HCE Fórum

1110111113115116722

Komentáře

• Prachy půjdou Arene, hokejistům ne, jestli se nepletu. Jestli se o to zlevní nájem, to pochybuji. Spíš budou peníze na opravy odflaknute stavby.
  • Vossy napsal(a):
    Prachy půjdou Arene, hokejistům ne, jestli se nepletu. Jestli se o to zlevní nájem, to pochybuji. Spíš budou peníze na opravy odflaknute stavby.
    Tam byly nějaký velký problémy s podzemním parkovištěm, ne? Jestli se nepletu, tak v části se kvůli tomu dokonce nedalo parkovat...
  • No parkovat se dá v podzemkách už všude. Ono by to ani při tom zájmu diváctva a tím pádem i sponzorů, kteří tam při zápasech parkujou o baráž ani nešlo jinak. ;) Jen tam snad občas zatýká. =)
    Název arýny podle mě gut. ;)  Taky to mohlo být horší. :o  Místní firma, která má ale jinak reklamu na mantinelech ve Werk arýně v Třinci. B)
  • @Skopec

Díky za info.
    Já jen chtěl mít jasno, kdybych někdy vyrazil na derby traktorem, jestli bych ho mohl zaparkovat kdekoliv a nebát se o jeho poškození... :)  
  • Tak jsem si přečet rozhovor na Idnesu s Gumou po baráži a oni byly svým způsobem kousek od sebrání bodů s Jihlavou za -
    V klíčové partii proti Jihlavě málem hrál útočník Doležal, což by byla pohroma, protože podle řádů nesměl. Čí to byla chyba?
    Neukazoval bych prstem. Jsem rád, že nedošlo k tomu, aby nastoupil. Zápas, který jsme hekticky otočili, by skončil kontumačně 0:5. Nebylo by příjemné podívat se divákům do očí. Chyba se někdy stane.

Zdroj: https://hokej.idnes.cz/jiri-slegr-verva-litvinov-baraz-extraliga-hokej-ft7-/hokej.aspx?c=A180422_212416_hokej_elv.

Ty brďo, kdyby to v Ropákově sestřelili ještě takou vlastní blbostí, to už by byl vážně vrchol. =) To by bylo od jejich fanoušků na defenestraci na Zimním stadionu Ivana Hlinky. =) B)

• Skopec napsal(a):
    Tak jsem si přečet rozhovor na Idnesu s Gumou po baráži a oni byly svým způsobem kousek od sebrání bodů s Jihlavou za -
    V klíčové partii proti Jihlavě málem hrál útočník Doležal, což by byla pohroma, protože podle řádů nesměl. Čí to byla chyba?
    Neukazoval bych prstem. Jsem rád, že nedošlo k tomu, aby nastoupil. Zápas, který jsme hekticky otočili, by skončil kontumačně 0:5. Nebylo by příjemné podívat se divákům do očí. Chyba se někdy stane.

Zdroj: https://hokej.idnes.cz/jiri-slegr-verva-litvinov-baraz-extraliga-hokej-ft7-/hokej.aspx?c=A180422_212416_hokej_elv.

Ty brďo, kdyby to v Ropákově sestřelili ještě takou vlastní blbostí, to už by byl vážně vrchol. =) To by bylo od jejich fanoušků na defenestraci na Zimním stadionu Ivana Hlinky. =) B)

Já slyšel, že přišlo avízo ze svazu a doslova jen a pouze pár minut před utkáním byl Doležal poslán do sprchy a ze zápisu vyškrtnutej. Počítám, že člověk, kterej si tutoho všimnul a ropáky informoval, bude mít do smrti pohonný hmoty zadarmo...
  • @kjetel- No jo, když voni páni na radnici v čele s Ulhánkem chtěli taky asi za to příspěvek do vlastní kapsy a takhle už nebude nic. :p B)
  • @Skopec No, já bych podivnosti čul spíš od Kvasničky, vyprávějí se celé legendy, co se tam děje...
  • Já jsem spíš čekal od Ulhánka nějakej děkovnej dopis hokejistům a vedení za postup do ELH s příslibem větších dotací a jsme už skoro tejden v ELH a vono stále nic. Jo loni, po sestupu to byl rychlej. Už v 8 hod ráno druhej den bylo jeho prohášení pro tisk, jak se za všechny v Energii stydí a sebere jim prachy na 10 let dopředu, že špatně reprezentujou město. :#
  • At se to jmenuje jak chce,ale hlavně,at se tady hraje dustojnej hokej v ELH.Nic vic si nepřeju vic.
  • pOne: udělej si tam pořádek u Vás v pOnici trochu, co je to za dotazy tohleto.. :#

Michal Pergl (michalperglicek@seznam.cz - Lomnice) 17.4.2018, 17:54
    Dobrý den,hrozí týmu Hc Energie Karlovy Vary zánik?
    Hrozí krach klubu?

Odpověď:
    Dobrý den, ne. -ms-

• Screepy: Neznam, ale zahajim vysetrovani. Budou padat hlavy!  ;)
  • pOne napsal(a):
    Screepy: Neznam, ale zahajim vysetrovani. Budou padat hlavy!  ;)
    Nebuď tak přísný. Chlapec měl jenom strach, copa bude s klubem jeho srdce, tak se radši zeptal přímo u zdroje, když Ty s ním nemluvíš... :)
  • upraveno 26. duben 2018
    Pátek 26. října – 13. kolo
    HC Energie Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň
    Už se těšim

Post edited by Bongito on
  • kafka: No minule se mi mihnul na treninku nekdo s takovou hnusnou cepici Plzne. Tak jsem mu vynadal, at uz to nikdy nenosi. Od ty doby jenom ksiltovky energie ....  =)
  • Bongito: Je mi to celkem jedno. Ale moc nechapu vedeni souteze, ze na zacatek sezony v zari nenalosujou v ramci co nejlepsiho rozjeti sezony (pokud jde o navstevy) matche jako Vary-Plzen, Vitky-Trinec, Litvajs-CV apod.
  • Takže postup do play-off oslavíme v Plzni v březnu?  :)
  • Tak derby bude až v říjnu, ve 13. kole...
  • @kafka Co se to děje na olomouckém fóru? =)
  • Vosa1 napsal(a):
    @kafka Co se to děje na olomouckém fóru? =)
    Jeden domorodec se do mě zbláznil. Miluje mě, ale neumí mi to říct... :)
  • @kafka Nějak tě tam nemohou vydýchat =) , být to jejich vlastní fanouškovské fórum, tak jsi dávno zablokovaný =)
  • Tak Kafko, muzete si shanet golmana. Ale s tim Stracena asi pocital a 1.kvetna nekoho predstavi. Nebo?
  • No vida. Osmnáctka v základní skupina projela co mohla, porazila jen Francouze a ve 1/4 finále vyhráli nad Kanadou...
  • VANEKnaZDI napsal(a):
    Tak Kafko, muzete si shanet golmana. Ale s tim Stracena asi pocital a 1.kvetna nekoho predstavi. Nebo?
    Jasně. S tutou variantou se počítalo a náhrada přijde brzo...
  • Vosa1 napsal(a):
    @kafka Nějak tě tam nemohou vydýchat =) , být to jejich vlastní fanouškovské fórum, tak jsi dávno zablokovaný =)

Některá jelita maj problém, ale jinak je tam spousta fajn lidí, které znám osobně - vždyť sme se potkali dvakrát v play off...
  • Ta repre zatim hruza. Uz dlouho jsem u hokeje neusinal.
  • kafko, hlavne ho neshanejte u nas. To nemuzeme potrebovat..... :-)
  • pOne napsal(a):
    kafko, hlavne ho neshanejte u nas. To nemuzeme potrebovat..... :-)
    Klid, nemáš se čeho bát. Potřebujem jedničku, dvojku máme... :)
  • upraveno 26. duben 2018
    Karlovarsko Mistři :)

Na Kladně z nás letos budou mít slušný komplex :)
    Post edited by Vossy on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters