, potrebujes akorat natrit dvere zvenku. Proste je natres! Neda se nic delat. Nezahodis celou sezonu.

Libilo se mi, ze jsme za tim cilem sli "hokejem". Nemeli jsme zadnyho ranare, zadnyho buldoga nebo vymastence. Proste jsme to dali "hokejem". Svoji hrou. Nevim, jak to ted lip popsat. Skoro mi to prijde az neuveritelny, ze to jde.
  • Předpokládáte, že mužstvo zůstane pohromadě i pro příští ročník?
    Před play-off jsme měli týmovou večeři. Majitel klubu na ní uvedl, že všichni, kteří vybojují postup, dostanou šanci zůstat a porvat se o místo. Nechci teď mluvit za vedení, ale nebudeme mít na to, abychom koupili deset nových hráčů. Určitě nechceme udělat botu, jakou udělala Jihlava, když 12 hráčů z fungujícího týmu vyměnili. A teď bojují o holý život. Věřím, že se nám podaří udržet týmový duch a pracovitost, která tu byla od prvního tréninku v sezoně. Od začátku jsem cítil, že hráči si byli v kabině vědomi, že něco podělali, a teď to chtějí vrátit zpátky. Všichni se k tomu postavili jako chlapi. To byla naše největší síla a pomoc trenérovi. Kromě hráčů se k tomu ale tak postavilo i vedení. Nikdo nám neutáhl kohoutky, nikdo nevyházel deset hráčů a nikdo v kancelářích nepřestal pracovat. Nám se díky tomu podařilo do Varů vrátit rodinnou atmosféru a útočný hokej a naučili jsme mužstvo vyhrávat. Poděkovat musím i skvělým kolegům z realizačního týmu od masérů, kustodů až po moje asistenty. Těm všem bych chtěl poděkovat.

Kez by to byl celkove nejaky obrat v tom nasem zabahnenym rybniku, uvidime....
  • pOne napsal(a):
    kafka: Hele ja nevim: Ja z toho radost taky nemam. Na tom hokeji jsem nebyl. Meli jsme trenink. A asi dobre tak. To vis, ze to ma takovou pachut. Ale rekni mi, mas za sebou 71 zapasu, ktery te nekam dostali. Nekam za tvym cilem. Dost odvaznym a tezko splnitelnym. A ted stojis jenom bodik od toho cile. Postavil jsi barak, potrebujes akorat natrit dvere zvenku. Proste je natres! Neda se nic delat. Nezahodis celou sezonu.

Libilo se mi, ze jsme za tim cilem sli "hokejem". Nemeli jsme zadnyho ranare, zadnyho buldoga nebo vymastence. Proste jsme to dali "hokejem". Svoji hrou. Nevim, jak to ted lip popsat. Skoro mi to prijde az neuveritelny, ze to jde.
    Jedna věc je, že chápu, pročpa hráčí tuto udělali. Vím, že nejsou ani první a už vůbec ne poslední, kdopa využije nabízenou možnost, udělat poslední potřebnej krok bez námahy. Druhá věc je, že se mi tuto nelíbí. A nelíbilo se mi to ani tehdá, když rudá chátra v posledním kole zachránila Viktorku v kaprlize... 

Ale stalo se, život de dál a hlavní je, že v příští sezoně bude derby. Ropácí holt budou v ELH o rok déle. Pochybuju, že se poučili a dokážou vyhodit Kyselu.
  • kafka: Idealni situace by byvala byla slavit po vyhre 3-0 nad Kladnem. To by tomu zapasu a cele sezone sluselo. Ale holt nic na svete neni idealni. Zivot je kompromis.
  • Tenhle týden jedu služebně jak do Kladna tak do Jihlavy, ale co jsem pročetl jejich fora a jeden článek ( https://archiv.ihned.cz/c1-66118260-cesta-z-pralesa-se-zavrela-zkusi-ji-jagr-za-rok-prosekat-znovu ) tak jsem rád že nemám karlovarskou značku. Že jim naše "nefér" zákroky (kupnutá bully a zápas s Litvínovem) budou tolik ležet v žaludku jsem nečekal.

No doufám že se s nimi neuvidíme dříve než v přespříští extraligové sezoně. V příští bych je v soutěžním zápase opravdu potkat nechtěl. Rád už bych si zas od baráže na nějaký ten rok odpočinul.

• Vossy napsal(a):
    Tenhle týden jedu služebně jak do Kladna tak do Jihlavy, ale co jsem pročetl jejich fora a jeden článek ( https://archiv.ihned.cz/c1-66118260-cesta-z-pralesa-se-zavrela-zkusi-ji-jagr-za-rok-prosekat-znovu ) tak jsem rád že nemám karlovarskou značku. Že jim naše "nefér" zákroky (kupnutá bully a zápas s Litvínovem) budou tolik ležet v žaludku jsem nečekal.

No doufám že se s nimi neuvidíme dříve než v přespříští extraligové sezoně. V příští bych je v soutěžním zápase opravdu potkat nechtěl. Rád už bych si zas od baráže na nějaký ten rok odpočinul.

Za to, že to kopnutý buly nechal proužkatej být, Vy přece nemůžete.  Že tu máme takhle mizerně mizerný rozhodčí, je problém ČSLH...
  • Vossy: Dejte mu kapesnik. Vydrzel jsem ty zalozpevy cist asi do sestyho odstavce. Plus jako bonus ten sloupek vedle.
  • kafka napsal(a):
    Vossy napsal(a):
    Tenhle týden jedu služebně jak do Kladna tak do Jihlavy, ale co jsem pročetl jejich fora a jeden článek ( https://archiv.ihned.cz/c1-66118260-cesta-z-pralesa-se-zavrela-zkusi-ji-jagr-za-rok-prosekat-znovu ) tak jsem rád že nemám karlovarskou značku. Že jim naše "nefér" zákroky (kupnutá bully a zápas s Litvínovem) budou tolik ležet v žaludku jsem nečekal.

Za to, že to kopnutý buly nechal proužkatej být, Vy přece nemůžete.  Že tu máme takhle mizerně mizerný rozhodčí, je problém ČSLH...
    No jo, ale kdyby se Skuhravý fair play přiznal tak prý postoupilo Kladno.... Navíc čárový vložil píšťalku do úst a pak ji zase vyndal, tak kdo ví co za tím bylo....

Ale abych jen nehejtoval, mluvil jsem s jedním hodně zapáleným Kladeňákem (hrál i jako mládežník) a ten mi rovnou řekl že to co bylo okolo buly neřeší. Sám tvrdil, že si za to jejich kluci můžou sami, protože kdyby nenastřelili závorku když byli v ofsajdu ale poslali puk po prknech, tak se u nich nevhazovalo a nemuselo k tomu vůbec dojít. Bohužel ne každý se na to takhle dívá.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters