HCE Fórum

1511512514516517725

Komentáře

• Chapu, ze jestli je pravda, ze Dedek ke Klouckovi dava jeste miliony, tak asi jako ok. Vlasak mel byt proti. Navic Kloucek jen do konce sezony a pak pryc.

S tema hracema ze Slovenska to vidim trochu jinak. Uroven slovensky ligy je nekde na urovni nasi Chance ligy. Kdyz tym vezme "nejlepsiho" ze Slovenska, je za me sance 50 na 50 ze se fakt chyti, nebo bude hrat 3.-4. lajnu a udela 10 bodu za sezonu. 
  • SPEKULACE: Třinec se údajně zajímá o defenzivního hráče, zaměřuje se na slovenskou extraligu.   

Zacinam byt trochu nervozni :D 
  • Kinkis: S tou slovenskou extraligou souhlas, ale třeba Plzeň s tím má dobrý zkušenosti. Přivedli tam odtud Holešínskýho, který se v Plzni chytil....
  • upraveno 31. leden
    Xaxxz: jasný tak to je ,že se už dávno řeší i sezóna příští! Kdo zaspí má smůlu ! To vy jen Bruk co už na příští sezónu má a nebo ne ! Tobolka pochybuju v tomhle to dali do rukou jemu ...

Kinkis : i to by bylo dobré, pokud by tu příští sezónu Hladoš nebyl dává to smysl a Kudrna není marnej!
    Post edited by maverick on
  • @maverick souhlas, jako s tim jaky podminky si Hlado (nebo jeho agent) diktuje to jeho prodlouzeni proste nedava smysl
  • Prej to je Senkerik 😀
  • Do toho Trince myslim,ne k nam 😀
  • @LukasCZ jojo, taky jsem cetl :) svoje si tady odehral ale ja uz bych ho zpet nechtel :D 
  • Já viděl někdy minulej týden hrát Šenkeříka za Banskou Bystrici a hned první střela od něj,a gól.A nehrál vůbec špatně.
  • Chtějí defenzivniho obránce a vezmou Šenkeříka :D
  • "Majitel Pardubic Petr Dědek však v posledních hodinách přišel s vylepšenou nabídkou. Zdroje Sport.cz hovoří o částce blížící se osmi milionům korun. A na tu už Západočeši kývli."

Ok beru zpet, v Plzni by byli magori kdyby na tohle nekyvli
  • Jinak, zas je venku nominace a zase bez Froda…od nás jen Beránek
  • @Xaxxz ja si stojim za tim, ze to je osobka od Rulika :D jakoze Frodo je furt u nas nejlepsi hrac na lede a porad chyta naprosto luxusne, ale tim, jak ho v tom koupeme, bych se divil, kdyby ho vzali ted, kdyz ho nevzali loni, kde mel ty cisla fakt luxusni. 
  • Kinkis: No hele tohle jsem třeba zjišťoval, protože jiný vysvětlení než to, co píšeš Ty podle mě ani není možný. Ale vztahy měli prý dobrý, nic by tam být nemělo...... ale je to fakt divný
  • Jinak teda hodne zajimavy, ze jede od nas Beranek a treba Flek co ma zivotni formu nejede :D vim ze je to jen sranda turnaj, ale i tak dost prekvapivy pro me
  • Tvl 8 milionů..to by v Plzni fakt museli být hloupí, za to můžeš podepsat pět slušných hráčů na sezonu :) 
  • Plzen docela aktivni posledni den.
    Houdek,vymena golmanu(mozna) ted ten Hrabik do Sparty(mozna)
  • V kolik si myslíte, že (doufejme) představí toho beka? :D
  • V červenci, srpnu?
  • @Xaxxz Uz by to melo byt hotovy a vse vyrizeny.
  • Tak to máme ofiko
  • Je super, že má opci i na příští rok
  • Tak to bude druhej Ikka.
    1 gól + 18 asistencí 😂😂😂
  • @VANEKnaZDI ted jsem to chtel psat, tohle je idealni dohoda, do konce tyhle sezony a podle vykonu bud cau, nebo i pristi, dobra prace
  • Na tom Slovensku musi byt vzdy nadseni kdyz se blizi konec prestupaku 😀 Vzdy takovej exodus hracu do extraligy 😀
  • Tak ještě aspoň toho Kudrnu
  • LukasCZ: No pozor, na jeho misto do Popradu prisel 206cm/107kg repre kazachosved, co hraje x let KHL. Moje recnicka otazka zni: Proc my neceho takovyho nejsme schopny? 
  • @pOne

To radši tohle, než sem tahat nějakýho zoufalce z KHL.
  • @pOne uz kdyz se resil nejakej hrac z KHL tak ho vedeni kvuli tomu u nas zamitlo, takze tohle urcite ne
  • Xaxxz: Zoufalec z KHL? Ja to ale myslim obecne...
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters