HCE Fórum

1676677679681682765

Komentáře

• Holaň místo Zadiny
  • > @Xaxxz napsal(a):
    > Holaň místo Zadiny

to neee 🤣🤣 to by si polepsili
  • Prej s Hradcem trenuje nekdo z KHL kdo vyslovene schvaloval Putinovo rezim, jestli to podepisou (coz Kmonicek celkem naznacoval), tak bude veselo
  • Může jim to teď stopnout už jenom radnice. Jsem rád, že u nás se tímhle směrem neuvažuje...tahat sem morální mrzáky z KHL by bylo na vrácení permic
  • @Xaxxz plnej souhlas.
  • Radši baráž, než kohokoli kdo zůstal v KHL. To už tu radši fakt nechám ohrávat naše mladé kluky.
  • Hoši všichni víme, že u nás ta výměnu trenéru nehraje roli. A pokud by se něco učinilo v rámci trenérů tak bychom se vrátili na začátek a nedávalo by to smysl. 
  • Mimochodem jeden poznatek k dnesnimu zapasu s Kometou. Jsou na tom taky pekne bidne, nehrajou dobre, ale videl jsem jejich 2 goly z presilovky proti Pardubicim. Jestli budeme dneska zbytecne faulovat, bude to za 0 bodu. Dneska poprve jedu do Varu konecne, tak doufam, ze nebudu opet odchazet nasranej.
  • Mezi námi... V Puppu dnes má ubytování Šenkypl a někdo označený jako "HC Energie"....
  • three7: Asi milenka no :-) to jen tak na odlehčení :-) 
  • @kinkis

Toho bych se nebál. Naši celkem zbytečně nefaulují, Jedině ten zápas s Litvínovem. Ale naštěstí se nějak disciplinovaně drží. 

@three7  
    To pracuiješ v Puppu jako pikolík? :D 

@Xaxxz ;
    Typek čísla má, ale jak to bude fungovat nikdy nevíš a ještě pokud to bude pravda. 

Já dneska na hokej nejdu, protože jsem nachlazený a taky jsem si řekl, že nebudu vsázat dneska nikoho z Varů, takže dneska výhra :D 

• Bude to nejspíš blbost
  • Ale oproti loňsku tu máme aspoň náznak spekulace, v tom jsme se posunuli :D
  • Blbost to asi nemusí bejt, Majkl psal, že Kalous prý řeší 2 jména. Místo pro import poslední je. 
    Aspoň je vidět, že se něco děje.  
  • @Uklízečka_kabiny_HCE Ne, ale mám info 🤣

@Xaxxz - Ať ho berou hned, potřebujeme to tu oživit.
  • Asi se něco kuje na IG bylo reels kde auto HCE vyzvedává na Varským letišti tajuplnou osobu a prej vidíme se v pátek...
  • https://www.instagram.com/reel/DArIz_iCAJ7/ 

Náš vořešprut dostane trasngender lvici 
  • Jako bylo by hustý, kdyby takhle kamuflovali fakt nějakou top posilu, kterou by odhalili hodinu před zápasem :D
  • Chápu, že to není administrativně možný, ale byl by to dobrej twist
  • Ten reel na IG: S růžovým kufrem?🤣. Tohle spíš vypadá jako člen realizačního týmu pro lepší chvilky.
  • Weis
    Erotic city 😃
  • Rulík na rozbruslení.. dalsi zraneni/nemoc, nebo jen reakce na nejhorsi obranu ELH?

• Zelený Petr sedí. Kdo to je? Tipujeme

Jaks 
  • > @Uklízečka_kabiny_HCE napsal(a):
    > (Image)
    >
    > Zelený Petr sedí. Kdo to je? Tipujeme
    >
    > Jaks 

ten ma zahnuti do prava ...tohle je levak
  • Posadit Jakse by chtelo velke koule 😀 tipuju ze nebude hrat Moravec nebo Šalda.Ten Rulik mi tam nejak nesedi.
  • Ta hymna se hraje jen u nas kazdej zapas nebo je to vsude?
  • Fanklub dneska nema bubny umyslne? ..
  • Už to začíná 🤣
  • Ty vole, ta přesilovka. Kdyby nejel tak rychle, tak Froda dal 🤦‍♂️
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters