HCE Fórum

1677678680682683765

Komentáře

• Tak jsem viděl prvních 20 minut. Bojovnost no, to je tak jediny. Jinak tam neni nic. Brno opet ve vlastnim oslabeni centimetry od golu. Je to hrozny
  • Tak dneska poprvé hrajeme na 7 obránců, zajímavý, ze zrovna s Rulíkem ….
  • A teda lajna Sapousek - Salsten - Kofron, to je Maxa liga jako vysita
  • Cihar je talent jak kráva
  • Ty naše usilovky to už je na presdržku tvl…to je k pláči, možná až k zbliti. Opět bez jediné střely a málem inkasovanej gól…co to do psi prdele je🤮
  • Jinak Vary mají dlouhodobě problém s forčekingem. Tím, když je soupeř dostane podtlak. Ty přesilovky zatím nejsou dobrý, chybí tam borec to tam zavede. Ilomaki. 
  • Ehm, Elektra má 2 ocasy. V heraldice lev se dvěmi ocasy je samec, s jedním samice. Jen říkám...
  • Po prvni tretine se da rict,ze se potkali dva tymy co jsou uplne v zadku.Kometa je k porazeni.Tak jako my 😀
  • Po druhý třetině 1:4, sorry
  • 2. tretina = nevim, jestli pro moje psychicke zdravi radsi nepockat pred halou :D
  • Prostě nikomu nejdou ty přesilovky z obránců. To je clekem už pech. 
  • Frodo Frodo ..
  • Psal jsem vám, že Frodo není tak dominantní jako v minulé sezoně. Myslím, že v posledních a v tomto zápase to šlo už vidět. 
  • Neni, každej to vidí
  • Po tom zakaznym uvolneni golfakem po 4 minutach tlaku Brna uz jsem myslel, ze to fakt dneska ztratim. Nechapu, jakto, ze vedeme.
  • Druhej gól Froda no. Je vidět, ze oboum týmům to nejde, 3 presilovky a 3 nájezd týmu, co hrál oslabení. První útok náš dneska výborný, a líbí se mi i křídla ve čtyřce, Redlich dneska jezdí a Koffer zatím letos překvapuje, zasloužený gól. Snad to uhrajeme, ta Kometa je v prdeli ….
  • První třetina byla hrůzostrašná. Druhá už hokejově z naší strany lepší, Frodo si halt vybral slabší chvilku, ok, stane se. Jako žádnej krasohokej to není ani z jedný strany. Dneska by se ty tři body hodily a už je jedno jak.
  • Chlapi, Reunanen byl fakt kauf
  • A teda rad bych tady vyvratil to, ze Jaks to ma na parku. Ten kluk moc neumi branit, zase je -2, ale nejevi se mi, ze by mu to bylo jedno a snazi se.
  • Jakoby, Jaks absolutně nehraje tvrdě…ale jinak ho v tý hře vůbec nevidím. To Reunanen je vyraznej při každým střídání
  • Kdo to byl na ty cerveny? Odevzdat vystroj a zitra do Sokolova
  • Mamčis, ne?
  • Myslim ze mamčis…tvl dneska taková škoda, 2 individuální chyby a 2 góly…Nejdriv Frodl ted Mamčis
  • Tvl takovej nedůraz kurva při tom třetím gólu..to jsou chyby co nedělá dorost do prdele práce. Dobrý den, pane Pospíšil, jo vy chcete puk a v klidu projet až k bráně..no tak prosím.
  • Škoda mluvit, my si to fakt prohráváme sami
  • Plutnarovo nahravka na Froda v presilovce mela oci
  • 4 minuty před koncem si nechat ujet hráče..majstrstyk
  • A ještě obránce
  • Ta obrana hoří jak svině
  • Což by člověk nečekal, po těch nákupech
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters