to ze nejede Frk je asi spravny. Vazne toho moc neukazal.. Byl i v presilovkach, takze rict, ze nedostal prilezitost ukazat strelu taky nemuzem. Ukazal ji v treninku a on ji vazne asi nema pod kontrolou. Proste do toho placne a obcas to projde, obcas to nekoho zmrzaci Za Cervenku budu bit, ale myslim si ze dobra volba Cim dal vic zacinam souhlasit s Kafkou, ze pod Jandacem to bude vzdycky chaos. Nebo je to mozna jeste trochu jednodussi a proste nam ujizdi vlak... Kazdopadne MS jeste nezacalo a v 2010 jim taky nikdo neveril.
Ja osobne vuci Cervenkovi zadnou averzi necitim. Nemam problem rict, ze tenhle zapas hral na hovno nebo tohle MS stalo z jeho strany za starou backoru, ale predem se k nemu nejak negativne vymezovat odmitam.
Druha strana mince, a to mi obcas leze krkem, ze Robert Zaruba ho opravdu velice "preferuje" ve svych komentarich (diplomaticky receno). Ale za to Cervenka nemuze. Nebo myslite, ze Zarubu za to plati?
"A vyřazení Martina Frka, jenž si v sezóně vybojoval trvalé místo v Detroitu?
Trenéři
řekli, že to od něj v Euro Hockey Tour nebylo ono. Frk má ránu, nezdálo
se mi ale, že by mu spoluhráči dobře připravovali puky, aby je mohl
solit na bránu. Není náhoda, že se prosadil v Detroitu, protože vždycky
říkám, že v zámoří se moc nepletou.
Vy byste tedy Frka vzal?
Neumím
si představit, jak chce Jandač složit útoky. Dvě tři lajny se poskládat
dají, ale když odmítnete kluka z NHL, je to takové zvláštní. Jandač asi
chce hrát rychlý bruslivý hokej, k čemuž se mu více než Frk hodí Tomáš
Hyka. Nicméně je pro mě překvapení, že Frka pošle Jandač po vyzkoušení
pryč a Hyku vezme na šampionát bez zkoušky. Zvláštní, ale je to
trenérova volba. Když se týmu nebude dařit a hra nebude mít hlavu a
patu, můžeme ho kritizovat. Teď bych ale Jandače necupoval, svým hráčům
věří."
Takže , mačaft a jeho složení jde za Jandačem. Nicméně budu rád asi jako všichni, když udělají kluci nějakej úspěch, což je jakákoliv medaile.
Myslite že by dneska mohl byt uz seznam hraču kteří odchazi?? Podle članků co jsem četl by jich byt moc nemuselo....ale i tak jsem zvedavej jinak Vojta Tomeček z chomutova do olomouce
@FeryBo Já osobně si myslím, že v nejbližších dnech se toho příliš nedozvíme.
Jediné, co je jasné, jsou vyjádření Pešouta, že všichni hráči, kteří vybojovali ELH, dostanou šanci se o ní porvat. A taky že budeme hrát přípravný zápas se Spartou .
Jak to vidite, kteri hraci tu zustanou, kterym koncila smlouva? Jsem zvedav na Rachnu. U Simla pred sezonou Vanek rikal, ze dela vse pro to, aby tu nemusel byt. Nakonec zustal a myslim, ze hral jak kdyby ho to tady bavilo. Pak Stloukal. Smlouvu prodlouzil o rok, ale nikde se nepsalo, ze by tam mel opci na postup jako u nove prichozich. A Kovacevic ktery prisel v prubehu sezony. Taky nevim, jestli mel klauzuli. Jinak doufam, ze se domluvi se Sicakem. Posledni rok v ELH se mi moc nelibil, ale v prvni lize nejlepsi bek.
Slušná škatulata se rozjela jak v EHL tak WSM. Co koukám tak jsme jedni z mála co zatím ne oznámili nic, i když mě to nechává překvapivě v klidu. Naopak to že nevidím nikde jména našich hráčů je fajn. Takhle to vypadá že nikdo v průběhu baráže nevyjednaval o smlouvách jinde. Za to v Ropakove bych už měl stažené půlky. Na odchodu lidi spousta o o prichodech ani slovo.
kazdopadne na Nove ted resili jen to, jestli Jarda bude pristi rok hrat. Ja teda patrim mezi ty lidi, co mu na stadaku, kdyz se ukazal na kostce zatleskali, jenze tohle se uz vazne neda. To je samej Jagr, Mares, Kazma, Babis a libenskej most... nic jinyho se clovek nedozvi, uz aby zacala houbarska sezona... nadruhou stranu nic atraktivnejsiho pro sponzory v hokeji jak kladno asi neni.
Ja jsem taky rad,ze se jmena nasich hracu zatim nikde neobjevili.Co jsem tak koukal,tak me docela dost prekvapil prichod Frodla ze Slavie,do Plzne.Golman to urcite spatnej neni,ale proti nam v PO nic moc nepredvedl.Je ale fakt,ze v Plzni je Ruda,a ten si ty golmany,umi vychovat dobre.
A ještě k Vojtovi Tomečkovi, čekal jsem, že se bude chtít vrátit, z naší strany asi nebyl zájem. Nebudu říkat, že mě to mrzí, jelikož opustil potápějící loď, což mu nezazlívám, ale hlavně jeho sezóna v Chomutově byla příšerná, jsou tam i rádi, že už tam hrát nebude.
kafka: Proto jsem psal "hlavniho". "Generalniho" mame za kopeckama.
Vosa1: Se uvidi no. Kolikrat to se jmenama nejde az tak podle predstav a naopak no name tym je celkem uspesnej. Na idnesu Vojtu Tomecka popsali jako utocnika s defenzivnimi ukoly .... no nevim, kde na to prisli
Komentáře
Druha strana mince, a to mi obcas leze krkem, ze Robert Zaruba ho opravdu velice "preferuje" ve svych komentarich (diplomaticky receno). Ale za to Cervenka nemuze. Nebo myslite, ze Zarubu za to plati?
"A vyřazení Martina Frka, jenž si v sezóně vybojoval trvalé místo v Detroitu?
Trenéři řekli, že to od něj v Euro Hockey Tour nebylo ono. Frk má ránu, nezdálo se mi ale, že by mu spoluhráči dobře připravovali puky, aby je mohl solit na bránu. Není náhoda, že se prosadil v Detroitu, protože vždycky říkám, že v zámoří se moc nepletou.
Vy byste tedy Frka vzal?
Neumím si představit, jak chce Jandač složit útoky. Dvě tři lajny se poskládat dají, ale když odmítnete kluka z NHL, je to takové zvláštní. Jandač asi chce hrát rychlý bruslivý hokej, k čemuž se mu více než Frk hodí Tomáš Hyka. Nicméně je pro mě překvapení, že Frka pošle Jandač po vyzkoušení pryč a Hyku vezme na šampionát bez zkoušky. Zvláštní, ale je to trenérova volba. Když se týmu nebude dařit a hra nebude mít hlavu a patu, můžeme ho kritizovat. Teď bych ale Jandače necupoval, svým hráčům věří."
Takže , mačaft a jeho složení jde za Jandačem. Nicméně budu rád asi jako všichni, když udělají kluci nějakej úspěch, což je jakákoliv medaile.
Jediné, co je jasné, jsou vyjádření Pešouta, že všichni hráči, kteří vybojovali ELH, dostanou šanci se o ní porvat. A taky že budeme hrát přípravný zápas se Spartou .
Jsem zvedav na Rachnu. U Simla pred sezonou Vanek rikal, ze dela vse pro to, aby tu nemusel byt. Nakonec zustal a myslim, ze hral jak kdyby ho to tady bavilo.
Pak Stloukal. Smlouvu prodlouzil o rok, ale nikde se nepsalo, ze by tam mel opci na postup jako u nove prichozich.
A Kovacevic ktery prisel v prubehu sezony. Taky nevim, jestli mel klauzuli.
Jinak doufam, ze se domluvi se Sicakem. Posledni rok v ELH se mi moc nelibil, ale v prvni lize nejlepsi bek.
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/333835/extraliga-spusti-vychytavku-z-nhl-coach-s-challenge-uz-od-nove-sezony.html
To neni vubec nic proti Frodlovi (aby to nekdo spatne nepochopil).
Tak jako tak tam mají solidní den otevřených dveří. Příští rok si budou dávat závody s Kadaní.
A jinak já sem stejně až dvojka. Jedničkou je kolega z druhý strany Krušných hor.
Vosa1: Se uvidi no. Kolikrat to se jmenama nejde az tak podle predstav a naopak no name tym je celkem uspesnej. Na idnesu Vojtu Tomecka popsali jako utocnika s defenzivnimi ukoly .... no nevim, kde na to prisli
@pOne No právě a v Boleslavi, kde mají jeden z největších rozpočtů u nás, předvedli letos, jak se dá posrat sezóna i s dobrými jmény.
http://www.hcsokolov.cz/clanek/972-do-baniku-prichazi-karel-mlejnek/