Screepy: A taky omezit ty brutal minely dozadu. Viz 2. a 3. gol. Co nam proslo s Ogarama a Slavii tady neprojde. Ta faze, kdy ziskame puk na hokejku ve vlastni tretine a chceme rozehravat, je silena.
pOne: presne tak,tyhle minely se v ELH neodpousti..ale stale zbyva 11 zapasu a je o co hrat. Ja se dnes dival na Kladno v jihlave a Jihlava krom snad prvni tretiny kdy se trochu rozjizdela pak uz nedala Kladnu ani cuchnout. Nebude to s nimi doma jednoduchy ale je to pro nas dle meho hratelny souper.
Domaci ztraty se budou venku strasne spatne dohanet,to neni jak jet do Benatek. Nicmene..Kladno vidim jasne na nepostup,s nimi to bude o tom,ze by bylo krasny z nich vymamit co nejvic bodu a doufat ze nekoho okradou ale to jsou zatim fikce,jdem v patek na Jihlavu a uvidime
Smutnej večer dneska, ale co, máme ještě jedenáct špílů a rozhodovat se nebude ted. Myslim, že se na nás podepsalo, že jsme dost dlouho nehráli. Snad ten řemen nahodíme v pátek.
Hodne to ovlivnil ten gol na zacatku zapasu.Ten vlastnak taky klukum klid nepridal.Snad se ponaucej,zvyknou,a pujde to.S Duklou alespon 2 body,3 by byli lepsi.Makame,jedeme dal.
@plasa To je pravda, nikdy by mě nenapadlo, že budu takhle tesknit po Sičákovi.
Podle mě jsme se to snažili hrát moc profesorsky, když pominu ty obrovské hrubky v obraně, tak se to kluci snažili si přihrávat pomalu do prázdné, místo potřebné střelby a takhle to v baráži opravdu nepůjde.
No další náš velkej problém, kterej se včera ukázal v celý nahotě, je neproměňování přesilovek. Včera jsme jich hráli sedm a nic. Tam se musí rozhodovat zápasy. Pokud si vzpomenu, tak loni Jihlava, když neměla nic navíc, tak tuhle nabídnutou šanci uměla dobře využít. Však taky gól, kterej nás poslal víceméně do WSM ligy , padl právě při našem vyloučení.
Myslím,ze všichni soupeři v baráži,se daji doma porazit.Vcera jsme meli vic střel na branku,skoda te chyby pred 3 gólem,a toho vlastence.Minimálně na bod by to jinak bylo.
Vypadá to na docela slušnou návštěvu, již včera bylo prodáno 4000 vstupenek a většina sektorů (101,104,105,106,107,110, 118 a skoro ani 102 a 116) není na Ticketportalu vůbec k dispozici.
Ja byl v 15hod pro lístky v pokladně v Aréně,a už je jich prej neni moc k prodeji.Je to dobře,kluci to budou potřebovat,aby bylo co nejvíc lidí,pořádná atmoska.
Prostě fantazie, vyprodaná aréna a já musím dělat večeře. Alespoň jsem stíhal sledovat na tipáči a třikrát si zařvat jako kráva. Servírka málem upustila talíře. Snad nás tenhle zápas nakopne a vybojujeme zpátky postup.
Od poloviny zapasu jsme byli trufnu si říct,lepsi.Meli jsme tam více šancí,ale bylo to zaklety.Naštěstí to tam Sabahudin jebnul,a Dukla potom,uz tekla.Zasloužený obrat,snad je tohle nakopne.Atmoska od gólu na 1:2,neskutecna,parádní.Nervy jak krávy,ale stálo to za to.
A jako nevim, ale Dukla na mě nepůsobila nijak úchvatně.... A ty fauly )i ten neexistující náš v závěru), i Pešout se před koncem rozčiloval, tak kde to jsme (!!!)
Komentáře
Podle mě jsme se to snažili hrát moc profesorsky, když pominu ty obrovské hrubky v obraně, tak se to kluci snažili si přihrávat pomalu do prázdné, místo potřebné střelby a takhle to v baráži opravdu nepůjde.
Nervy velký, ale konec dobrý.
Bez sorry. Dvě třetiny to byla strašlivá šmíra z naší strany. Ale ten obrat a atmosféra, snad je to nakopne!