HCE Fórum

16263656768766

Komentáře

• upraveno 2. únor 2018
    Jiri72: Nafilmovanej pad? To snad ne. Beranek se tam natlacil a obrance ho postrcil.... z nafilmovanyho padu bych ho neobvinoval.

Jinak tydle Repe-posuny branky by mely byt posuzovany v maximalnim meritku pro utocici tym, jako obecne vsechny situace, vcetne mm-ofsajdu. Ono je to jednoduchy tuknout do branky, kdyz mi tece do bot a dostat pouhy 2 min misto inkasovanyho (treba jistyho) golu. Tot muj nazor.
    Post edited by pOne on
  • To je fuk,jestli neměli platit naše 3 goly,tak jsme dali jeste 1 navic.Takze dohromady jsme tedy vyhrali jen 1:0,a to se počítá stejne jako 4:0.Takze i tak,3 body jsou doma.Me osobne,vic nezajímá. :) B)
  • Tvl. Od Jágrovi hokejky se při blbem zpracování odrazi puk, spoluhráč dá se štěstím gól a hala vyvolává Jágra... Uff. Prepinam
  • Co to tam zase dneska poslali za vycichly matohy? Smajl blijici zeleny ecka.
  • pOne: jsou nasrani že nemůžou koukat na Jágra a musí hrát...
  • běžte do prdele s Jágrem už ... se bojím i otevřít pivo :#
  • Tywoe. 10 vterin do konce, pp 4na3 a misto palby 10 prihravek. Se poseru z tydle krasohry uz.
  • Dneska můžeme být upřímně rádi alespoň za to vyrovnání...
  • Ale bod navíc by se vzhledem k prohře ČB hodil.
  • Díky Fleku za ty dary...
  • Ufff,a jsme zase na dostrel
  • jj, však oni nás zezadu trefí ... @kanis
  • Kolikrát je takovej vydrenej zápas lepší,nez pohodová výhra.
  • kjetel: Čekal bych genderově citlivější komentář ;)
  • Obavy z frašky zmizely. Duel Benátek s Kladnem předčil i zápasy NHL

(pise hokej.cz)

.....a mate to, hosi! Ze ja blbec jel do Varu a nepustil radeji telku, tywoe. Mlatim hlavou o roh stolu.
  • @pOne Od teď bych zrušil všechna zbývající kola, kromě zápasů Kladna, a všichni fanoušci budou povinně sledovat Jágra v televizi =)
  • Vosa1: To jsou hesla jak z agitacni nastenky KSC!! Bez prdele. Jeste kdyby to napsali na isport.cz .... tam napisou ledacos. Ale hokej.cz? Ofiko web ceskyho hokeje??!!

BTW: Na isport.cz jsem onehda cetl clanek, kde nadpis vyznel, ze jako Bosak konci na CT prechazi do O2TV. Jsem si rikal "COZE?" ... nechal jsem se nachytat, clanek si precet .... a obsah clanku byl uplne o necem jinym. Masakr. :)
  • @pOne Já bych jim ten zápas pustil v NHL, aby viděli jak má vypadat pořádný hokej B) =)
  • Vosa1: Myslim, ze se pres Atlantik uz se zhavi draty a bezdraty. V pristim zapase nema Kladno ani Benatky s kym hrat. Protoze vsichni jejich hraci uz budou na soupiskach tymu z NHL!  :)
  • Benátkám sobotní zápas více než zdvojnásobil celkovou letošní návštěvnost a dostali se z chvostu této tabulky před Kadaň :)

Kladno ještě 3 zápasy doma a pokud přijde pokaždé plný dům 5200 diváků tak budem v domácí návštěvnosti pravděpodobně také za nimi. Máme náskok kolem 8000 fanoušků, ale při naší průměrné návštěvnosti to asi stačit nebude.

Ale co. Zápasy tu překonávají NHL tak co bychom chtěli. Hlavně to neříkejte nahlas jinak se na vstupenkách nedoplatíme až je zvednou na úroveň NY Rangers 
  • Jeste bych na zápasy Kladna povinne nahnal vsechny hráče z WSM,aby se něčemu priucili.Je okolo toho všeho,až moc velkej humbuk na muj vkus
  • @Vossy Myslím, že bychom to udržet mohli, jelikož na Slavii i ČB přijde rozhodně více lidí, než je průměr.
  • upraveno 5. únor 2018
    Když už jsme u té návštěvnosti, na zápas s ČB má do Varů z Budějovic přijet zhruba 200 lidí vlakem a další spousta auty, bude to přinejmenším zajímavé (zvláště pokud se bude jednat o přímý souboj o první místo).
    Post edited by Vosa1 on
  • Já bych snad na toho prvního Fleka ani nechtěl... ještě se do P-O protáhne Vsetín a to čtvrtfinále bude konečná :) 
  • @plasa To je pravda, toho se opravdu bojím.
  • @Vosa1 Já mám u některejch našich zápasů pocit, že je to jedno koho dostanem. Ale snad se pletu a ti naši borci se vyhecují a budou hrát alespoň tak jak hráli 1 čtvrtinu zapasů.
  • Posledni dobou jsou ty nase vykony jak noty na plasovo buben. Jeden zapas na hovno, druhej dobrej, nahovno, dobrej, nahovno, dobrej ..... tak uvidime, esi to bude v plejof stacit. Pokud bysme zacinali doma a posledni zapas s Kadani hrali na hovno (coz tak vychazi), tak mozna jo :)

Ikdyz pozor, mrkl jsem na tabulky doma-venku. Doma jsme druhy, venku, svete div se, prvni.....

Taky si myslim, ze nam trochu chybi Slovinci. Sice Senkerik s Plutnarem celkem dobry, ale ten Matic na modry proste chybi. A Kovacevic obcas dela kraviny, ale jinak taky svuj prinos ma....
  • @pOne Kovačevič má hlavně výbornou rozehrávku a celkově zbytečně neztrácí moc puky.
  • @pOne Ciwe, co to je za příměry? :D Bejt výkony jak moje noty, tak vystřelí 1000 x za zápas a v každým daj 100 fíků!!! Bysme ani nepotřebovali gólmana.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters