V minulosti zde hráli i další finští hráči jako Joona Huttula, Patrik Parkkonen, nebo Iikka Kangasniemi. Zjišťoval sis informace i od nich? Bavil jsem se o Energii s Iikkou Kangasniemim a ten mi říkal, že si to ve Varech moc užil. To mi také pomohlo v rozhodování.
Byl to přípravák a ještě k tomu prvni, takže nemá cenu tu moc co řešit a hodnotit...jen si tady ,,vybleju" svůj názor, že Haby ve vší účtě k němu prostě už by dvojka bejt neměl max 3 připravená kdyby nejhůř...doufám, že to Mensi brzo pozná...to není názor po dnešku, ale po celé loňské sezóně a prostě nevěřím, že by se ještě Haby ještě zlepšil bohužel...když Frodo vypadne potřebujeme lepší dvojku ! Za mě klido Hamalčík...
Nebo ho tam drží kvůli Frodovi ,že jsou dobří parťáci-kamarádi a Hamalčík aby byl rozchytanej ? To by mě celkem zajímalo kde je ta pravda?
Ještě jedna malá poznámka Csamango! velkej - náš odchovanec...jasně už není mladej ,ale myslím si ,že přesně typ do 3-4 lajny ...postavou minimálně by se nám tam hodil víc než někteří asi nemusím jmenovat...zajímalo by mě jak by vypadal...někteří hráči se chytnou v lize až v pozdějším věku...Kumi, Vondrc ...atd...
Chtěl jsem se zasmát Kladnu když v prvním zápase rupli v Chomutově a pak jsem si uvědomil že naši začínají v Sokolově. Ještě že jsem byl potichu. Ale tak první zápas v přípravě, se spoustou nových hráčů. Ono si to sedne. 😁
@VANEKnaZDI to nemohl:) více lidí bylo rado že pan Rachůnek zmizel a je zmizelej. Z dnešního zápasu bych nedělal drama, první špíl, z tréninku, dejme tomu čas, byly tam pěkný momenty, byly tam hrůzy:)
No plichta se dala čekat úplně v pohodě, páč ty zápasy s nimi to bývá téměř tradice.
Nájezdy vyhráli oni,aby potěšili fanoušky. Toť můj pohled na zápas.
A ten Csamangó? Jj, za zkoušku by určitě stál.
Jen taková perlička z rozhovoru s ropákem Hynkem - odpověď na dotaz, jestli Dědkovo (a zároveň taky Třinecký a Sparťanský) utrácení vytváří tlak i na týmy ve spodních částech tabulky, aby platily víc:
Co probíhá nahoře, probíhá úplně stejně ve druhé polovině ligy. Ještě bych si dovolil říct, že do té horní skupiny jednoznačně řadím Brno. To je pro mě velkoklub, kterému se třeba teď sportovně tolik nedaří, ale jinak je to velkoklub se vším všudy. Klobouk dolů, co tam Libor Zábranský vybudoval za značku. Ale v jiném měřítku se to stejné děje i níž. Kluby jsou pod stejným tlakem jako Sparta nebo Pardubice, protože pro ně je taky problém sehnat budget. Akorát se bavíme o jiných číslech, princip je totožný. My dole se předháníme stejně tak, jako se oni perou nahoře. Může být na trhu průměrný hráč, ale my ho ještě musíme přeplatit, abychom ho vůbec získali. Říkám to za všechny kluby dole. Vzpomínám si, když ve Varech ještě působil Míra Vaněk jako generální manažer. První dva roky, co jsem tady v Litvínově byl, tak jsme s nimi stáli desetkrát ve frontě na nějakého hráče a oni nás z toho sedmkrát nebo osmkrát přeplatili. A pořád říkali do novin, jak mají malý rozpočet. Jen to nemá takovou mediální pozornost, když Sparta nebo Pardubice vyhlašují, koho se jim podařilo podepsat. To k tomu patří. Třináct klubů ze čtrnácti tohle zná. Nevím, kam se to může až šponovat. Náklady obrovsky rostou každý rok.
Nevidím důvod, aby zítra bylo co nejsilnější mužstvo, proč? Je zřejmé, že se testují variace formací a def párů. Myslím si, že zítra dají šanci mladým hráčům, ať vidí jaké to je když hrajou proti sobě rovným.
Ale pár věcí už si myslím, že lze usuzovat. Griger Ilomaki - budou nejspíše hrát spolu jde vidět mezi nimi dobrá synergie. Jaks - 1 presilovková formace - 4 body za zápas, ten to láduje o sto šest a je vidět, že je ve formě - k tomu bude Ilomaki a už tem nehrajou ten typický deštník, ale snaží to hrát na obránce, což by mělo být jednoduší, protože ti obránci to tam neskutečně zatím dobře valí. Salsten bude zřejmě druhý center ten už taky začíná době zapadat.
Je to ještě hodně kostrbaté očekávám další prohry, ale začíná to mít zajímavou identitu.
No, oni zase Lotysi a Nor vypadnou na olympijskou kvalifikaci, tak jim chtějí dat prostor v zápasech. Uvidíme zítra, ale škoda pokud by v prvním domácím zápase postavili junky.
Komentáře
V minulosti zde hráli i další finští hráči jako Joona Huttula, Patrik Parkkonen, nebo Iikka Kangasniemi. Zjišťoval sis informace i od nich?
Bavil jsem se o Energii s Iikkou Kangasniemim a ten mi říkal, že si to ve Varech moc užil. To mi také pomohlo v rozhodování.
https://hokejkv.cz/clanek.asp?id=Ilomaki-Dobry-tym-a-krasne-mesto-to-me-presvedcilo-Jak-se-pripravoval-na-extraligu-14405
Jinak 3 gol to ani Černoch nechtěl dát xD ten bude zase hrát lejno
Doporučuji se na to podívat pak https://www.youtube.com/@hokejkv/streams
Nebo ho tam drží kvůli Frodovi ,že jsou dobří parťáci-kamarádi a Hamalčík aby byl rozchytanej ? To by mě celkem zajímalo kde je ta pravda?
Ještě jedna malá poznámka Csamango! velkej - náš odchovanec...jasně už není mladej ,ale myslím si ,že přesně typ do 3-4 lajny ...postavou minimálně by se nám tam hodil víc než někteří asi nemusím jmenovat...zajímalo by mě jak by vypadal...někteří hráči se chytnou v lize až v pozdějším věku...Kumi, Vondrc ...atd...
Nájezdy vyhráli oni,aby potěšili fanoušky. Toť můj pohled na zápas.
A ten Csamangó? Jj, za zkoušku by určitě stál.
Co probíhá nahoře, probíhá úplně stejně ve druhé polovině ligy. Ještě bych si dovolil říct, že do té horní skupiny jednoznačně řadím Brno. To je pro mě velkoklub, kterému se třeba teď sportovně tolik nedaří, ale jinak je to velkoklub se vším všudy. Klobouk dolů, co tam Libor Zábranský vybudoval za značku. Ale v jiném měřítku se to stejné děje i níž. Kluby jsou pod stejným tlakem jako Sparta nebo Pardubice, protože pro ně je taky problém sehnat budget. Akorát se bavíme o jiných číslech, princip je totožný. My dole se předháníme stejně tak, jako se oni perou nahoře. Může být na trhu průměrný hráč, ale my ho ještě musíme přeplatit, abychom ho vůbec získali. Říkám to za všechny kluby dole. Vzpomínám si, když ve Varech ještě působil Míra Vaněk jako generální manažer. První dva roky, co jsem tady v Litvínově byl, tak jsme s nimi stáli desetkrát ve frontě na nějakého hráče a oni nás z toho sedmkrát nebo osmkrát přeplatili. A pořád říkali do novin, jak mají malý rozpočet. Jen to nemá takovou mediální pozornost, když Sparta nebo Pardubice vyhlašují, koho se jim podařilo podepsat. To k tomu patří. Třináct klubů ze čtrnácti tohle zná. Nevím, kam se to může až šponovat. Náklady obrovsky rostou každý rok.
> Hele, co je s Berym, že furt nic...?
Odpočívá, ptal jsem se ho
Je zřejmé, že se testují variace formací a def párů.
Myslím si, že zítra dají šanci mladým hráčům, ať vidí jaké to je když hrajou proti sobě rovným.
Ale pár věcí už si myslím, že lze usuzovat.
Griger Ilomaki - budou nejspíše hrát spolu jde vidět mezi nimi dobrá synergie.
Jaks - 1 presilovková formace - 4 body za zápas, ten to láduje o sto šest a je vidět, že je ve formě - k tomu bude Ilomaki a už tem nehrajou ten typický deštník, ale snaží to hrát na obránce, což by mělo být jednoduší, protože ti obránci to tam neskutečně zatím dobře valí.
Salsten bude zřejmě druhý center ten už taky začíná době zapadat.
Je to ještě hodně kostrbaté očekávám další prohry, ale začíná to mít zajímavou identitu.
Lotyši, Norové a možná SVK budou chybět v týdnu 26.8 - 3.9 zhruba.
Pak tam jsou 2 zápasy s Chomutovem a doma s Boleslaví, kdy bude už finální sestava.
https://hokejkv.cz/clanek.asp?id=14417&fbclid=IwY2xjawEpTK5leHRuA2FlbQIxMQABHR7FIRKbbbFJLdVaCtb0wrTp_uR-0hK99JPo9rYoWYXtbc9e0yj4_VmQ_A_aem_Rr1v-uT_6nkD2EuHdiF3_g