No parkovat se dá v podzemkách už všude. Ono by to ani při tom zájmu diváctva a tím pádem i sponzorů, kteří tam při zápasech parkujou o baráž ani nešlo jinak. Jen tam snad občas zatýká. Název arýny podle mě gut. Taky to mohlo být horší. Místní firma, která má ale jinak reklamu na mantinelech ve Werk arýně v Třinci.
Tak jsem si přečet rozhovor na Idnesu s Gumou po baráži a oni byly svým způsobem kousek od sebrání bodů s Jihlavou za -
V klíčové partii proti Jihlavě málem hrál útočník Doležal, což by byla pohroma, protože podle řádů nesměl. Čí to byla chyba? Neukazoval
bych prstem. Jsem rád, že nedošlo k tomu, aby nastoupil. Zápas, který
jsme hekticky otočili, by skončil kontumačně 0:5. Nebylo by příjemné
podívat se divákům do očí. Chyba se někdy stane.
Ty brďo, kdyby to v Ropákově sestřelili ještě takou vlastní blbostí, to už by byl vážně vrchol. To by bylo od jejich fanoušků na defenestraci na Zimním stadionu Ivana Hlinky.
Tak jsem si přečet rozhovor na Idnesu s Gumou po baráži a oni byly svým způsobem kousek od sebrání bodů s Jihlavou za -
V klíčové partii proti Jihlavě málem hrál útočník Doležal, což by byla pohroma, protože podle řádů nesměl. Čí to byla chyba? Neukazoval
bych prstem. Jsem rád, že nedošlo k tomu, aby nastoupil. Zápas, který
jsme hekticky otočili, by skončil kontumačně 0:5. Nebylo by příjemné
podívat se divákům do očí. Chyba se někdy stane.
Ty brďo, kdyby to v Ropákově sestřelili ještě takou vlastní blbostí, to už by byl vážně vrchol. To by bylo od jejich fanoušků na defenestraci na Zimním stadionu Ivana Hlinky.
Já slyšel, že přišlo avízo ze svazu a doslova jen a pouze pár minut před utkáním byl Doležal poslán do sprchy a ze zápisu vyškrtnutej. Počítám, že člověk, kterej si tutoho všimnul a ropáky informoval, bude mít do smrti pohonný hmoty zadarmo...
Já jsem spíš čekal od Ulhánka nějakej děkovnej dopis hokejistům a vedení za postup do ELH s příslibem větších dotací a jsme už skoro tejden v ELH a vono stále nic. Jo loni, po sestupu to byl rychlej. Už v 8 hod ráno druhej den bylo jeho prohášení pro tisk, jak se za všechny v Energii stydí a sebere jim prachy na 10 let dopředu, že špatně reprezentujou město.
kafka: No minule se mi mihnul na treninku nekdo s takovou hnusnou cepici Plzne. Tak jsem mu vynadal, at uz to nikdy nenosi. Od ty doby jenom ksiltovky energie ....
Bongito: Je mi to celkem jedno. Ale moc nechapu vedeni souteze, ze na zacatek sezony v zari nenalosujou v ramci co nejlepsiho rozjeti sezony (pokud jde o navstevy) matche jako Vary-Plzen, Vitky-Trinec, Litvajs-CV apod.
Komentáře
Název arýny podle mě gut. Taky to mohlo být horší. Místní firma, která má ale jinak reklamu na mantinelech ve Werk arýně v Třinci.
Díky za info.
Já jen chtěl mít jasno, kdybych někdy vyrazil na derby traktorem, jestli bych ho mohl zaparkovat kdekoliv a nebát se o jeho poškození...
https://vary.idnes.cz/kv-arena-zmena-nazev-kvasnicka-mestska-spolecnost-karlovy-vary-pwe-/vary-zpravy.aspx?c=A180425_132447_vary-zpravy_ba
Hrozí krach klubu?
Odpověď:
Dobrý den, ne. -ms-
HC Energie Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň
Už se těšim
Na Kladně z nás letos budou mít slušný komplex