Každý si prý pamatuje so dělal ve chvíli kdy padla v NY dvojčata, a v čechách zas co kdo dělal (teda spíš nedělal), když se hrálo v Naganu semifinále s Kanadou. Zjistil jsem že si to semi fakt pamatuju.
Seděl jsem v prváku na střední na parapetu, rukou přidržoval kružítko ze kterého jsem pomocí drátu vyrobil provizorní anténu k naší staré třídní televizi a čuměli na hokej. Kluci z vedlejší třídy i s učitelkou se k nám přidali. Když jsme pak měli další hodinu Deskriptivní geometrii tak učitelka nebyla vůbec nadšená, ale ukecali jsme jí a mohli koukat dál, za tu cenu že jsme u toho psali písemku. Promíchaní s vedlejší třídou oči na obrazovce, no byla to asi nejzajímavější písemka a všichni jsme z ní dostali za jedna.
Na gymplu s tím takový problém nebyl, tam jsme přemluvili třídního i bez písemky. Některé všímavé spolužačky pak tvrdily, že třídní měl při nájezdech erekci, ale to fakt nemohu potvrdit nebo vyvrátit .
Pak jsme ještě přemluvily chemikářku, ať se místo laborek díváme na druhé semifinále, kde jsme pochopitelně fandili Finům.
Já Nagano sledoval buď v práci ( a jelikož jsem dělal zrovna v sázkovce, tak sem tuto měl vlastně povinný ), nebo v hospodě. Tuto záleželo na tom, jestli sem karty o možnost být v hospůdce vyhrál já, nebo kolega...
Sel tam do jednoho predem prohranyho souboje o uplne zbytecnej puk. Obrance ho tam u modry zboril na mantak. Dalsi stridani to prubnul a zabalil. Pak uz tam misto nej byl Rulik.
Tak jsem to tak nejak matně počítal,a kolik,ze je to už zase let,od naseho posledniho play off? 9?Jestli jo,tak potes koště.Nejak jsem předtím,nad tim nepřemýšlel.Ja se na to hodně těším,a je mi fakt jedno jestli je to ELH Play off,nebo WSM.Proste se těším,jak malej kluk.Klidne i Vsetín,věřím tomu,ze teď kluci rozjedou válec na plný obratky,a s nikym se s.at nebudou.
Komentáře
Seděl jsem v prváku na střední na parapetu, rukou přidržoval kružítko ze kterého jsem pomocí drátu vyrobil provizorní anténu k naší staré třídní televizi a čuměli na hokej. Kluci z vedlejší třídy i s učitelkou se k nám přidali. Když jsme pak měli další hodinu Deskriptivní geometrii tak učitelka nebyla vůbec nadšená, ale ukecali jsme jí a mohli koukat dál, za tu cenu že jsme u toho psali písemku. Promíchaní s vedlejší třídou oči na obrazovce, no byla to asi nejzajímavější písemka a všichni jsme z ní dostali za jedna.
Na gymplu s tím takový problém nebyl, tam jsme přemluvili třídního i bez písemky. Některé všímavé spolužačky pak tvrdily, že třídní měl při nájezdech erekci, ale to fakt nemohu potvrdit nebo vyvrátit .
Pak jsme ještě přemluvily chemikářku, ať se místo laborek díváme na druhé semifinále, kde jsme pochopitelně fandili Finům.
Já Nagano sledoval buď v práci ( a jelikož jsem dělal zrovna v sázkovce, tak sem tuto měl vlastně povinný ), nebo v hospodě.
Tuto záleželo na tom, jestli sem karty o možnost být v hospůdce vyhrál já, nebo kolega...
Ale ten boj o třetí místo bude pěkně hutný, mezi 3. a 6. tři body...
Tak to je bez debaty. Nicméně třeba je dostaneme v semifinále :-).
Však jasné... Cíl je jasný a jestli k němu musíme přes Přerov nebo Prostějov je už egal :-).
btw. A příští rok jedeme v extralize na titul
@pOne To víš, příprava na play-off