@Screepy Dle mne největší rozdíl je v proměňování šancí. Třebas v druhým utkání my sólovej nájezd v oslabení nedali, oni ano. A taky sme zatím udělali víc individuálních chyb. Já ale věřím, že v Brně minimálně jednou vyhrajeme. Jedu tam na to osobně dohlédnout. I když teda 450 českých na stání je hustý.
Jinak Třinec mě osobně hodně překvapuje. Asi bude kus pravdy na tom, že tam Růžička rozjebával kabinu, pač od tý doby, copa je mimo sestavu, tak hrajou velmi dobře. Ve finále nám budou Oceláři důstojným soupeřem...
Z tech presilovek s Vencou a jednim obrancem se brzo vomrdam. V pasmu to nefunguje (treneri to nevidi?????). Navic Plutnar to tam furt hasi za sebe i za Rachnu dozadu, misto abysme tlacili. Pekne si koledujem.
@three7 Návštěvnost je jednoznačně nejpříjemnějším a pro mě největším překvapením této baráže a velmi mě to po těch hubených letech těší. A konečně se zase ukazuje, že Karlovy Vary jsou hokejové město!
Zrovna kdyz se hrala minuly rok baraz, tak jsem se bavil s Tlacilem a ten nechapal, ze chodi tak strasne malo lidi. Pokousel jsem se mu vysvetlit, ze Vary nemaji dlouhodobe uspech a ze baraz lidi urcite nepritahne, kdyz hrajeme o udrzeni. Opakem je (byla) Jihlava a Budejky, ktere chteli jit vys a tam je jasny, ze je fanousci podpori. Dlouho to netrvalo, role se obratili, hrajeme o postup a lidi na baraz chodi
S ropakem bude taky urcite plnej dům.No ale vcera me v nekterejch momentech tak stvali s tim co předváděli,ze někteří lidi kolem nas říkali,ze na takovej hokej,uz nepůjdou.Tak snad to byli jenom výjimky.
Plzen dnes pekne! Drzim palce! Tahle serie se jeste muze pekne protahnout! coz je pro fanouska jen dobre
Díky. Akorát je to fakt náročný. Ještě teď nemůžu mluvit, oba dny v Brně byly náročný na hlasivky. A nejen na ně. Sice se mi moc nechce v pondělí se zase kodrcat po D1 do Brna, ale dám to. Pro úspěch je třeba přinést oběti...
Šenkeřík dnes opravdu otřesný výkon, už v první třetině udělal obrovskou chybu a musel to hasit faulem a ten vlastní gól... Raději bez komentáře . A bohužel to není jenom dnes.
Komentáře
Dle mne největší rozdíl je v proměňování šancí. Třebas v druhým utkání my sólovej nájezd v oslabení nedali, oni ano. A taky sme zatím udělali víc individuálních chyb. Já ale věřím, že v Brně minimálně jednou vyhrajeme. Jedu tam na to osobně dohlédnout. I když teda 450 českých na stání je hustý.
Jinak Třinec mě osobně hodně překvapuje. Asi bude kus pravdy na tom, že tam Růžička rozjebával kabinu, pač od tý doby, copa je mimo sestavu, tak hrajou velmi dobře.
Ve finále nám budou Oceláři důstojným soupeřem...
V Brně spíme a pár metrů od hotelu je hospůdka s prazdrojem, takže Ti budou muset i dál stačit dřeváky po pradědkovi...
No v Pátek se zase přidám i já
Co na to říkáte?
Údajně budou i přenosy na HokejkaTV zpoplatněny.