HCE Fórum

15960626465766

Komentáře

• Vosa1 napsal(a):
    @HawK71 From other side, Jágr will be a really big marketing recovery for a WSM-liga.
    I agree to 100%. And for me J. Jágr is a role model, I wish to see "forever" on the ice.
    On the other hand there are realities, so we should be realistic. We should care for the WSM-Liga remains to be a professional hockey league with the priority on the sports and no modern Circus Maximus.
  • @HawK71 Jágr has his age, but i think, he still will be a one of the best players in WSM-liga.
  • Ste jako včera nastoupili bez brankáře, bo co?  :)
  • @kafka

My jsme včera evidentně nastoupili s nástěnkářem, svačinářkou a Žokejem...
  • Vosa1 napsal(a):
    http://www.hcbilitygri.cz/clanek.asp?id=Jaromir-Jagr-s-Rytiri-v-Liberci-12285

Tak zápas Benátek s Kladnem offiko přesunut do Liberce, tedy to co se rozjelo za mánii je opravdu neskutečný :o
    Chudák Jágrovo holka. Tolik se těšila z Kanady do Benátek a najednou místo prosluněný Itálie musí na sever Čech... =)  
  • kjetel napsal(a):
    @kafka

My jsme včera evidentně nastoupili s nástěnkářem, svačinářkou a Žokejem...
    A zbytek mančaftu správně nasázel na konečný výsledek... =)
  • Taková zajímavost ke včerejšku ještě; na prohru Karlových Varů, Kladna a ČB byl kurz 150:1
  • S brankářem ano,ale bez útočníků a koulí :#
  • Tak to aby jsme sháněli lístky na zápasy s Kladnem,uz nejmíň mesic dopredu
  • @kanis

Tak může se stát, že ten zítřejší bude letos poslední...
  • Vosa1 napsal(a):
    @HawK71 Jágr has his age, but i think, he still will be a one of the best players in WSM-liga.
    I agree with you again, Vosa1.  :)  More, I am convinced: A really healthy J. Jágr would be an insurance for a promotion to the Extraliga for Kladno. 
    But I think it will go wrong on the aspect of J. Jágr's "durability" - especially over some matches. There was a point at the WC matches back then I had the fear he falls on the ice and never stands up again. Before some face-offs it made the impression that he droves over the ice (instead of standing at the face-offs) just to keep himself upright and moving! Which benefit is a real quality player, if he is not stable over his shifts during the 60 minutes or even longer? I think in Calgary they calculated their decision well. It took long enough for some deep thoughts, talks and tests.
    And the other point I fear now is this: Would it be not an adequate ending of a legendary career, if the team owner as player and captain and player coach helps his own team back to the Extraliga? So I guess some referees and others are not going to stand in the way of this fabulous story. In short: I fear some distortion of the competition. And that is no good for hockey on the long term.
  • @kanis @kjetel A nebo jich může být ještě 8 =) , každopádně představte si tu situaci; první play-off po dlouhých letech, semifinále, a ještě k tomu proti Jágrovi, myslím si, že by bylo dost plno i bez Jardy, natožpak s ním. Upřímně jsem moc rád, že mám permanentku, ty boje o místa, by mě fakt nebavily.
  • @HawK71 Yes referees help would be a possible, many people from other clubs speaking about it like you. The last thing, which rest for us, is a believing that all matches would be "clean" by a rules...
  • Jestli to tak bude,tak si jdu stoupnout k aréně,uz ted. :)
  • Obcas se tak podivuju nad tim, jak firmy odsud, kde to smrdi (sponzorskou) korunou, podporujou hokej na druhym konci republiky. Tuhle jsem videl na mantaku nekde v Trinci reklamu Realistic. Dneska v O2 Arene Aquaforum z Frantovek. Zajimavy....
  • @pOne Otázkou je, zda ty firmy chtějí být pouze vidět v těch městech, kde to sponzorují, a proto nesponzorují nás, či nás nesponzorují kvůli jedné nejmenované osobě... :#
  • Vosa1: Tak roli hraje spousta faktoru. Jako napriklad v Liberci faktor Syner.
  • Jako peknej hokej dneska docela ....
  • Koukám, že fanoušci nejtradičnějšího hokejového klubu už nad ním lámou hůl. 2.245 lidí by bylo mizerné i na naši barážovou sezonu...
  • @kjetel To jsem neustále tvrdil a tvrdit budu; kdyby skoro kterýkoliv jiný tým hrál tolik let tužku jako my, rozhodně na něj nebude chodit opakovaně minimálně 2500 lidí (což v extralize byla běžná minimální návštěva). A když vezmeme velikostně srovnatelná města např. Zlín, Litvínov, Chomutov, Mladá Boleslav, Třinec, Jihlava, tak tam ta návštěvnost když se nedaří je opravdu nízká...
  • Tvl,tak ted teprve ctu,ze Cutta kterej teď posílil Litvínov,dva roky nehrál.No tak to je výborná posila.To je asi to samy,jako Šlégr trenérem.
  • @kanis A nebo Kůs, to je taky taková barážová posila.
  • kanis: esli nezapomněl na Čutoffku..tak mu to na KVA-LITě neubírá =)
  • @Screepy:@Vosa1:No jestli za ty dva roky vubec vidí,kde je brána.No ten Kus,taky no.
  • upraveno 31. leden 2018
    No jo Cutta. Ten dycky 10x vyhazoval puk z pasma po prknech. Pojedenacty se mu to bud povedlo nebo sme mezitim dostali flaksu :)

EDIT: Ted se 2 roky tajne pripravoval v KLDR a uvidite ten ficak .....
    Post edited by pOne on
  • Jediný co jsem videl u Cutty ve statistikach v jeho prvnim zapase za LIT bylo 2x vylouceni :) jde na to od lesa!
  • @Screepy Od lesa do pralesa.
  • Litvínov mě zrovna srovnatelnej co do poctu obyvatel nesedí.
  • A mame tu prestupovou mega bombu. Kulda do Sparty! :-)
  • @pan_tau Bral jsem v potaz celou aglomeraci a plno lidí např. z Mostu jezdí na hokej do Litvínova, mezi Mostem a Litvínovem jezdí tramvaj a jenom tyto dvě města společně mají více obyvatel než Vary se Sokolovem dohromady.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters