HCE Fórum

16061636566766

Komentáře

• upraveno 31. leden 2018
    Paráda 3:0  :) Teď už to jen udržet...

EDIT: Sleduje to někdo přes TVCOM?
    Post edited by Vosa1 on
  • @Vosa1

Přesně to jsem chtěl napsat - Vyděržajte, molodci! :-) 
    To by byl skvělý výsledek.
  • @kjetel A opravdu neskutečně důležité body.
  • Jen takova otázka do pranice.Proc to nemohlo byt podobne v Benátkách?Jinak výsledek zatim samozrejme super.Jen to udrzet :)
  • @kanis

Raději nad tím nepřemýšlet... Jestli to podcenili, nechtělo se jim, šli si vsadit... 
  • @kjetel Neustále se uklidňuji tím, že to opravdu pouze podcenili, je však pravda, že výsledky to kolo byly velmi podezřelé.  :/ Ale určitě souhlasím, raději nad tím nepřemýšlet..

• JJ akorát tomu říkají rychlodráha.
  • Tvl, zlatá Kamila Stöerová... Ten onlajnista by si taky aspoň mohl sundat ten kladenskej dres...
  • @kjetel Bohužel kdo si nezaplatil přenos, se o tomto zápasu rozhodně nic nedozví.
    Viz popis druhé třetiny: "Druhá třetina toho přinesla spoustu. Vyloučení, emoce a branky. Karlovarští odchází do šaten za pohodového tříbrankového vedení." 
    Toto bych mohl vyplodit o každém druhém zápase.

• To zase ted budeme posluchat,ze Varum pomohl rozhodčí,s kdesi-cosi
  • Slavie-Vsetín z 0:4 na 5:4. Respekt!
  • No a dneska paráda, po tom výbuchu tenhle výsledek potřebovali. 
  • Moc pěkně, tyto body mohou mít cenu zlata...

• Interesting...
    > KVA vs KLA: Nice.  :)
    > Rank 3, the question seems to be: KLA or SLA?
  • Tvl, kdyby to takhle bylo i v Benátkách.
  • Je ale fakt, že ten náš třetí gól byl opravdu do posunuté brány, a to celkem fest posunuté :)..no ale to měli vidět rozhodčí.
  • Neplatí teď nové pravidlo, že pokud tu branku posune úmyslně bránící hráč, tak gól platí i do posunuté brány? B) A jako, že jí  ten Kladeňák úmyslně posunul a ještě u tý tyčky stál. =)
  • Jj, je to tak.

(ne)uznání gólu - když hráč posune vlastní branku a padne do ní gól, uzná se v případě, že soupeř střílel ještě předtím, než byla branka posunuta, nebo když rozhodčí uzná, že by tam puk stejně padl

@Skopec

• Tak v tom pripade v poradku :)
  • Well, there were some rule issues... on both[!] sides. 
    I saw only several situations - but I smiled often, because I saw some things I am very happy to find them in our game.  :)
    On the other hand it seems like our fans need some fitness training.  ;)

PS: How many J. Jágrs are there? One wants to play for Kladno, one is going to play for an Extraliga team, which is not Plzeň, or is it? Not to forget: One is in such a bad condition he was deleted from the roster of an NHL team and no other team wanted him? ...only the time solves this Jágr puzzle...?  B)
  • Hawk: he is going to play in Třinec..
  • @Screepy: Which one? ;) Joking aside, thanks for the information, Screepy.  :)
    Against all my guessings about his health condition: I hope, he finds his fortune there. 
  • To bude sranda,až Dzegr v sobotu nastoupí na 1 střídání,a kvuli tomu se bude hrat v Liberci.Všichni prijdou na Jágra,a on vlastne ani hrat nebude.No přeju mu ale, at se brzy uzdraví,a muze hrat naplno.
  • http://www.hokej.cz/stal-o-me-i-berlin-priznal-jagr-bude-do-trince-letat-vrtulnikem/5028485
    Do I get it right? Jágr plays for Kladno, and if Kladno's season ends early, then he plays for Třinec? 

Btw: What is your impression: http://www.hokej.cz/tv/hokejka/video/3879 ?
    And then this, quote: 'Dneska na tréninku jsem se cítil hůř, než jsem očekával. Možná proto, že jsem včera navštívil profesora Koláře. Udělali jsme některé věci – řekl mi, že to časem bude lepší, ale v nejbližších dnech tu bolest budu cítit daleko víc. A to se potvrdilo. [...] Myslíme si, že je to vnitřní vaz, který jsem si nějak natáhl.'
    I doubt Jágr is a help on the ice for the next months.
  • Plzni zavreli kotel. Priste zavrou kafku. :)
  • Jagrovo jedno stridani skutecne live na CT Sport..... :)
  • @pOne to s tim kotlem se píše kde? :)
  • Screepy: CT24 TTX page 258.
  • http://www.hokej.cz/plzen-jako-kometa-za-vulgarity-ma-proti-piratum-uzavreny-kotel/5028527

Plzeň - the first champion without the own fans have seen and cheered for the championship?  :o   =)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters