HCE Fórum

1715716717719721

Komentáře

• Tak Gigi už jednou zkušebně odešel aby se pak zase s velkou slávou vrátil zpátky do KV. A zase se budu opakovat, kde v lepších týmech by měl takový icetime, takovou jistotu, takový postavení. A to není kluk který půjde hrát do Vítkovic, Budějovic, Litvínova (nic proti nim, já vím že jsou druzí). Ale bude chtít jít do potenciální top 4, jenže tam je tý kvality přetlak. Takže budeš o to kvalitní místo v sestavě bojovat..a hrát 10 minut za zápas prostě nechceš. Krom toho věřím že doby kdy jsme si tu nechávali utíkat hráče i do klubů nám rovných jsou pryč.
  • Btw mě teda překvapuje ten Třinec, tomu to letos fakt nešlape, ale čekám ještě jejich obrození, nevěřím že by zůstali do konce sezóny tam kde jsou.
  • Tak to stejne bylo s Rachnou a uz je v Brne :) u tech slovaku pak muze hrat i roli, ze jsou daleko od rodiny. Coz nevim, jestli je Gigiho priklad. Za me ale zrovna Gigiho bych prodlouzil, ma tymu porad co dat
  • Gigi ma tady pritelkyni/manzelku ktera pochazi z KV
    A Rachna byl vyhozen. Mel jeste platnou smlouvu
  • Jj Rachna byl vyhozen, jak píše VnZ :)) a nebylo to o tom, že by neuměl hokej..
  • VaneknaZdi: Jakože i manželka i přítelkyně jsou obě z KV? Tak to má blbý  =)
  • Screepy: Třinec se zvedne určitě, Keba i Nestrašil jsou po zranění budou potřebovat trochu víc času, nicméně ty enormně dlouhý sezony se na nich podepíšou, to je prostě daný. Každopádně kvalitou patří jinam než tam kde jsou.....
  • Flaksa
    Blby to ma kdyz se ty dve potkaji :D
  • No, ona ta nase zakladni cast je taky trochu spis o tom vyladit se na play-off. TRI bude nebezpecnej i kdyby sel do p-o ze 12. mista. Ono je to o tom, zda mas na to byt v prvni ctyrcce resp. kdo urve ta dve mista vedle PCE a SPA. pak je to o zdravi hracu, nastaveni/forma, vhodnem doplneni atd.

on i Kalous rikal, ze jednaji s vice hraci co jim konci smlouvy, tak uvidime co bude dohodnute nebo (podle postaveni v tabulce) co budeme obchodovat pred koncem prestupniho obdobi... ted uz ta stavba tymu jde za nim, takze doufam, ze dokonce roku bude s vetsinou domluveno + pripadne posileni kadru od pristi sezony (s prichodem pripadne uz v lednu).  

zatim muzeme byt v klidu, na PLZ mame 12 bodu :)
  • U PLZ to obrození na druhou stranu příliš nečekám, tam to vypadá marně
  • A kde je vlastně Pepin, co predikoval před sezónou, že Plzeň bude o hodně nahoře než Vary?
  • Xaxxz
    Dost dobrý 😀
    Hoď to sem pak ještě v březnu 🙂
  • Ja jsem obecne nechapal ty predikce, kdyz nejvetsi posily Plzne hraly loni Slovenskou ligu no :D ale ze budou az takhle spatny jsem taky necekal
  • To byla reakce na moji tipovacku 😎
  • Jinak očekávám, že v neděli ještě Artu nenastoupí a naskočí až po repre pauze. Tý se bojim hodně, z nějakého důvodu po pauzách zapomínáme, jak se hraje hokej :D
  • Pod Brukem, tedy v posledních dvou sezonách to tak bylo, loni to bylo hodně vidět. Jinak častokrát nám ta reprepauza pomohla a výkon se zhoršil až po Vánocích. V 19/20 dokonce po reprepauze do Vánoc to bylo 11z - 7 výher a 4 prohry

• Ja bych osobně zkusil toho mladého Slováka co teď vyhodily z Brna 😉(Maros Jedlička) i je to docela řízek....
  • Tak hlavně vloni po vánocích jsme odešli fyzicky, to se už všeobecně ví, to nás snad letos nepotká..
  • Tak Moravec dneska v dresu Baniku
  • No a banik v první třetině za 2 minuty dostal 3 góly a ted ve druhý třetině za 2 a půl minuty dostal 3 góly…hezky no 🙈
  • 8:0 po 35 minutach je dobrej extrem, doufam, ze Varaci nekoukaj a neinspiruji se :D
  • No 9:0 po dvou tretinach je mazec 😀
  • A uz se 2x stridal golman :D
  • Tak Moravec aspon gola, ale tu desitku fakt dostali :D 
  • Proč tam je v úvodu toho videa o Reunanenovi Fotka Redlicha? 🤦🏻‍♂️

Jinak koukal jsem na Finskou nominaci na Karjalu. Ze nevzali Reunanena asi pochopím že mají třeba jinou představu o složení obrany, ale překvapilo mě že v celém týmu jsou jen 3 obránci a 2 útočníci z finské ligy. Zbytek hraje švédskou nebo švýcarskou.
  • Ale je zajímavý číst ty komentáře na FB po tý desítce. Víceméně tam nikdo nenadává...nedokážu si představit, co by tam bylo u nás :D
  • Já myslím, že by to bylo podobný. K tomu se nic moc ani říct nedá.
    Stane se no, ale nemělo by.
  • Co si myslite o tom,ze chteji zredukovat pocet cizincu v tymu?
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters