Tak Gigi už jednou zkušebně odešel aby se pak zase s velkou slávou vrátil zpátky do KV. A zase se budu opakovat, kde v lepších týmech by měl takový icetime, takovou jistotu, takový postavení. A to není kluk který půjde hrát do Vítkovic, Budějovic, Litvínova (nic proti nim, já vím že jsou druzí). Ale bude chtít jít do potenciální top 4, jenže tam je tý kvality přetlak. Takže budeš o to kvalitní místo v sestavě bojovat..a hrát 10 minut za zápas prostě nechceš. Krom toho věřím že doby kdy jsme si tu nechávali utíkat hráče i do klubů nám rovných jsou pryč.
Tak to stejne bylo s Rachnou a uz je v Brne u tech slovaku pak muze hrat i roli, ze jsou daleko od rodiny. Coz nevim, jestli je Gigiho priklad. Za me ale zrovna Gigiho bych prodlouzil, ma tymu porad co dat
Screepy: Třinec se zvedne určitě, Keba i Nestrašil jsou po zranění budou potřebovat trochu víc času, nicméně ty enormně dlouhý sezony se na nich podepíšou, to je prostě daný. Každopádně kvalitou patří jinam než tam kde jsou.....
No, ona ta nase zakladni cast je taky trochu spis o tom vyladit se na play-off. TRI bude nebezpecnej i kdyby sel do p-o ze 12. mista. Ono je to o tom, zda mas na to byt v prvni ctyrcce resp. kdo urve ta dve mista vedle PCE a SPA. pak je to o zdravi hracu, nastaveni/forma, vhodnem doplneni atd.
on i Kalous rikal, ze jednaji s vice hraci co jim konci smlouvy, tak uvidime co bude dohodnute nebo (podle postaveni v tabulce) co budeme obchodovat pred koncem prestupniho obdobi... ted uz ta stavba tymu jde za nim, takze doufam, ze dokonce roku bude s vetsinou domluveno + pripadne posileni kadru od pristi sezony (s prichodem pripadne uz v lednu).
Jinak očekávám, že v neděli ještě Artu nenastoupí a naskočí až po repre pauze. Tý se bojim hodně, z nějakého důvodu po pauzách zapomínáme, jak se hraje hokej
Pod Brukem, tedy v posledních dvou sezonách to tak bylo, loni to bylo hodně vidět. Jinak častokrát nám ta reprepauza pomohla a výkon se zhoršil až po Vánocích. V 19/20 dokonce po reprepauze do Vánoc to bylo 11z - 7 výher a 4 prohry
Proč tam je v úvodu toho videa o Reunanenovi Fotka Redlicha? 🤦🏻♂️
Jinak koukal jsem na Finskou nominaci na Karjalu. Ze nevzali Reunanena asi pochopím že mají třeba jinou představu o složení obrany, ale překvapilo mě že v celém týmu jsou jen 3 obránci a 2 útočníci z finské ligy. Zbytek hraje švédskou nebo švýcarskou.
Komentáře
Blby to ma kdyz se ty dve potkaji
on i Kalous rikal, ze jednaji s vice hraci co jim konci smlouvy, tak uvidime co bude dohodnute nebo (podle postaveni v tabulce) co budeme obchodovat pred koncem prestupniho obdobi... ted uz ta stavba tymu jde za nim, takze doufam, ze dokonce roku bude s vetsinou domluveno + pripadne posileni kadru od pristi sezony (s prichodem pripadne uz v lednu).
zatim muzeme byt v klidu, na PLZ mame 12 bodu
Dost dobrý 😀
Hoď to sem pak ještě v březnu 🙂
Jinak koukal jsem na Finskou nominaci na Karjalu. Ze nevzali Reunanena asi pochopím že mají třeba jinou představu o složení obrany, ale překvapilo mě že v celém týmu jsou jen 3 obránci a 2 útočníci z finské ligy. Zbytek hraje švédskou nebo švýcarskou.
Stane se no, ale nemělo by.