Kdyz ja jim toho furt jeste dost odpustim, fandil jsem kdyz se darilo, fandil jsem kdyz se sestoupilo, fandil jsem v prvni lize .. ale samozrejme me ta situace a nekomunikace s nama sere
K Frodovi - stojim si za tim, ze tam je neco osobniho z Pardubic k Rulikovi, protoze to jinak neni normalni, aby jel nejakej Brizgala a nebo Zajicek, nedava to ani trochu smysl
Článek za mě jakoby fakt alibi, informace žádný vesměs.... teda kromě obecný proklamace, že je to taky štve, a zkouší s tím něco dělat. Já naivně čekal, že třeba uvede nějaký konkrétní případy. Třeba končil Pavlík z Hradce, chtěli jsme ho sem, ale nevyšlo to plus případně /pokud je to možné/ proč to nevyšlo. Tyhle prázdný proklamace mě osobně teda moc neuklidnili. Každopádně jsem rád, že tady nějaká kritika má rozumnou mez.... To, co dokážou napsat lidi na FB nebo IG je neuvěřitelný. Chápu, že Bruk není každýmu po chuti, mě osobně už taky vadí, ale nadávat mu na oficiálních sockách klubu do zmrdů a kokotů mi přijde teda daleko za hranou. Ad Frodo - taky myslím, že se něco jako v Pardubkách muselo mezi nimi stát, protože to jinak není možný. Za chvíli můžou vzít místo něj golmana z Chance ligy tvl.... Posily - tam bych si to moc nemaloval. Za mě bysme potřeboval dva beky do prvních dvou párů a jednoho centra, v sezoně sehnat takový hráče v nějaký kvalitě aby to dávalo smysl není jen tak
Ty zoufalce na FB nemůžeš brát vážně, tam by drtivá většina chtěla zpátky Pešouta a ideálně se Skuhravým. Těmhle lidem se bude vždycky něco nelíbit, takovýhle urážky tam psali už během října, kdy jsme na tom zas tak špatně nebyli. Konstruktivní kritika je fajn, ale tý se tam fakt (až na nějaký výjimky) nedočkáš. Aby ale nějakej borec nadával Brukovi do zkurvysynů, co neumí trénovat a přitom borec v životě nestál na ledě, to mi fakt úplně normální nepřijde.
Na FB nechodit ! Zlaté naše fórum ! Tam je to jedno velký hnusný bahno a jak píše Xaxxz snižoujou se tam k věcem co už nemají se sportem vůbec nic společného až přehnaná nenávist a agresivita! Může mít fanoušek názor, že je špatnej trenér, ale takhle osobně nadávat to je bohužel bez mozek!
K tomu vyjádření: jak je tu psáno -něco, ale přitom nic 😀 chceme hráče co asi půlka týmu v Evropě a ještě k nám kteří bojujem o předkolo, takže si budu dál snít !
Pár jmen na trhu bylo (Pavlík, Vondrc...)
Na koho čekáme na Zámorskýho,Voženílka.. ? To si jen tak placám ,ale podle popisu hledáme co na trhu nebude...
Hold pokus paráda/omyl jako Kanga /Zett
Bo Čeče/Knotek...atd...
Tak to je a bude ,že to někdy vyjde někdy ne ,ale čekat jen na topku je blbost!
A k Frodovi on má dost prořizlou pusu možná i to jde proti němu...jestli Rulik ? Možný to je ...ale myslím si ,že gólmany si prostě šéfuje Pavelec a jemu nesedí jeho styl ...bere hlavně větší golmany jako byl on...těžký! Každej vidíme hokej jinak a tak to je ...dokud bude mít Repre úspěch a výsledky není moc na co nadávat!
Ale pro jeho vnitřní pohodu bych mu to přál aspoň jeden turnaj ! Hodně o tom mluví sám...Nemyslím si ,že by to bylo špatný v tom, že by se ukázal a šel pryč!Má tu smlouvu ,Bery a Čeče to samé bylo...Naopak kdyby se i odsuď dostal do nároďaku byl by spokojenější...
Pavlik - hele fakt vite, ze on byl na trhu? nebylo to nahodou tak, ze Hradec chtel Planka (hral za ne) a tak nabidl MBL Pavlika? Ja se bohuzel domnivam, ze jedinej kdo by sel mozna vymenit je Pluto, ale opet je otazka za koho by kdo vymenil kdyz loni mel 10 bodu (a zraneni), pred tim velmi doboru sezonu s 29 body a predtim 5. To neni hrac kterej bodoval poslednich 5 sezon a letos je v utlumu. To je hrac co se po zraneni nedostal na svou exkluzivni uroven 1 sezony. Na druhou stranu, kdyby ho Bruk nepodepsal tak rveme...
Frodo - neblaznete Zajicek/Brizgala jsou ready do treninku, to at si to Frodo uzije na rybach. Kazdej trener ma svoje golmany a my jich mame celkem dost (jeste mimo jine Furch, Langhammer, Hrubec + vsichni v NHL).
No já doufám že @kanis jim nastíní svou vlastní koncepci fungování extraligového klubu včetně rozpočtu, obsazení jednotlivých pozic managementu a samozřejmě odpovídajícího hráčského a trenérského složení.
Klub neuděluje souhlas s jakoukoliv formou pořizování zvukových či obrazových záznamů ze setkání. Výstup z události bude klub komunikovat na webu a sociálních sítích. Setkání také není určeno pro zástupce médií.
hmmm. pokud by to byl online přenos bez záznamu, tak by to asi neměl být problém
Vondrc....vám fakt nevadí , že se zachoval jako zmrd ?Že se tady půl sezony vymarodil a vyprděl a pak zdrhnul jako krysa? Tak když srovnám Vencu a jeho , tak za mě mám jasno.
Viking 67: hele asi ne ! Z dob kdy jsem na hráče nedal dopustit kvůli tomu ,že sou srdcaři už jsem vystřízlivěl ! S Vencou se srovnávat jako kapitáni nemůžou to je jasný, ale neznáme jeho osobní postoj (nebo já teda ne ) třeba toho litoval a bejval by se rád vrátil jako Rachna a Gigi ( a co bychom si bez nich počali letos!) ...to je fuk Vitkám se vyplatí což jsem si myslel vic to nemá cenu řesit je jinde...
hokej se se hraje na GÓLY ne srdce bohužel ( to je sice taky potřeba )
ale nerozhoduje zápasy!
Komentáře
K Frodovi - stojim si za tim, ze tam je neco osobniho z Pardubic k Rulikovi, protoze to jinak neni normalni, aby jel nejakej Brizgala a nebo Zajicek, nedava to ani trochu smysl
Každopádně jsem rád, že tady nějaká kritika má rozumnou mez.... To, co dokážou napsat lidi na FB nebo IG je neuvěřitelný. Chápu, že Bruk není každýmu po chuti, mě osobně už taky vadí, ale nadávat mu na oficiálních sockách klubu do zmrdů a kokotů mi přijde teda daleko za hranou.
Ad Frodo - taky myslím, že se něco jako v Pardubkách muselo mezi nimi stát, protože to jinak není možný. Za chvíli můžou vzít místo něj golmana z Chance ligy tvl....
Posily - tam bych si to moc nemaloval. Za mě bysme potřeboval dva beky do prvních dvou párů a jednoho centra, v sezoně sehnat takový hráče v nějaký kvalitě aby to dávalo smysl není jen tak
K tomu vyjádření: jak je tu psáno -něco, ale přitom nic 😀 chceme hráče co asi půlka týmu v Evropě a ještě k nám kteří bojujem o předkolo, takže si budu dál snít !
Pár jmen na trhu bylo (Pavlík, Vondrc...)
Na koho čekáme na Zámorskýho,Voženílka.. ? To si jen tak placám ,ale podle popisu hledáme co na trhu nebude...
Hold pokus paráda/omyl jako Kanga /Zett
Bo Čeče/Knotek...atd...
Tak to je a bude ,že to někdy vyjde někdy ne ,ale čekat jen na topku je blbost!
A k Frodovi on má dost prořizlou pusu možná i to jde proti němu...jestli Rulik ? Možný to je ...ale myslím si ,že gólmany si prostě šéfuje Pavelec a jemu nesedí jeho styl ...bere hlavně větší golmany jako byl on...těžký! Každej vidíme hokej jinak a tak to je ...dokud bude mít Repre úspěch a výsledky není moc na co nadávat!
Ale pro jeho vnitřní pohodu bych mu to přál aspoň jeden turnaj ! Hodně o tom mluví sám...Nemyslím si ,že by to bylo špatný v tom, že by se ukázal a šel pryč!Má tu smlouvu ,Bery a Čeče to samé bylo...Naopak kdyby se i odsuď dostal do nároďaku byl by spokojenější...
Na druhou stranu, kdyby ho Bruk nepodepsal tak rveme...
Frodo - neblaznete Zajicek/Brizgala jsou ready do treninku, to at si to Frodo uzije na rybach. Kazdej trener ma svoje golmany a my jich mame celkem dost (jeste mimo jine Furch, Langhammer, Hrubec + vsichni v NHL).
Tak kdo jde?
Já myslím,že tento Tvuj příspěvek je úplně zbytecnej vůči mě.
Vis, já tohle opravdu dělat nemusím,ani nebudu.
Jak jsem již psal,mě stačí to,co napsali v tom vyjádření včera.
Mějte se tady krásně pánové.
Frodo - je to evidentni, protoze ani Korenar neni zadnej velkej golman. Na druhou stranu ma aspon volno a vypne ted na wellnessu s rodinou…
Ti klidně zprostředkuju on-line přenos, pokud tam maj wifi
To beru, tak se nějak domluvíme
hmmm. pokud by to byl online přenos bez záznamu, tak by to asi neměl být problém
hokej se se hraje na GÓLY ne srdce bohužel ( to je sice taky potřeba )
ale nerozhoduje zápasy!