HCE Fórum

1510511513515516725

Komentáře

• @Vargas88 sice se nepovedl, ale hlavne at je v poradku i kdyby to bylo za cenu, ze si uz hokej nepinkne, srdce neni prdel a hlavni je, ze se na to prislo vcas
  • Přesně tak. Zdraví máme jen jedno,to pak musí vše stranou.
    Hlavně ať je v pořádku.
  • Tak on prej během nějakýho zápasu na zacatku sezóny zkolaboval na střídačce, tam už se tušilo, že něco není v pohodě…hlavně, ať je v cajku
  • Hodně zdraví Zetovi. Nevím zda se k tomu dalo přistoupit precizneji (vstupní zdravotní ), ale to už je pryč. S jeho góly jsme počítali, ale nepovedlo se. Ze šel ze druhé švédské mi nevadilo, byly případy kdy ty hràci zabodovali.

VnZ - to bude tvorivej bek, ale zase je to cahoun. 
  • V Popradu jeho konec docela oplakávaj, tak snad bude dobrej
  • @VANEKnaZDI k nam? Idealni hokejovej vek, je mensi, ale kdyby byl ofenzivni, bylo by to furt good
  • Kez by nas SM mel stastnou ruku!
  • Jestli jde ten Frk fakt do toho Brna tak je mi oficiálně na blití. Hnus
  • Frk jde do Třince, ne? I tak hnus...

A jestli k nám jde opravdu McFadden, tak snad nebude odejít po nepodařené ZČ, protože za těch pár zápasů se těžko pořádně předvede....

• Do Třince ne, tam prý jedině na novou sezónu ale teď ne, takže to musí být Brno. Nevěřím, že jsou to Vary.
  • A je vůbec jistý, že z toho Švýcarska odejde? Já měl za to, že nikdo nebyl ochoten platit za nej to šílený odstupný…a dneska ještě dokonce hrál
  • No zatim mi prijde nejrealnejsi, ze zustane ve Svajcu a po sezone Brno/Trinec, my jsme nikde nebyli ani naznakem, ani v tom predsezonim rozhovoru, tam bylo taky jenom Brno
  • Neříkal majitel náhodou, že prachy nejsou problém?
  • Zase je nesmysl platit doslova miliony Rapperswilu za odstupny a pak raketu Frkovi, kterej muze byt jeste horsi nez to co ted mame, sorry ale hraje ted tuzku co odesel z USA a levnej nebude, vek taky nejakej ma, zas se u tech nakupu musi pouzivat mozek a ne taktika na Dedka
  • No uvidí se. Kdyby to byla pravda,a ten MCFadden by naskočil už v pátek,bylo by to fajn.
    Ale těžko říct,proč se s ním v Popradu rozloučili,jestli byl tak dobrej.
    Místo něj vzali hned nějakýho obr Švéda.
  • @kanis koukal jsem na FB Popradu a většina tam psala, že si ho měli nechat. A že je to výměna lepší za horší. Tak uvidíme, já jsem naprosto v klidu dokud se to ofiko nepotvrdí
  • Jj, přesně tak.
  • Tvl jsem myslel, že jako chtějí v tý obraně přitvrdit :-) Ale tak uvidíme no, třeba bude borec dobrej, nějaký body udělal. Ale za mě to chtělo i přitvrdit, Pardubice vyměnili Houdka z Plzně k nim..... proč asi, protože to řeže a nebojí se to shodit, tady nikdo takovej v obraně není, když je Dlapa zraněnej.
    A na to jak vystupoval Bruk v TV, tak nic moc, jsem čekal větší aktivitu. 
  • Jojo z toho tradu v Plzni moc nadšený nejsou :D Dlapa by měl play-off ale stihnout
  • Něco mi říká,že ještě jeden hráč bude.

• No jasně, Eakin nebo Frk :D
  • upraveno 31. leden
    @kinkis Tak jak by mohli byt, kdyz Bucko uz ma podepsáno na pristi rok jinde. Houdek bud ted udela velkej krok nebo se jim treba i vrati po sezone. Na druhou stranu si Houdek timhle působením muze klidne zavrit karieru v Extralize, pokud bude pokracovat svym stylem a chovanim :-)
    Post edited by HCE_Majkl on
  • HCE Majkl: Svým stylem a chováním ..... ??? Proč myslíš? Jasný je to magor, kterýho skoro nikdo nemá rád, jenže takovýhle hráči jsou kort v play off platný, ty Pardubice moc dobře vědí, proč si ho tam berou.....
  • @Flaksa34 Vubec nemyslim na lede. Ja ho moc nemusim, ale to je prave proto, ze je to hrac, kterych typove uz moc neni a umi zatracene pritvrdit. Ale osobnostne to prej taky neni uplne jednoduchej borec…

Takze bud ho tenhle krok vystreli nebo vrati hodne na zem…
  • upraveno 31. leden
    McFadden je prcek ,ale pokud pomůže s přesilovkoma a rozehrávkou (což podle čísel má) tak ok ! Lepší něco než nic teda když se nesejde v zápase s Pulpánem a Rohym ...protože bez Dlapy máme problém i tady...ještě máme asi všichni sen útočníka, ale tam je to asi fakt jen zbožný přání

Furt lepší než naši milování západní sousedi..Bucka na 2 měsíce a Pavláta za Kloučka...tam podle mě pro letošek prodělalaji a fans jim to daji sežrat, ale chápu má to druhou stránku, že po sezóně by šel zadarmo tak z toho něco vytřískaj..stejně jako my s Vodrcem to byl podobnej kšeft
    Post edited by maverick on
  • upraveno 31. leden
    @maverick ja hlavne nikde necetl ani naznak toho, ze by mel nejaky utocnik k nam jit.. krom Kudrna-Hladonik
    Post edited by kinkis on
  • Pavlat udajne fakt do Pardubic, pak ten trade Houdka, jeste se mluvi, ze ma Sparta ze Plzne vyplatit Hrabika.. ty tam letos taky jedou slusny bomby v ty Plzni
  • Jenomže důsledkem tohohle bude, že si na příští sezónu Plzeň dotáhne další 3-4 kvalitní hráče…už teď mají podepsaného Archambaulta, kterej je na Slovensku druhej v bodování, plus si mají dotáhnout toho ukrajinského obránce, kterej na Slovensku má sezónu jak kráva: 40 bodů za 39 zápasů…to budou mít se Zámorským hodně ofenzivní obranu
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters