HCE Fórum

1114115117119120766

Komentáře

• Screepy: Ještě bylo v jednání celoroční Winter Classic na rybníčku Malé Versailles, ale podle toho jak vypadaly předchozí zimy, by nás zachlazení této ledové plochy vyšlo dráž než stavba KV arény (teda pardon Realistic Arény) a tak nakonec vedení  od tohoto smělého plánu upustilo. ;) :p

• Nutno říci, že mám zatím taky nohy na stole. Pokud nejsou masivní odchody (jako že nejsou), tak se nechám dalším vývojem mile přeKVApit.
  • Vossy napsal(a):
    Sezóna nám skončila před 14 dny. Počítám že dokud nebylo jasno kde budeme hrát, tak jakákoli jednání s případnými posilami neměla moc smysl. Počítám že v posledních 14 dnech naopak probíhají jednani o různých hráčích a napovídá tomu i účast našeho trenéra na MS. Pochybuji že tam jel jen na dovolenou. Navíc bylo avizované že chceme udržet většinu týmu pohromadě, takže to že se nic neděje je podle mě spíše dobře znamení. Mít naši podepsáno jinde, tak už se to ukázalo. Jsem taky zvědavej a denně sjíždím všechny weby o hokeji jestli se někde něco neukáže, ale řešit teď konspirační teorie je vážně na palici.
    Třeba tam jel okouknout svoje příští svěřence. Král a spol stále shání trenéra k repre... :)
  • Na své možné budoucí svěřence se jel podívat určitě, ale ne jako repre trenér. Prý na koho si ukáže toho budeme mít říkal Holoubek. No čekám minimálně Pastrňáka a Gudase. :)
  • Údajně jsme měli zástupce i na skončivším mistrovství IA divize. A někteří hráči se mi tam hodně líbili, tak uvidíme B) .
  • upraveno 9. květen 2018
    Ad repre a MS, nečekám od letošní repre žádnej světobornej zázrak, tim by se stalo přelézt 1/4F, kam snad postoupíme. Ale musim říct, že Jandač si na závěr své trenérské štace u repre udělal u mě malé bezvýznamné plus, že vzal ty mladý kluky. Včera jsem se proti Švýcarům tim hokejem neskutečna bavil, ano, dělali jsme spoustu školáckých chyb, zbytečných faulů,  ale tvl zase jsme se z toho neposrali, tým pořád chtěl a věděl, že na to má, aby srovnal / otočil. Ani Švýcaři nehráli buhvíco, takže se z toho stal pěknej špíl plnej zajímavých akcí a momentů a vo to mně divákovi jde předevšim :) Musim říct, že Nečase by měli nazvat Nadčas, tenhle kluk má před sebou velký věci! Milý překvápko PLZ obránci. Já jsem spokojenej prostě..tak skončíme ve 1/4F, ale ti mladí kluci přesně takové zápasy potřebujou, za 3, 4 roky můžeme mít zase slušnou repre. Krom toho třeba v zápase proti Švédům to až na první třetinu vůbec nebylo zlý, a to je jinej manšaft!
    Post edited by Screepy on
  • Screepy napsal(a):
    Ad repre a MS, nečekám od letošní repre žádnej světobornej zázrak, tim by se stalo přelézt 1/4F, kam snad postoupíme. Ale musim říct, že Jandač si na závěr své trenérské štace u repre udělal u mě malé bezvýznamné plus, že vzal ty mladý kluky. Včera jsem se proti Švýcarům tim hokejem neskutečna bavil, ano, dělali jsme spoustu školáckých chyb, zbytečných faulů,  ale tvl zase jsme se z toho neposrali, tým pořád chtěl a věděl, že na to má, aby srovnal / otočil. Ani Švýcaři nehráli buhvíco, takže se z toho stal pěknej špíl plnej zajímavých akcí a momentů a vo to mně divákovi jde předevšim :) Musim říct, že Nečase by měli nazvat Nadčas, tenhle kluk má před sebou velký věci! Milý překvápko PLZ obránci. Já jsem spokojenej prostě..tak skončíme ve 1/4F, ale ti mladí kluci přesně takové zápasy potřebujou, za 3, 4 roky můžeme mít zase slušnou repre. Krom toho třeba v zápase proti Švédům to až na první třetinu vůbec nebylo zlý, a to je jinej manšaft!
    Za to Červenka nezklamal, ani nepřekvapil a hraje hovno... :s
  • kafka: tvl Červenka než aby vystřelil na bránu, tak to pětkrát zadupe.. :s ten opět nezklamal..
  • Včera parádní two men show :) Nový seriál, Pasta, Krejčí a ti ostatní :)
  • Tak tak.Udelal mi celej mansaft moc velkou radost.
  • upraveno 11. květen 2018
    Včera dobrý, dnes nás ale čeká těžší zápas. Klucí z Bostonu budou mít dnes velké problémy s aklimatizací a hlavně bílej bolševik proti nám nebude hrát tak otevřeně, jako včera bolševik rudej... 
    Post edited by kafka on
  • @kafka Pokud chceme myslet nějak výše, tak Bělorusko by neměl být žádný problém, hrajou opravdu katastrofálně a když teď vidím zápas Rakousko - Francie, tak si říkám, že v zítřejším zápase o sestup by mohlo zvítězit Rakousko. Je také otázka na kolik se budou Bělorusové proti nám šetřit, jelikož ten klíčový zápas je čeká zítra v 16:15, takže budou mít ještě méně času na odpočinek než Rakušané.
  • Mensator oznámenej jako trenér mládeže :)
  • Vosa1 napsal(a):
    @kafka Pokud chceme myslet nějak výše, tak Bělorusko by neměl být žádný problém, hrajou opravdu katastrofálně a když teď vidím zápas Rakousko - Francie, tak si říkám, že v zítřejším zápase o sestup by mohlo zvítězit Rakousko. Je také otázka na kolik se budou Bělorusové proti nám šetřit, jelikož ten klíčový zápas je čeká zítra v 16:15, takže budou mít ještě méně času na odpočinek než Rakušané.
    Jasný, máš pravdu, výhra za tři body je povinná. Ale i tak nemám z dnešního zápasu dobrej pocit. Proti zabetonovanýmu soupeři se nám vždy hraje hůř...
  • Tak Rakousko to zvládlo, přiznávám se, že jsem jim to moc přál. Co bych si však nepřál, je být v kůži Bělorusů a vracet se po sestupu zpět domů k Lukašenkovi :s .
  • Když to tak sleduju, tak nechci Finy,,,,,neskutečnej fičák a ta perspektiva bere dech, v šestadvaceti madador, jak bylo včera zmíněno... no hezký.

• upraveno 13. květen 2018
    @Viking67_ Třeba Aho je ve svém věku až neuvěřitelný. Velmi produktivní, ale zároveň i lídr a "mazák" mužstva.
    Post edited by Vosa1 on
  • Tak v tom CF nebude lehkej nikdo z USA,FIN,CAN.Je ,ale fakt,ze FIN by byl asi pro nas ta nejhorsi varianta.I kdyz,zase hrajou otevrenej hokej,coz by nam asi melo vyhovovat vic,nez zamorskej styl.To,uz je tezko vybirat.A navic si myslim,ze se nemusime nikoho bat,ani Fina.
  • Ve čtvrtfinále bude největším problémem faktor Jandač. On pokaždý ( krom jediný sezony ) v play off shořel stejně rychle jako PEPO... :'( 
  • Pokud dnes Rusko neztratí se Slovenskem bod, tak to bude nejpravděpodobněji někdo z dvojice USA/Kanada. Finsko má zajímavou pozici; pokud porazí v posledním zápase USA v základní hrací době, vyhraje skupinu, pokud však prohraje muže klidně skončit čtvrté. Pokud budu počítat s tím, že Kanada oba zbývající zápasy s outsidery vyhraje, Finsko na druhém místě skončit ani nemůže. Šance na potkání Finska je tedy mizivá a opravdu to asi bude zámořský celek :s . Pokud ale Rusko ztratí Slovenskem a prohraje se Švédy, může to být klidně i Dánsko, nebo taky i to Finsko, ale to už by musela být fakt shoda výsledků =) .
  • Vosa1 napsal(a):
    Pokud dnes Rusko neztratí se Slovenskem bod, tak to bude nejpravděpodobněji někdo z dvojice USA/Kanada. Finsko má zajímavou pozici; pokud porazí v posledním zápase USA v základní hrací době, vyhraje skupinu, pokud však prohraje muže klidně skončit čtvrté. Pokud budu počítat s tím, že Kanada oba zbývající zápasy s outsidery vyhraje, Finsko na druhém místě skončit ani nemůže. Šance na potkání Finska je tedy mizivá a opravdu to asi bude zámořský celek :s . Pokud ale Rusko ztratí Slovenskem a prohraje se Švédy, může to být klidně i Dánsko, nebo taky i to Finsko, ale to už by musela být fakt shoda výsledků =) .
    Tak to vypadá na USA...
  • @kafka No jsem na to zvědavý, mohl by to být fakt zajímavý zápas...
  • Vosa1 napsal(a):
    @kafka No jsem na to zvědavý, mohl by to být fakt zajímavý zápas...
    Obávám se, že moc zajímavej nebude a že končíme...
  • Mám morální dilema, komu fandit? Prostě šalamounsky, ať dá gól Energie nebo Hvězda, tak si vždycky zařvu. Těším se na souboj týmů co jsou v mém srdci ;)
  • @cliffburtonhungry
    Řečeno slovy klasika "Když jíš guláš, zahýbáš tím svíčkové?"  ;)
  • upraveno 16. květen 2018
    Mám morální dilema, komu fandit? Prostě šalamounsky, ať dá gól Energie nebo Hvězda, tak si vždycky zařvu. Těším se na souboj týmů co jsou v mém srdci ;)
    @cliffburtonhungry: See at your own ranking in the 2nd picture.  ;)
    Post edited by HawK71 on
  • @pOne Napsal jsi tu formulaci hezky. Jsem totiž profík kuchař B) Já jí ale používám trochu jinak a v úplně něčem jiném ;) "Nelze pořád jíst guláš, občas si musíš dát i svíčkovou " Jinak pro mě je to takový tak trochu sen tenhle zápas. Na Hvězdu jsem odchodil 8 let pravidelně na ligu. Od 85 až 92 no poslední tři sezóny už bohužel minimálně, tím, že jsem pak žil v jiném kraji. A když jsme v 96 tady o fotbal přišli, tak najednou jsem zjistil, že hokej ve Varech postoupil do první ligy a bylo vymalováno, druhý tým který se zčistajasna zjevil v mém srdci. Ještě tedy fotbalová Ostrava a to díky družbě s fans, které trvá do dneška. Sorry za tapetu, musel jsem z nostalgie...
  • Zobou snad pouze myšky orlové?
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters