Já možná půjdu proti proudu, ale já jsem rád, že dostali šanci i ti méně vytížení. Výsledek je jasný - horší než druzí nebudeme, takže čtvrtfinále i semifinále začínáme doma. A ono je pak asi docela jedno, koho dostaneme. Jen aby to nebyl Vsetín .
@kjetel Prostějov je takový černý kůň letošního play-off. Navíc ke konci přestupního období hrozně posílili; to první místo by mělo pro nás opravdu spíše takový symbolický význam.
@kjetel Proto mě mrzí dnešní prohra, protože jsme si to v sobotu mohli pojistit definitivně, takhle ještě bychom museli případně vyhrát v Prostějově, každopádně jak jsi zmínil výše; není to zásadní, zásadní je v play-off nedostat Vsetín, což by se nám mohlo naopak přihodit na prvním místě a to by opravdu bylo Pyrhovo vítězství.
No ja to vidim tak,ze vcera dostala vetsina mansaftu volno proto,aby je tam jeste v tom Havirove nezrakvili,coz by klidne mohlo i byt.Ti kluci co to tam vcera odehrali,to tam odehrali,velmi dobre.I kdyz tedy jen bod,ale pro ten tym,pro trenery,velmi cennej.Alespon si treneri ozkouseli,ze se na ne muzou v klidu,kdykoli,obratit.Dle myho,to je jen muj nazor. Pro nas by bylo uplne nejlepsi,vyhrat 1.ligu,a automaticky tim padem,postoupit zpet do ELH.
@kafka Teď jsi mě dostal, tuto jsem fakt nečekal, kor ne od Tebe! @kjetel No, ty dva bych nesrovnával, ale je fakt že... když už tedy mluvíš o faktorech, tak já tam vidím společný faktor mrtvolnosti.
Komentáře
Tak ono je asi fakt jedno jestli Prostějov, Přerov nebo Kladno. Prostějov mi přijde hodně silný a mnohem sehranější než Kladno.
Tak mají to ve svých rukách (a na hokejkách ). Los máme o chlup lepší než ČB.
A při tom by stačilo, kdyby tam místo dřeváka Červenky byl nějaký hokejista a dali jsme jim minimálně bůra...
Zajíci se počítají po honu. Ale Jandače mám na stejné úrovni jako Hadamczika, nemají v sobě ten vítězný faktor.
@kjetel No, ty dva bych nesrovnával, ale je fakt že... když už tedy mluvíš o faktorech, tak já tam vidím společný faktor mrtvolnosti.
Pravda, Jandač ještě netuneloval Pozemkový úřad .