Pešout,Říha,Patera,Jandač..atd...to je jedno každej by tu chtěl někoho jiného....Bolka vyměnila za Krále a skoro prd...Vitkám trenéři taky nezabrali...až posily...Barinka, minule Dočekal...Vondrc jim taky pomůže...
Zlín-taky brečí, že je marnej a trenér to nezměnil!
Bruk není marnej ,ale přecenil kvalitu některých hráčů...Možná mu to bude usudný ,ale zakopanej pes je v kádru ani Varaďa by současnej kádr nedostal do první 8 si myslím ...když vidím kádry konkurence před náma každej má kádr lepší vyrovnanější bohužel!
Ja bych to nechal delat tady kanise a sam sel mu delat asika, staci napsat! 😎😎
Sorry, ale zapas jsem nevidel a ani nebudu hledat příčinu. Kazdej vidi, ze ten tym nefunguje, at uz je dobrej nebo ne…
Jen si prosim vzpomeňte, v jakych sracka byla Plzen, ktera do toho nijak nesahla a ted se kouše nahoru. Tim nerikam, ze to je ten priklad, ale verim, ze se trochu nahoru kousat zacneme. Jen uplne beze zmen to nepujde no…
A jestli chce nekdo Pesouta zpatky, tak si dejte mokrej hadr na hlavu a bezte se vyspat. Dekuju
Ano, kádr máme na hovno, ale Bruk je nevybičuje k ničemu. Ten je jen bílej kůň - očividně... Musí přijít někdo, kdo se s tím nebude srát jako on - ale kdo, to nevím!
Uplne jinej hokej. A Ti treneri taky uplne jiny. Proste s tema hracema na ty stridacce behem zapasu komunikujou,neee jak Bruk,kteryho nevidim rict slovo.jen tam stoji,a kouka.
HCE_Majkl: s Pažim souhlas ! ( udělal tu nějakou práci to ano ,ale ke konci už stál za prd a zpátky teď rozhodně ne -když už tak někdo novej ,ale to ať si vezme kouzelnou hůlku)
A ta Plzeň ...máš pravdu prostě se víc semkli a pracujou ,ale maj tam + toho Švéda z Bolky a von jim docela boduje a je platnej...jim to tam nejvíc táhne Zámorský toho jim závidím!
Si myslím, že i tady by 1-2 hráči trochu pomohli k tomu aby se tým placál aspoň na dohled středu tabulky...ale teď padáme ke dnu kde to bude těžce o nervy
Maverick: Ukazovat teď prstem je hrozně jednoduchý. A ukazovat byste mohli na minimálně 10 jednotlivců včetně trenéra třeba. Dostali se do sraček, musí se z nich prostě dostat. Pár borců tady psalo, že si dají tak westderby a jinak se nebudou moc vzrušovat. Je to smutný, ale mám to stejně. Dávat rok co rok 10-12tis za permice mi nevadí, ale je občas důležitý zhodnotit, jak člověk naloží se svým časem. Teď je to zcela jasně proti HCE, nechal jsem se až moc namlsat létem a zářím...
David Bruk (Karlovy Vary): „Gratuluji Vítkovicím k vítězství. Dnes byly jednoznačně lepším týmem a vyhrály zaslouženě. Nic víc seriózního k tomu dnes s prominutím asi neřeknu.“
Stejně je vtipný ,že je mnohem větší rozpočet na A-team (Frodo, vylepšené smlouvy X hráčů, širší kádr, kouč na fyzičku a video) a jsme +- tam kde loni ...jakej paradox ,že to nestačí jen nalejt peníze! To bylo i před X lety po titulu kdy peníze byli a byla to trága! Je to pořád stejný větší rozpočet si přeje každej z nás (vidíme v tom automaticky vše lepší) ,ale ve finále to vůbec nestačí! Já bych nechtěl bejt majitel ani za mák...hrozný na palici
Maverick: No počkej, jsou sice +- tam kde vloni, JENŽE Frodo prostě, jinak by hráli s Bolkou o poslední flek tvl. Včera to byl zase zmar, může se prohrávat, ale po nějakým výkonu, tam je kvalita minimální, koukatelný to není vůbec. Jinak jak tady někdo psal, že jakoby ten kádr není, on se tím Bruk celkem ohání /mám svoje zdroje/, že jako nemá obránce. ALE jak tady někdo nahoře psal, on je zároveň i sportovní manažer!!!! Přijde mi strašně alibistické teďka tvrdit nemám beky. Když se před sezonou vyhlašoval cíl sezony uhrát čtvrtfinále, tak jsem nikde neslyšel nemáme obránce! Pokud to tak je, tak je to chyba sportovního manažera. Já bych Bruka ukončil. Mam trochu strach, že oni jak mají nastavený ten 3lety plán, že do toho nebudou chtít sahat a může to tu organizaci stát ještě celou další sezonu. Jenže koho místo něj?! Prasopsa Pešouta odmítám komentovat, navíc po jeho schůzce s Tobolkou, kde na všechny nalil kýble hoven to není vůbec ve hře. Spíš, když vymění trenéra, tak zase budou přemýšlet v nějakým horizontu dopředu, plus Brukovi asi nevadilo, že je současně i sportovní manažer. Jinej bude chtít jenom trénovat třeba a budou muset řešit i sportovního manažera. Plus teda je třeba si uvědomit, že nový smlouvy na novou sezonu už se řeší teď, nevím jestli je v tomhle ohledu Bruk nějak činej, ale zase přivede třeba hráče, kterej by trenér co přijde po něm nechtěl. Nevím celkově je to v prdeli situace úplně. Já Brukovi nevěřím. Psalo se to tady mockrát, že je takovej nečitelnej, že jako jestli jo nebo ne. Pravda leží vždy na hřišti, a to co tam předvádíme je prostě pro lidi nekoukatelný, kdyby se aspoň pravidelně bodovalo, tak člověk řekne OK, ale tak to není. Jinak teda si nemyslím, že Frodo šel do týmu bez obrany, resp. že si nemyslel, že až tak. Ten box kterej hrajeme ale prostě nefunguje, z hráčů v poli děláme chytače /což je teda OK, k dnešnímu hokeji blokování střel patří/, ale to je tak jediný, co možná z toho našeho systému funguje. Nevím jak až můžou některý věci jít za Eismanem /nic proti němu!!! já jsem rád, že šel z juniorky nahoru, jednoznačně si to zasloužil/, nicméně je fakt, že je tohle jeho první angažmá v seniorským hokeji. Ve vztahu k Frodovi bych se nedivil, kdy třeba v lednu chtěl utéct /zájem o něj určitě bude/, což teda si ale vůbec nemůžeme dovolit.
Já k tomu napíšu už asi jediný - jednatelem klubu je Tobolka. Chápu, že nemusí každej týden něco posílat ven. Ale kdo je teda komunikační partner směrem k výkonům a sportovnímu vývoji? Bruk? A byl vůbec komunikován jako sportovní manažer osiko? Protože jednání o smlouvách vede zase Tobolka. Mě na tom celém jen sere, že to začíná už v rámci vedení klubu a nechápu, že to Šenkypl chce platit - všude musí být jasná struktura a jasná odpovědnost. Teď je tady situace k řešení, a jak správně napsal @Flaksa:
- kdo bude teda případně hledat trenéra? - podle čeho? koncepce? (a tu teda zná Tobolka?) - pokud bude jen trenér, kdo bude teda sportovní manažer? - posily si řeší jen Bruk? Nebo do toho někdo kromě peněz mluví, aby to plnilo nějakou koncepci? - atd atd atd
Doufám, že se v tomhle komplet pletu, ale celý to na mě působí jako pes a kočička s dortem. Čekal bych od Šenkypla i Tobolky, že v tomhle budou mít aspoň úplně jasnej plán a začnou celej klub nějak stavět. Ale přijde mi naprostej opak...
A tím nechci zastínit téma trenéra, ale je pro mě teď trochu druhořadý, protože mám pocit, že dojdeme opět do stavu, kdy se tady za 2-3 roky otočí 3-4 trenéři a plán žádnej...
“Své svěřence chce Král motivovat a přemýšlí i o přesunech. „Týmu musíme dát nový impuls a něco změnit. Když to takto necháme, bude to jen plynout. Nemáme čas dál ztrácet body,“ uvědomuje si důležitost svých kroků.”
Uvědomují si toto naši pánové Bruk a Tobolka? Nebýt Froda, plácáme se s Boleslaví o poslední místo
Flaksa 34 : bohužel souhlas ,že nebejt Frodo tak se plácáme v bahně ještě větším!
Ale před sezónou kdo to čekal ,,že to může bejt horší než to bylo... (Ale Kobli a žádná náhrada za něj ..+ neforma Čeče i Víťa,Redlich je taky poloviční proti loňsku to je prostě znát + nepovedenej Zett )+
Říkal jsem si ,že když přišel Frodo tak to je základ...ale mejlka!
Tobolka tomu prdlajs rozumí co jsem slyšel...je to manažer v obchodu solidní a fanoušek, ale co se hokejové odbornosti týká tak bída ...Melou to s Brukem napůl asi a to není dobrý!
Ta moderní funkce trenér-sportovní manažer neni dobrá! A zrovna Bruk podle mě na obě funkce tuplem nemá!
To zvládá pár jedinců ,ale za mě by to mělo bejt zvlášť !
mne to spojeni sportovni manazer(A-tym)/trener prijde jako OK. proste kdo stoji na lavicce vi, ze si ten tym stavi podle sebe. samozrejme toto predpoklada nejakou "sportovni radu", ktere se zodpovida a se keterou spolupracuje, protoze to acko je vykladni skrin, ale stejne je treba mit i nejakou koncepci v mladezi. nevim zda takovou radu mame, ale snad se prestupy dodelavaji ve skupine Bruk/Tobolka/Ryzuk/pripadne nekdo z dozorci rady...
Z posil se vylozene nepovedl snad je Zeta. Vetsi problem je preceneni hracu co tady byli i loni. A to zejmena v obrane. Chetli udelat Zamorskeho, nakonec prodlouzili Pluta i Bartejse.
jak tady nekdo psal, ten tym neni tak spatnej (ted se prodavaj pod cenou). potrebuje vsak impuls a 1-3 hraci to muzou posunout nekam jinam.
konec Bruka by mel podle me nastat jen v pripade, ze proste uz mu tym neveri a on neveri tymu...
jo a s MBL bych se neporovnaval. ty maji o 15 bodu min nez my a propalili hodne penez. takze u nich je 15 minut po 12 a u nas je za minutu 12.
pockejte a co jste jako ocekavali? ja beru z toho tri veci. nejsou spokojeni (ani postaveni, ani hra), porad je cil ctvrtfinale a hledaji vyssi hrace a obrance (tzn. nejake penize jsou, ale chteji pomer cena/vykon). od majitelu by to snad i stacilo. souhlasim, ze to mohlo vyjit pred dvema tydny a byl vetsi klid.
chybi mi dve veci - ty posily + porad si myslim, ze by melo byt nejake HOKEJOVE zhodnoceni od trenera (trenerskeho tymu). jak jsou na tom s fyzickou pripravenosti, proc nejdou presilovky, co je problem s obrannou hrou, kde vidi prostor pro rychle zlepseni v mezicyklu atd. proste tahle nekomunikace hokejove stranky klubu je pro me nepochopitelna.
Moc nechapu tu silnou nespokojenost tady, jak pise @1140bxl - kdyby tohle vydali 2 tydny zpet, tak mi asi jako reakce vedeni staci. Je to pohled majitelu a jednatelu a za me tam jako asi neni moc co jinyho rict. Dulezity body padli - nejsou spokojeny jak se hrou tak s vykonem, nejsou spokojeny s umistenim a snazi se sehnat posilu, ale ne za kazdou cenu a aby to davalo aspon trochu smysl. Idealni to neni, ale vidim, ze se aspon NECO snazi udelat.
@kinkis@1140bxl Možná proto, že to je typicky "vlk se nažral a koza zůstala celá"? Máte to stejný jako hodnocení zápasů, které se ani Vám dvěma už moc nelíbilo. Jen to je v jiné frekvenci. Takže ano, aktuálně to pro mě je jen rychle alibi "rozhovor" (protože to ani není rozhovor), kde ani nevíte, kterej z dvou pánů si co myslí. Cíl rozhovoru už jsem popsal...
A samozřejmě pokud se budou dít i nějaký reálný věci, pak bude moje kritika odzbrojená a bezpředmětná. Ale aktuálně zůstanu u tohohle názoru. Kdyby se to tak herně nesralo, tak nepřijde ani tohle. O to víc smutný je, že takovej článek nemusíš vydat, abys uhasil požár, kdybys průběžně něco komunikoval a držel fanoušky v trochu větším dění (samozřejmě nedáš ven vše)...
Bud dostaneš článek jako vydali nebo musíš čekat až se udělá nějaká změna a až potom o tom komunikovat. Já jsem rad ze takovej článek vyšel , ale teď chci vidět i ty posily…
Clanek asi nema cenu komentovat…jak uz bylo zminěno takovy ty keci v kleci aby se nereklo ze se vlastne nic nereklo
Kazdopadne nechapu tohle…rekl bych že frodo je mnohem lepsi nez nejakaj kladenak
„Roman se k nám připojí až na středečním tréninku. Měli jsme připravenou variantu, že přijede Šimon Zajíček z Litvínova. Bohužel se včera v zápase zranil, takže ho nahradil Adam Brízgala z Kladna,“ vysvětloval Rulík novinářům.
Komentáře
Zlín-taky brečí, že je marnej a trenér to nezměnil!
Bruk není marnej ,ale přecenil kvalitu některých hráčů...Možná mu to bude usudný ,ale zakopanej pes je v kádru ani Varaďa by současnej kádr nedostal do první 8 si myslím ...když vidím kádry konkurence před náma každej má kádr lepší vyrovnanější bohužel!
Sorry, ale zapas jsem nevidel a ani nebudu hledat příčinu. Kazdej vidi, ze ten tym nefunguje, at uz je dobrej nebo ne…
Jen si prosim vzpomeňte, v jakych sracka byla Plzen, ktera do toho nijak nesahla a ted se kouše nahoru. Tim nerikam, ze to je ten priklad, ale verim, ze se trochu nahoru kousat zacneme. Jen uplne beze zmen to nepujde no…
A jestli chce nekdo Pesouta zpatky, tak si dejte mokrej hadr na hlavu a bezte se vyspat. Dekuju
Musí přijít někdo, kdo se s tím nebude srát jako on - ale kdo, to nevím!
A ta Plzeň ...máš pravdu prostě se víc semkli a pracujou ,ale maj tam + toho Švéda z Bolky a von jim docela boduje a je platnej...jim to tam nejvíc táhne Zámorský toho jim závidím!
Si myslím, že i tady by 1-2 hráči trochu pomohli k tomu aby se tým placál aspoň na dohled středu tabulky...ale teď padáme ke dnu kde to bude těžce o nervy
Jinak teda si nemyslím, že Frodo šel do týmu bez obrany, resp. že si nemyslel, že až tak. Ten box kterej hrajeme ale prostě nefunguje, z hráčů v poli děláme chytače /což je teda OK, k dnešnímu hokeji blokování střel patří/, ale to je tak jediný, co možná z toho našeho systému funguje. Nevím jak až můžou některý věci jít za Eismanem /nic proti němu!!! já jsem rád, že šel z juniorky nahoru, jednoznačně si to zasloužil/, nicméně je fakt, že je tohle jeho první angažmá v seniorským hokeji. Ve vztahu k Frodovi bych se nedivil, kdy třeba v lednu chtěl utéct /zájem o něj určitě bude/, což teda si ale vůbec nemůžeme dovolit.
- kdo bude teda případně hledat trenéra?
- podle čeho? koncepce? (a tu teda zná Tobolka?)
- pokud bude jen trenér, kdo bude teda sportovní manažer?
- posily si řeší jen Bruk? Nebo do toho někdo kromě peněz mluví, aby to plnilo nějakou koncepci?
- atd atd atd
Doufám, že se v tomhle komplet pletu, ale celý to na mě působí jako pes a kočička s dortem. Čekal bych od Šenkypla i Tobolky, že v tomhle budou mít aspoň úplně jasnej plán a začnou celej klub nějak stavět. Ale přijde mi naprostej opak...
A tím nechci zastínit téma trenéra, ale je pro mě teď trochu druhořadý, protože mám pocit, že dojdeme opět do stavu, kdy se tady za 2-3 roky otočí 3-4 trenéři a plán žádnej...
Uvědomují si toto naši pánové Bruk a Tobolka? Nebýt Froda, plácáme se s Boleslaví o poslední místo
Ale před sezónou kdo to čekal ,,že to může bejt horší než to bylo... (Ale Kobli a žádná náhrada za něj ..+ neforma Čeče i Víťa,Redlich je taky poloviční proti loňsku to je prostě znát + nepovedenej Zett )+
Říkal jsem si ,že když přišel Frodo tak to je základ...ale mejlka!
Tobolka tomu prdlajs rozumí co jsem slyšel...je to manažer v obchodu solidní a fanoušek, ale co se hokejové odbornosti týká tak bída ...Melou to s Brukem napůl asi a to není dobrý!
Ta moderní funkce trenér-sportovní manažer neni dobrá! A zrovna Bruk podle mě na obě funkce tuplem nemá!
To zvládá pár jedinců ,ale za mě by to mělo bejt zvlášť !
No jsem zvědavej jestli se něco bude dít!
Z posil se vylozene nepovedl snad je Zeta. Vetsi problem je preceneni hracu co tady byli i loni. A to zejmena v obrane. Chetli udelat Zamorskeho, nakonec prodlouzili Pluta i Bartejse.
jak tady nekdo psal, ten tym neni tak spatnej (ted se prodavaj pod cenou). potrebuje vsak impuls a 1-3 hraci to muzou posunout nekam jinam.
konec Bruka by mel podle me nastat jen v pripade, ze proste uz mu tym neveri a on neveri tymu...
jo a s MBL bych se neporovnaval. ty maji o 15 bodu min nez my a propalili hodne penez. takze u nich je 15 minut po 12 a u nas je za minutu 12.
Ano, něco jsme dozvěděli, ale to něco jsou obecné a nic neříkající formulaci. Děkujeme za "zlepšenou" komunikace k fanouškům...
spousta slov a nic řečeno
jen - doufáme, že se kluci zvednou, koukám ne na trh a je třeba doplnit a posílit, máme koncept a nechcem ho měnit
prostě zbytečný článek, který má fanoušky uchlácholit, ale na to absolutně nemá
chybi mi dve veci - ty posily + porad si myslim, ze by melo byt nejake HOKEJOVE zhodnoceni od trenera (trenerskeho tymu). jak jsou na tom s fyzickou pripravenosti, proc nejdou presilovky, co je problem s obrannou hrou, kde vidi prostor pro rychle zlepseni v mezicyklu atd. proste tahle nekomunikace hokejove stranky klubu je pro me nepochopitelna.
A samozřejmě pokud se budou dít i nějaký reálný věci, pak bude moje kritika odzbrojená a bezpředmětná. Ale aktuálně zůstanu u tohohle názoru. Kdyby se to tak herně nesralo, tak nepřijde ani tohle. O to víc smutný je, že takovej článek nemusíš vydat, abys uhasil požár, kdybys průběžně něco komunikoval a držel fanoušky v trochu větším dění (samozřejmě nedáš ven vše)...
Změny žádné, žvásty stále stejné... WOW
Kazdopadne nechapu tohle…rekl bych že frodo je mnohem lepsi nez nejakaj kladenak
„Roman se k nám připojí až na středečním tréninku. Měli jsme připravenou variantu, že přijede Šimon Zajíček z Litvínova. Bohužel se včera v zápase zranil, takže ho nahradil Adam Brízgala z Kladna,“ vysvětloval Rulík novinářům.