HCE Fórum

16364666869766

Komentáře

• plasa: Tak sorry no. Sem podcenil tvoje bpm. :-)
  • Každý si prý pamatuje so dělal ve chvíli kdy padla v NY dvojčata, a v čechách zas co kdo dělal (teda spíš nedělal), když se hrálo v Naganu semifinále s Kanadou. Zjistil jsem že si to semi fakt pamatuju.

Seděl jsem v prváku na střední na parapetu, rukou přidržoval kružítko ze kterého jsem pomocí drátu vyrobil provizorní anténu k naší staré třídní televizi a čuměli na hokej. Kluci z vedlejší třídy i s učitelkou se k nám přidali. Když jsme pak měli další hodinu Deskriptivní geometrii tak učitelka nebyla vůbec nadšená, ale ukecali jsme jí a mohli koukat dál, za tu cenu že jsme u toho psali písemku. Promíchaní s vedlejší třídou oči na obrazovce, no byla to asi nejzajímavější písemka a všichni jsme z ní dostali za jedna. :)
  • @Vossy

Na gymplu s tím takový problém nebyl, tam jsme přemluvili třídního i bez písemky. Některé všímavé spolužačky pak tvrdily, že třídní měl při nájezdech erekci, ale to fakt nemohu potvrdit nebo vyvrátit  =).

Pak jsme ještě přemluvily chemikářku, ať se místo laborek díváme na druhé semifinále, kde jsme pochopitelně fandili Finům. 
  • Tak koukám,ze Jarda Jágr jde na Kladně velkym příkladem.Nechá se vézt do Přerova autem s ochrankou,a zbytek mansaftu se trmaci busem :) :)
  • Samej mladík, tady, koukám.  :)

Já Nagano sledoval buď v práci (  a jelikož jsem dělal zrovna v sázkovce, tak sem tuto měl vlastně povinný ), nebo v hospodě.
    Tuto záleželo na tom, jestli sem karty o možnost být v hospůdce vyhrál já, nebo kolega... B)
  • Dneska za Litoměřice v bráně Škarek... To zase bude trápení...  :/
  • Dobre Stloukal !!
  • Krásně 3:0, to byla přesně potřeba, dostat se do trháku hned na začátku, netrápit se a klidně i trochu pošetřit síly.
  • Rád jsem se zmýlil :-).
  • Koukam, ze Griger asi zase mimo.... :/
  • By mi zajimalo, komu slapnul Harky na kuri oko .....
  • @pOne Proč Gríger?
  • Sel tam do jednoho predem prohranyho souboje o uplne zbytecnej puk. Obrance ho tam u modry zboril na mantak. Dalsi stridani to prubnul a zabalil. Pak uz tam misto nej byl Rulik.
  • Jinak koukám, že Přerov na Kladno zvolil podobnou taktiku jako v sobotu u nás doma. Hrozný betonáři  :s
  • @pOne Aha díky, to není moc dobré  :/
  • No Prerov tady hral hroznej humus. To uz ten Vsetin se tu prezentoval sympatictejsim vykonem.
  • @pOne To jo, to byl totální anti-hokej. Musím však uznat že funkční, avšak takovýto beton je pro fanouška prostě utrpením.
  • Když už je řeč o Vsetínu, tak škoda toho jejich dnešního mače s Budějkama. Docela jsem doufal. Škoda.
  • @Jiri72 Škoda mohli jsme být první, holt si to s nimi musíme uhrát sami  =)
  • No a ten Přerov to snad taky domlátí.
  • Na 1/4finále to vypadá na výlet do Třebíče nebo Havířova. Obé bude masakr...  :/
    Ale ten boj o třetí místo bude pěkně hutný, mezi 3. a 6. tři body...
  • @kjetel To sice bude ale uznej, že dostat Přerov nebo Prostějov by bylo mnohem horší. Hlavně aby tam neproklouznul ten Vsetín, na ten prostě neumíme.
  • Z posledních 5 venkovních zápasů jsme čtyřikrát udrželi čisté konto a vstřelili 14 branek; to je docela úchvatná série.
  • @Vosa1

Tak to je bez debaty. Nicméně třeba je dostaneme v semifinále :-). 
  • @kjetel Tam už je to asi jedno koho bychom dostali jestli Kladno, Přerov, Prostějov, Slavii, hlavně že nemůžeme dostat ČB :)
  • @Vosa1

Však jasné... Cíl je jasný a jestli k němu musíme přes Přerov nebo Prostějov je už egal :-).
  • @kjetel Každopádně já se na play-off, po těch dlouhých letech, fakt těším a když to bude jenom letos, tak klidně i o ligu níže :)

btw. A příští rok jedeme v extralize na titul B) =)
  • Tak jsem to tak nejak matně počítal,a kolik,ze je to už zase let,od naseho posledniho play off? 9?Jestli jo,tak potes koště.Nejak jsem předtím,nad tim nepřemýšlel.Ja se na to hodně těším,a je mi fakt jedno jestli je to ELH Play off,nebo WSM.Proste se těším,jak malej kluk.Klidne i Vsetín,věřím tomu,ze teď kluci rozjedou válec na plný obratky,a s nikym se s.at nebudou.
  • Vosa1: Koukam, ze te ta vyhra v Litkach nejak rozrajcovala .....  =)
  • @kanis Pokud nebudeme počítat to jedno neúspěšné předkolo se Slávií v roce 2011 tak ano.

@pOne To víš, příprava na play-off =)
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters