Chapu, ze jestli je pravda, ze Dedek ke Klouckovi dava jeste miliony, tak asi jako ok. Vlasak mel byt proti. Navic Kloucek jen do konce sezony a pak pryc.
S tema hracema ze Slovenska to vidim trochu jinak. Uroven slovensky ligy je nekde na urovni nasi Chance ligy. Kdyz tym vezme "nejlepsiho" ze Slovenska, je za me sance 50 na 50 ze se fakt chyti, nebo bude hrat 3.-4. lajnu a udela 10 bodu za sezonu.
Xaxxz: jasný tak to je ,že se už dávno řeší i sezóna příští! Kdo zaspí má smůlu ! To vy jen Bruk co už na příští sezónu má a nebo ne ! Tobolka pochybuju v tomhle to dali do rukou jemu ...
Kinkis : i to by bylo dobré, pokud by tu příští sezónu Hladoš nebyl dává to smysl a Kudrna není marnej!
"Majitel Pardubic Petr Dědek však v posledních hodinách přišel s vylepšenou nabídkou. Zdroje Sport.cz hovoří o částce blížící se osmi milionům korun. A na tu už Západočeši kývli."
Ok beru zpet, v Plzni by byli magori kdyby na tohle nekyvli
@Xaxxz ja si stojim za tim, ze to je osobka od Rulika jakoze Frodo je furt u nas nejlepsi hrac na lede a porad chyta naprosto luxusne, ale tim, jak ho v tom koupeme, bych se divil, kdyby ho vzali ted, kdyz ho nevzali loni, kde mel ty cisla fakt luxusni.
Kinkis: No hele tohle jsem třeba zjišťoval, protože jiný vysvětlení než to, co píšeš Ty podle mě ani není možný. Ale vztahy měli prý dobrý, nic by tam být nemělo...... ale je to fakt divný
Jinak teda hodne zajimavy, ze jede od nas Beranek a treba Flek co ma zivotni formu nejede vim ze je to jen sranda turnaj, ale i tak dost prekvapivy pro me
LukasCZ: No pozor, na jeho misto do Popradu prisel 206cm/107kg repre kazachosved, co hraje x let KHL. Moje recnicka otazka zni: Proc my neceho takovyho nejsme schopny?
Komentáře
S tema hracema ze Slovenska to vidim trochu jinak. Uroven slovensky ligy je nekde na urovni nasi Chance ligy. Kdyz tym vezme "nejlepsiho" ze Slovenska, je za me sance 50 na 50 ze se fakt chyti, nebo bude hrat 3.-4. lajnu a udela 10 bodu za sezonu.
Zacinam byt trochu nervozni
Kinkis : i to by bylo dobré, pokud by tu příští sezónu Hladoš nebyl dává to smysl a Kudrna není marnej!
Ok beru zpet, v Plzni by byli magori kdyby na tohle nekyvli
Houdek,vymena golmanu(mozna) ted ten Hrabik do Sparty(mozna)
1 gól + 18 asistencí 😂😂😂
To radši tohle, než sem tahat nějakýho zoufalce z KHL.