HCE Fórum

19192949697766

Komentáře

• @Screepy
    Dle mne největší rozdíl je v proměňování šancí. Třebas v druhým utkání my sólovej nájezd v oslabení nedali, oni ano. A taky sme zatím udělali víc individuálních chyb. Já ale věřím, že v Brně minimálně jednou vyhrajeme. Jedu tam na to osobně dohlédnout. I když teda 450 českých na stání je hustý. 

Jinak Třinec mě osobně hodně překvapuje. Asi bude kus pravdy na tom, že tam Růžička rozjebával kabinu, pač od tý doby, copa je mimo sestavu, tak hrajou velmi dobře.
    Ve finále nám budou Oceláři důstojným soupeřem... 
  • fotr, už ani ředěný ... radši kdybys mi koupil botičky ...
  • Dneska smaznene Kladno, v pátek splachneme ropnou skvrnu,a bude to zase o něco veselejší,uvidíte.Tak dnes na značky,už se těším.
  • @kafka_jr

V Brně spíme a pár metrů od hotelu je hospůdka s prazdrojem, takže Ti budou muset i dál stačit dřeváky po pradědkovi...
  • @kanis esli to ještě s baráží myslíme vážně, tak ani jiná možnost neni :)
  • Z tech presilovek s Vencou a jednim obrancem se brzo vomrdam. V pasmu to nefunguje (treneri to nevidi?????). Navic Plutnar to tam furt hasi za sebe i za Rachnu dozadu, misto abysme tlacili. Pekne si koledujem.
  • upraveno 3. duben 2018
    Ty presilovky tvl.. :s mozna kdyby presilovky prestal trenovat starej Kverka tak by to k necemu bylo..
    Post edited by Screepy on
  • číselné spojení dne 23:1 :-) B)
  • What did I write? Let D. Vrdlovec play the powerplays.
  • Tak v pátek můžeme odsunout "tradiční klub" na sestupovou pozici :)
  • Our best players today: H. Tuominen, M. Kohout, O. Beránek and D. Vrdlovec.
    But where are our shooting defenders? 

---

8 matches left.
  • Haleluja,body se počítají, na zbytek kašlu. Dnes výborný Henry Dvojka, Venca a nezdolny bojovník Bery. V pátek dát ropu a žijeme.
  • upraveno 3. duben 2018
    Diváci: 5272 - tak to čumim! A pak že to nejde =)
    No v Pátek se zase přidám i já :#
    Post edited by three7 on
  • @three7 Návštěvnost je jednoznačně nejpříjemnějším a pro mě největším překvapením této baráže a velmi mě to po těch hubených letech těší. A konečně se zase ukazuje, že Karlovy Vary jsou hokejové město! :)
  • Zrovna kdyz se hrala minuly rok baraz, tak jsem se bavil s Tlacilem a ten nechapal, ze chodi tak strasne malo lidi. Pokousel jsem se mu vysvetlit, ze Vary nemaji dlouhodobe uspech a ze baraz lidi urcite nepritahne, kdyz hrajeme o udrzeni. Opakem je (byla) Jihlava a Budejky, ktere chteli jit vys a tam je jasny, ze je fanousci podpori. Dlouho to netrvalo, role se obratili, hrajeme o postup a lidi na baraz chodi :)
  • S ropakem bude taky urcite plnej dům.No ale vcera me v nekterejch momentech tak stvali s tim co předváděli,ze někteří lidi kolem nas říkali,ze na takovej hokej,uz nepůjdou.Tak snad to byli jenom výjimky.
  • A to jsem se těšil že s případnou extraligou budu mít možnost zas koukat zadarmo. No nic.
  • Každopádně zápasy extraligy jsou na tipáči, tak to snad bude v pohodě.
  • Plzen dnes pekne! Drzim palce! Tahle serie se jeste muze pekne protahnout! :) coz je pro fanouska jen dobre
  • Screepy napsal(a):
    Plzen dnes pekne! Drzim palce! Tahle serie se jeste muze pekne protahnout! :) coz je pro fanouska jen dobre

Díky. Akorát je to fakt náročný. Ještě teď nemůžu mluvit, oba dny v Brně byly náročný na hlasivky. A nejen na ně.
    Sice se mi moc nechce v pondělí se zase kodrcat po D1 do Brna, ale dám to. Pro úspěch je třeba přinést oběti... :)

• Debilnejsi goly fakt uz dostavat nemuzem. Chybi uz snad jen vlastni gol hlavou a-la Franta Ptacek.
  • Tak taky hrajou v tý obraně jak debilové, žejo. To na nich fakt leží taková deka kvuli tomu, že maj za úkol postoupit?
  • Litvínovu stačí pět minut hokeje k tomu, aby nad těmi našimi krasobruslařemi vedli. To jw prostě děs.
  • Šenkeřík dnes opravdu otřesný výkon, už v první třetině udělal obrovskou chybu a musel to hasit faulem a ten vlastní gól... Raději bez komentáře :s . A bohužel to není jenom dnes.
  • A naše ve druhé třetině jediná, Balánova šance? Už jenom to, že se do ní dostal díky perfektní přihrávce Novotného o něčem vypovídá. :'(
  • Can anybody tell me why O. Šafář plays forward? What about T. Harkabus?
  • 7 matches left...
  • Tohle je prostě děs. Díky čemu je Balán centr první lajny, to ví jen bůh.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters