HCE Fórum

19091939596766

Komentáře

• @Vosa1
    Ne někteří, všichni. Co si kurva mysleli, že to Kladno se porazí samo, když jim ostatní tak naložili? Jenže oni na rozdíl od nás hrajou hokej, na to ti naši namachrovánci zapoměli.
  • Prvoligový naivní hokej prostě na baráž nestačí. Teď je to o tlaku do branky a my na ně nastoupíme kombinací a hraním jak na Benátky. K postupu teď potřebujeme 6 výher z devíti zápasů. Nůž na krku budeme míz už kompletně celou baráž. Buď se z první čtvrtiny baráže poučí a ukážou že na to mají (protože já si pořád myslím že na to máme) a nebo se můžeme připravovat na prvoligové hubené roky.
  • @Vossy
    Kde se v tobě bere ten optimismus? To skoro vypadá, jako by jsi neviděl jakou tužku ti naši borci hrajou.
  • @Vossy Představa další spousty let v rozšířené nesestupové WSM lize bez pozitivních vyhlídek, mě neskutečně děsí...
  • Já taky věřím, že na to máme, akorát od základu musíme změnit přístup k zápasům a celkový obraz hry. Pokud teď vyhrajeme ty dva domácí zápasy, vrátíme se zpět do hry.
  • On one hand Kladno was motivated today (if they had no points after today, it would have been nearly a 'mission impossible' for the rest of the baráž). On the other hand: Did our players think it would be so easy to win against the 'weakest' team?

Now, they have to deliver... 9 matches! 
  • Humus, ze kterého bolí oči. A z kladenského zimáku na vlastní oči tuplem.
  • Pavel Patera (Rytíři Kladno): Zápas se podobal pátečnímu utkání, kdy jsme nastoupili dobře na Litvínov. Průběh zápasu byl podobný. Dnes jsme ale nazačali tolik plašit, když jsme vedli. Důležitý byl druhý gól, kdy to Kehy propálil. Výkon pak gradoval a ve třetí třetině jsme Vary moc do ničeho nepustili. Dnes jsme byli o krůček lepší a zaslouženě jsme vyhráli. 

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): Začátek utkání byl poznamenaný těžkým utkáním s Jihlavou z minulého kola. Ten zápas nás stál neskutečně sil, protože jsme ho otáčeli. Dnes jsme měli v první části problémy s pohybem. Nedostali jsme se ke hře na kotouči tolik, jak jsme chtěli, a bylo to z naší strany trochu nervózní. Ve druhé třetině jsme se zvedli, zlepšili jsme pohyb a dostávali jsme se do tlaku. Vytvářeli jsme si šance, ale bohužel nám tam propadla nešťastná střela od modré čáry. Domácí potom velmi obětavě a organizovaně bránili. Nám se prosazovalo velmi těžko. Třetí gól jsme dostali z naší snahy o tlak a o vyrovnání. Tam se hráčům nedá nic vytknout. Domácí dnes byli o malinko šťastnější a obětavější.

Tak to bylo proto, že jsme byli poznamenaní těžkým zápasem s Jihlavou, to nevím co přijde v úterý.

• Asi bych trochu zamíchal sestavou,druhá lajna mrtvá, jak Stlouky hrál jak z partesu, tak teď je mrtvej. V celé sezoně jsme většinou dávali první góly, tak teď nás dotahování stojí spoustu sil. Je jasný, že nás Filip držel celou sezónu,tak tři góly na zápas je dost. O všem napoví dva domácí mače, pokud nebudou za šest je asi hotovo...
  • @Viking67_
    Tak za 6 asi budou, ale do naší kasy. Hoši přiznejme si, že jsme si to krásně růžově malovali, ale ostatní účastníci nám jasně nastavili zrcadlo. A ta výhra s Jihlavou, tam nás malinko podcenili, ale to už se vícekrát opakovat nebude. Prostě zůstáváme v první a pomaličku (snad jen pomaličku) se nám rozloží kádr, kterej nemáme šanci udržet a už se jen budeme plácat max v druhé půli tabulky. No užili jsme si hezký rok, zachovejme si tu vzpomínku, tak jako na úspěchy v elize. A je jen otázkou času, kdy to přestane bavit i Karla a pak už jen poslední zhasne.
  • Nejsem zvyklý házet flintu do žita dřív než je rozhodnuto a to pořád ještě není. Pokud doma porazíme Kladno a Jihlava znovu vyhraje, tak jsme bod za Litvínovem a je pořád všechno otevřené. Z těch tří zápasů co jsme odehráli se mi nelíbil akorát ten dnešní. Pořád je před námi devět zápasu a stát se může cokoli.
  • V67: Nevim, co vedlo trenery k tomu, ze zmenili neco, co fungovalo (2. lajna). Ano, zranil se Gorcik ..... Mozna, ze ti hraci levelove maji na bezny matche v 1. lize, vcetne treba play off. Ale baraz level uz je nad jejich sily. Stlouky loni byl taky spatnej, v ELH. Krec typu Venca v prvni PP lajne je k hovnu. Mozna vyhraje bully, ale to je vsechno. Moc jsem nepochopil, proc prvni PP lajnu nehrajou na modry Matic s Kovacevicem. Balan, ten zas dal gol a ma vybrano na 68 zapasu..... 

Doufam, ze doma budou predvadet jinej hokej nez ten dnesni jalovej hnus. Aby melo smysl jet to KV Areny na hokej. Dneska se pritom daly lustit krizovky.

Svetly moment dnesniho dne - pass Krejciho na Fleka. Ale to bylo asi tak vse.

PS: Takovejdle vykon bych mozna bral na lede LITu nebo Jihlavy. ExELH tymu. Ale sehrat takovou haluz na lede "sobe rovnych" z WSM ligy ..... to neni gut.
  • S takovouhle hrou,v ELH nemaj co delat.Jestli se nezlepší (okamžitě),od příštího zápasu,je to cely v kelu.Nechapu ten jejich přístup,kdyby jim ty 2 body Jihlava v podstatě sama nedarovala,bylo by po 3 zápasec, 0 bodu.To je děs.No uvidíme,ale uz tomu moc neverim.
  • S takovými soudy, jaké tady má třeba @Jiri72 , bych opravdu raději počkal až do konce pátečního zápasu. Nic jiného, než věřit/doufat, že ty dva následující zápasy zvládneme, nám stejně nezbývá...
  • Vosa1:Kladno by meli dát,tam tomu verim,ale v patek ropaky,byť doma,no tak to s touhle nehrou,nevim.Snad si konečně uvědomí,kvuli cemu se celej rocnik,museli placat v pralese.
  • pOne:Vyzkoušel bych nasazení Vrdlovce do první , v sezoně už tak hráli a nebylo to špatný.Třeba by i Balimu prospělo hrát někde jinde .Já vim, mě se to kecá , ale je čas s tím něco udělat..Zrovna tak bych posunul sestavou dopředu Beryho a Grígera...

• V67: Vrdlovec v prvni na centru mi uz nekolikrat taky napadl. Otazkou je, esi na to ted bude mit..... skoro bych rekl, ze v barazi ne. Vem si Kveru. V prvni lize ok. Ted prakticky odevzdavac puku. Chybi par cm. Par kg. Asi. Uvidime, jak se to cely vyvrbi no. Mozna sme dosahli na vykonnostni strop a na vic celkove neni.
  • @Viking67_: That was my finding also, the 2nd offensive line does not work anymore in the last matches. I do not see the reason from here. It is just the result I could see.

@pOne: It is this experimentation with the formations again. Against Jihlava in one powerplay we had two and half centers on the ice, and S. Balán needed the most part of his shift to find his position on the ice in this formation. I do not think it was his fault, for me it is the fault of the person who thought: 'Oh, let us try this formation now, out of the blue and for the 1st time in the season!'

And yes, @Viking67_, my thoughts are similiarly: D. Vrdlovec should play in the powerplays again.

The rest is my same song again and again: We have to shoot more! ...and then, these opponents are in reach, @pOne.

9 matches, we will see what happens.

• pOne: Tak presne tohle s tim stropem, jsem si vcera taky rikal.Vono to v tom PO nebylo zas tak uplne slavny,jak to vysledkove,vypadalo.Dokazal nas pekne zmacknout i Vsetin,viz tech poslednich 5min. 4 zapasu.Tam jsme se nedostali skoro vubec z pasma.S tou Slavii,to bylo takovy joooo,a neeee.snad se jeste proberou,pokud tedy maj jeste kde,a z ceho brat.Jestli to letos nevyjde,hokej tady,uz dle myho nebude ani na prvoligove urovni.Sponzor neni,navic neni ani v dohlednu,a Karel,uz to (ze svyho),dotovat nebude,ani asi nemuze,a nedivim se.Oni snazive vykony,jak vcera popsal Mariska,toho moc neprinesou.To musi byt vykon na 110 procent,a to ani nevim,kde ten snazivej vykon videl.No nic,v utery se to snad v dobre obrati,a zacneme je kosit,jednoho,za druhym.Myslim vysledkove samozrejme :)
  • Kafka mourns, too?
  • @HawK71

Není proč truchlit.
    Dali sme slabšímu náskok a ve středu začneme sérii otáčet správným směrem...
  • Kafka: jako že bychom se tady na západě rozhodli ve velikonočním týdnu rozdávat kolednikum body a teď si to vše vybereme zpátky? Bylo by to fajn.
  • @Vossy

Může být! Akorát mě zaráží slova Vašeho trenéra, že už ve třetím utkání z dvanácti máte problémy s nedostatkem sil. Tuto je na zamyšlení...
  • @kafka Zvláště když jsme měli nejkratší play-off ze všech prvoligových týmů, které se od roku 2013 dostaly do baráže.
  • Kafka: celé to trenérské shrnutí mi přijde jako takové to okecavací playoffove vyjádření ve kterém nechci před soupeři a fanoušky přiznat že se k zápasu nepristoupilo až tak precizně jak jsme chtěli, vyřídím si to s klukama mezi sebou za zavřenými dveřmi v kabině a novinářům se vymluvim na předchozí zápas ať tam mají co napsat. Aspoň doufám...
  • Tak Mariskovo tiskovky po zapase jsou jak pres kopirak. Pokazdy se snazime, pokazdy klobouk dolu a takovy ty obecny fraze. V podstate se clovek nic moc nedozvi.

Skoda, ze nemuzou hrat Gorca se Sicakem. Bylo by to oziveni a zaroven trochu zkusenost do obrany. Ale neda se holt nic delat.

Turujem to na strasne uzkej pocet lidi a nekteri jsou dost neviditelny na to, aby misto nich to zkusil nekdo jinej (Harky? apod.). Ale nevim, jak to maj se startama, jestli vubec hrat muzou. Ale to je vec sportovniho vedeni, na tohle myslet.

V nasledujicich 2 zapasech se rozhodne. Jestli jeste bude nadeje a nebo uz nebude.

Ikdyz to nevyjde, tak ja osobne nasranej za tuhle sezonu nebudu. Je to sport, na konci se nekdo raduje, druhej ne.
  • Nasranej na tuhle sezonu rozhodně ne, ani na nikoho z činovníků, letos se tu udělalo pro postup dá se říct maximum, tým se omladil, vymetlo se smetí. Čeho se já zásadně bojim je, že pokud se nepostoupí, tak co se bude dít dál s kádrem, s trenény atd..z toho mám celkem vítr. Mrkněme na Budějky, ty už se tm plácaj jak ryba na suchu taky pěknou řádku let a ne a ne z toho vybřednout, a to co se soupisky týká měli letos snad ještě lepší tým jak my.
  • upraveno 3. duben 2018
    @kafka věř, že bych vám to fakt přál, oba dva vaše špíly jsem sledoval v TV, fajnovej hokej z obou stran, určitě jste v těch zápasech nebyli horší, mohlo to nakonec dopadnout tak i tak, chybějící střelecký prach a velmi kvalitně chytající Čiliak vám trochu přistřihli křídla. A z Komety vyzařuje takový sebevědomí, jak na ledě, tak mimo led, že to budete mít teď už hrozně těžké (ale stát se samozřejmě může leccos, pořád je to jen 0:2 na zápasy). Kometu vidim na 80% jako vítěze letošní ELH. Jak měla někdy v průběhu ligy takový kotrmelce, tak v plejof jedou jak namazanej stroj..každopádně tahle s=rie mě baví mnohem víc než HK - TRI..
    Post edited by Screepy on
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters