HCE Fórum

16566687071766

Komentáře

• Jj hezky pěkně.Co nasi kluci,jak to tam za ně smrdlali?
  • No, výsledky z OH jsou pro dnešek moc pěkný :) Gratulace Maticovi a Sabahudinovi :)
  • Precist si clanek ze chceme byt prvni a pak proti rozjetymu Havirovu videt dnesni soupisku je celkem for :)
  • @kinkis Přesně. A to jsem si na ně dneska vsadil :(
  • Tak neproměnit dvě sekundy před koncem třetiny trestné střílení a poté dát za sekundu z bully góla, to se jen tak nevidí  :o =)
  • Tvl, proč chytá Závora?
  • Podle soupisky to vypadá buď tak, že spoléháme na to, že porazíme v sobotu ČB, nebo nechceme být první  :s
  • Spíš nechceme bejt první.... :s :/
  • No, to snad není možný. Ale vlastně je, vždyť jedno kol jsme byli první a to stačí. Jen tedy nechápu ty chlapácké kecy, že chceme být první.
  • Zase dal gól Beránek a zase pár vteřin před koncem  =)
  • Jediné pozitivum je to, že Havířovu dáváme gól do šatny.
  • Tak teď to udržet a pár vteřin před koncem rozhodneme. ;)
  • Co kecy... ale ještě si na FB udělaji událost "Hra o trůn"...  všecko je to jedna velká fraška :/
  • A vzhledem k tomu, že máme s ČB horší vzájemné zápasy, tak po dnešní ztrátě nemusí za určitých okolností stačit na 1. místo i případná sobotní výhra.
  • A jsme opět druzí. Kde jenom soudruzi z Varů udělali chybu?
  • Trapas tenhle zápas!
  • Very briefly (no time for a longer post):
    Look at the goalies in our team today! No, we do not want to get rank 1. It is a farce to tell we want to get rank 1.
  • Já možná půjdu proti proudu, ale já jsem rád, že dostali šanci i ti méně vytížení. Výsledek je jasný - horší než druzí nebudeme, takže čtvrtfinále i semifinále začínáme doma. A ono je pak asi docela jedno, koho dostaneme. Jen aby to nebyl Vsetín  :) .
  • @kjetel Vzhledem k výsledkům Kladna, ho může nakonec vyfasovat ten první tým  =)
  • @Vosa1

Tak ono je asi fakt jedno jestli Prostějov, Přerov nebo Kladno. Prostějov mi přijde hodně silný a mnohem sehranější než Kladno.
  • @kjetel Prostějov je takový černý kůň letošního play-off. Navíc ke konci přestupního období hrozně posílili; to první místo by mělo pro nás opravdu spíše takový symbolický význam.
  • @Vosa1

Tak mají to ve svých rukách (a na hokejkách  :) ). Los máme o chlup lepší než ČB. 
  • @kjetel Proto mě mrzí dnešní prohra, protože jsme si to v sobotu mohli pojistit definitivně, takhle ještě bychom museli případně vyhrát v Prostějově, každopádně jak jsi zmínil výše; není to zásadní, zásadní je v play-off nedostat Vsetín, což by se nám mohlo naopak přihodit na prvním místě =) a to by opravdu bylo Pyrhovo vítězství.
  • No ja to vidim tak,ze vcera dostala vetsina mansaftu volno proto,aby je tam jeste v tom Havirove nezrakvili,coz by klidne mohlo i byt.Ti kluci co to tam vcera odehrali,to tam odehrali,velmi dobre.I kdyz tedy jen bod,ale pro ten tym,pro trenery,velmi cennej.Alespon si treneri ozkouseli,ze se na ne muzou v klidu,kdykoli,obratit.Dle myho,to je jen muj nazor. :) Pro nas by bylo uplne nejlepsi,vyhrat 1.ligu,a automaticky tim padem,postoupit zpet do ELH. :)
  • Notyvole, to bylo utrpení, ten nároďák. Hlavně že tam máme nejlepšího kouče ve vesmíru a můžeme doufat, že se herní projev jen zlepší, žeano :)
  • @plasa

A při tom by stačilo, kdyby tam místo dřeváka Červenky byl nějaký hokejista a dali jsme jim minimálně bůra...
  • @plasa

Zajíci se počítají po honu. Ale Jandače mám na stejné úrovni jako Hadamczika, nemají v sobě ten vítězný faktor.
  • @kafka Teď jsi mě dostal, tuto jsem fakt nečekal, kor ne od Tebe!  =)
    @kjetel No, ty dva bych nesrovnával, ale je fakt že... když už tedy mluvíš o faktorech, tak já tam vidím společný faktor mrtvolnosti. 
  • @plasa

Pravda, Jandač ještě netuneloval Pozemkový úřad  =).
  • Rekl bych,ze s nima bude mít problém více mužstev
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters