HCE Fórum

1518519521523524662

Komentáře

  • Podepsanej je někdo z Třince, ale kdo to nevíme.
  • jinak jsem na webu četl rozhovor s Berym. Takže pokud to čte někdo kdo by mu to mohl vyřídit . Tohle není proti většině hracu, ale proti totální neproduktivite sportovního vedení . 
  • Rumburak- nechci byt skeptik, ale tipuju nekoho na pomezi Trinec-Frydek.. zadnyho Vozenilka necekam
  • Jinak teda naše a plzeňská forma je vysloveně luxusní pozvánka na zápas v Klingenthalu :D
  • kinkis: Se snazime urovni priblizit urovni 2.DEL, abysme do vikendovy akce zapadli. Jen abysme to trochu nepretapli a nebyli spis na urovni Regionalliga Süd =)
  • Nejsem si jist, jestli tímhle neurážíme Regensburg a Crimmitschau, který se na rozdíl od nás snaží....
  • hnus a to jsem viděl jen posledních 5 minut. ale jsem překvapen - čekal jsem prohru 0:3

    každopádně nečekám, že by to Bruk položil za jakékoliv situace, protože touhle sezonou si zničil jméno hlavního trenéra a jen tak někde ho chtít nebudou. takže doufám, že město jako spolumajitel se konečně pořádně ozve a donutí duo Šípkových Růžnenek k akci, při které budou oznámeni GM a SM a nový trenérský tým.

    Co se týče soupisky na příští roky, tak máme podepsáno či s opcí

    G - Frodo a Haby --- 2

    O - Dlapa, Hutty, Mikyska, Plutnar, opce - McFadden, Stříteský --- 4/6

    Ú - Bery, Čeče, Gigi, Jiskra, Koffer, Kofroň, Procházka, Rachna, Redlich, opce - Bernovský, Kružík --- 9/11
  • upraveno 2. únor
    Pešout doufá, že má tým nakročeno k posunu výš. „Věřili jsme, že ta éra přijde už letos, ale bohužel sezona byla proti nám a byli jsme nakonec rádi, že jsme se dostali do předkola. Oproti loňsku jsme udělali určitě velký pokrok, věřím, že příští rok ta klika bude větší, sezona proběhne v klidu a ten první centr a první obránce, které máme podepsané, mužstvu pomůžou a dostaneme se někam na pozice pět až osm, ze kterých se play off dá hrát líp,“ podotkl.

    Otázka za zlatého bludišťáka . Víte e kdo byl tím prvním obráncem? 😂
    Post edited by VANEKnaZDI on
  • @VANEKnaZDI Bartejs z Brna? :D
  • @kinkis Ano 😁

    Btw ten první centr byl Gríger
  • 1140bxl

    Ja to tady psal,ze ten ( bojkot ) padne neeee uplne na urodnou pudu. Viz. Beryho slova. Presne takhle jsem to ocekaval,bohuzel.





  • No loni byk v podobný situaci touhle dobou Litvínov. Moc dobře si pamatuju jak jsme tam ten poslední zapas nad nimi vyhrali myslim 2:1 pp, a oni tam porvavali taky na vedeni atd. 

    No ale tam se OPRAVDU pak NĚCO DĚLO, a dnes to taky tak vypada, jsou tam kde jsou,a hrajou koukatelnej hokej.

    No nic,to je furt dokola,ja jim vcera tak fandil a drzel palce,az jsem si dal o jedno pivo navic,a jdu kapanek kuryrovat. Takovýhle my jsme voli =) =) =)
  • Mně ta naše hra letos celkově připomíná něco jako házení kostkou. Zamícháš v dlani a hodíš. Někdy ti padne šestka a je to radost. Pak třikrát za sebou napadají jedničky a člověka to jenom sere a nemůže s tím vůbec nic udělat. No a pak...aniž by cokoli změnil nebo nějak ovlivnil, přijdou dvě nebo dokonce tři šestky za sebou. To je pak euforie a vše je najednou super! Jenomže ona pak zase přijde ta série nízkých a jsme v hajzlu. Už jsem to tu psal. Energie nehraje jednou líp a dvakrát hůř. Hraje pořád stejně. Ti hráči odevzdávají přesně to, na co mají. Jen někdy mají víc štěstí a padne ta šestka. Hrajeme normální kostkou a proto je ta naše pravděpodobnost 1:5, že to tam padne. Při super štěstí se to povede i dvakrát za sebou, ale víc bych nečekal. Jsou týmy, které nakoupí (nebo vychovají a udrží) lepší hráče. Ti jsou rozdíloví a pak je to jako kdyby na kostce někdo přimaloval jednu tečku k pětce. U těch ještě lepších se těch teček přimaluje pár i ke čtyřce a na šestku se vytuní třeba i trojka. Počet vhozených šestek při stejném systému hry pak samozřejmě narůstá. Paradoxem je, že nakonec nějakým nelogickým zázrakem můžeme i to čtvrtfinále splnit. Jít do předkola z dvanáctého místa je sice špatně, ale nikde není řečeno, že nám právě tam nepadnou tři šestky za sebou. Stává se to. Ne že ne. ;-) Z dlouhodobého hlediska to ale nic neřeší. Pokud chceš aby ti ty šestky padaly v dlouhodobém horizontu častěji a pravidelně, pak ti nepomůže míchání sestavou nebo změny trenérů. To je jako házet chvíli pravou a pak zase pro změnu levou rukou. Potřebuješ vytunit tu kostku, aby na ní byly ty šestky (myšleno lepší hráči, nebo hráči, co jim roste forma) alespoň dvě.
  • Tak co myslíte pánové kolik zápasů dostane Bery stopku za ten krosček na obličej?? Počítám že Ujčík mu dá minimálně dva....
  • @swaty jelikoz uz byl trestan tak mozna i vic
  • Ještě jedna zajímavost - doma jsme hráli 20x a z toho 8x jsme dali 0 nebo 1 gól ze hry. Takže když jdeme ve Varech na hokej, máme skoro 50% šanci, že si jen jednou nebo vůbec zařveme gól
  • Tak to je vážně smutný, k vuli praci nestiham jed nekam na vyjezd,a kdyz se clovek tesi doma na hokej,tak ma skoro jistotu,ze si ani nezarve,jen zase zanadava😂
  • Ja bych se nebal zkusit mladýho Ticháčka z Kladna. V tom je potencial jak krava.
  • Ten pujde ven, nedivil bych se Americe nebo sever - Finsko/Svedsko
  • @Kulasec souhlas. Velkou část utkání naši hrají stále stejný systém. Defenzivně poměrně úspěšný. Ale tomu týmu proste chybí kvalitní rozehravka od beků, střelec a centimetry. Problém je ze se všechno tohle vědělo před sezonou. Bek nepřišel zadnej, Zeta nevyšel a na zvýšení fyzických parametru jsme asi vzali Kangase. Chápu ze to nedohonis přes léto, ale pak mas celou sezónu a poslední den přivedeš beka. Jednoho. 
    Tuhle sezónu pros.al Tobolka s Brukem. Za 6 měsíců ten tým neposunuli ani o milimetr. 10-12 místo je maximum tohoto týmu a to ještě díky Frodovi. Čtvrtfinále se povést může. Je to o 3 zápasech a Frodo to muže zavřít, ale výkonnost na to nemáme a oproti loňsku se dopředu zhoršila. S Fordem bychom loni to čtvrtfinále hráli.

    a stala otázka na konec - kolik novych hracu je podepsáno na novou sezónu . Kubelko zeptej se v reprepauze Bruka/Tobolky. Plzeň má prý aspoň 2. Může se vynechat clanek s tradičními plky typu jak jsou fanoušci důležití (tak s nima komunikujte a ne jen prázdné fráze).
  • Hlavně nikdo od nich přece nechce jména. Řekněte jestli a s kolika hráčema se jedná, případně kolik se podepsalo. Je jasný, že nebudou zveřejňovat jména. Ale tohle mlčení mě už fakt vytáčí
  • upraveno 3. únor
    Snad v neděli vyhrajeme.....
    Post edited by three7 on
  • To mi něco připomíná 
  • 1140bxl: naprostej souhlas s tím co chybí !!(rozehrávka,centimetry,góly)
    Cm Bruk vynechal a to jde jasně za ním!
    Rozehrávka a góly spolélahal na Pluta,Střitu,Bartejse- Zetta + možná i víc Čeče,Bery,Hladoš (Redlich zralej zpatky do Kladna)...a další...
    Hodně hráčů je za očekáváním a v některých to já ani nevidím...nevyšlo hodně věcí na který spoléhal...kdyby 1-2 jména..

    On nemá Bruk nemá špatný názory když ho posloucháte a podle mě není ani špatný trenér, ale nemá absolutně žádný zkušenosti s tím dělat sportovního manažera s trenérem dohromady v extralize a řekl bych, že to je sakra těžká pozice ! Mimochodem kolik lidí to teď dělá 2-3 ? Jinak všude sólo SM ....
    Kdyby byl nad ním kvalitní GM nebo SM kterej si dupne a bude mu oponovat tak jak to má bejt a víc tlačit a zařizovat přestupovou politiku věřím , že by to bylo o něčem jiném!

    Když vidím Budějovice ( Bednařík,Turek,Novotný -Sm a pak solidni trenéři) taky přivedly před sezónou snad 4 beky a 3 útočníky a kde jsou +Kondelik během sezóny

    Litvínov( Hynek-Vrabel- pak náš Mlejnek což je vtipný a 3 bejvali hokejsti-Albi,Kočí,Orct)
    A to samé 4 top útocnici + beci jasně Baránek je pako , ale sakra platnej nepříjemenej ...

    Oboje loni týmy na naší úrovni , ale teď si troufnu říct o parník před náma ale ne jen v kádrech , ale celkově v managementu od kterého se odvíjí tvorba kádru!

    My letos jen Frodo a solidni Kanga s Prochym ostani nevyšlo a to je to je oproti nim sakra málo!!!
    Ta dvojice Tobolka-Bruk je šíleně slabá a od nich se vše odvíjí! K tomu Fantomas a Šik .. Tobolka ať se stará o sponzory ok , ale pak je tam šílená díra! A Bruk bude těžko hledat GM nebo SM ...
    Vyhodit Bruka ok něco se mu nepovedlo , takže respektuju tenhle názor - ale Tobolka neřeší určitě co se týče kádru vůbec nic a novej kouč? Bude na tom podobně jako Bruk si bohužel myslím !
    Za sebe bych ještě Bruka nechal věřím, že mu tahle sezóna otevře oči ( kdyby dokázal 2-3 beky + ty o krerejch se mluví Kudrna ,Kurovský ...) ale určitě bych to nenechával jen na něm a dosadil nad něj někoho kdo bude víc zkušenej s hokejem a věnovat tomu víc času než Tobolka!
    To by za mě mělo koncepčně trochu smysl než to zbourat celé a zase od 0 ....
  • Mam dnes takovej pocit, ze do toho dnes kluci budou chtit slapnout,aby si to u fans udobrili.
  • @kanis Jenže jedna (případná) výhra ještě jaro nedělá... potřebujeme zabrat a to pořádně.
  • Tak jasne,nicmene by i to,mohl byt nejaky odrazovy mustek
  • Odrazový můstek tady byl letos tolikrát...po třech výhrách jsme zase 4x prohráli, pak 2x vyhráli a na to zase 3x prohráli...ten tým je nekonzistentní a pokud se dneska prohraje po otřesným výkonu, tak už fakt nevím, jak to chtějí zachránit
  • Plus doufám, že Bartejse nechali doma
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters