Jiskra je budoucnost a ne nijak vzdálená, snad si ho nenecháme proklouznout mezi prstama.... Novej trenér ANO, ale NE teď, to mělo bejt dávno a neměl by na lavičce zůstat nikdo ze současnýho tria, pokud chceme výš příští rok. A souhlas s tou obranu, jak tu bylo napsáno... to není kapitánův problém, ale pana SM.
VANEKnaZDI: Tak já to sem nechtěl úplně takhle napsat no, ale je vidět, že ty info prosakujou..... je to průser, a pokud bude hlavní trenér tak to bude ještě větší průser. Starý ho vůbec prej nevzali no...... Kinkis: Tím, že vyměníš Vojtu Šika za někoho jinýho nic moc nevyřešíš.....
souhlas, ze Jiskra je budoucnost. Ale tlacit ho rychle do "C" role? nevim, chytrej je dost a svou roli si najde. C muzes byt i bez C.
Cernoch/Bery - hrajou horsi sezonu, ale ja myslim, ze jim chybi body od Koblasi. Kdyby k sobe dostali strelce tak jim ty body pujdou nahoru. Jsem na to koukal, Cece ma 0.4 bodu na zapas a loni mel 0.6. On nikdy nebude delat bod na zapas. A myslim, ze to se ani neocekavalo. A nedelam si iluze, ze nekoho tak extra golovyho sezeneme (i kdybychom chteli Cernohca menit). Takze za me rozhodne nemenit.
Tocime se porad dokola. Z letnich posil se povedl Frodo a castecne i Kangas. Pozitivni prekvapeni je Prochazka. Zbytek se bohuzel nepovedl. No a (i podle lonskych cisel) jedinym nasim produktivnim obrance byl Pluto a ten ma jeste horsi sezonu nez Cernoch/Beranek.
Pokud ten tym chteji posunout, tak musi (minimalne) vyrazne hrabnout do obrany a do utoku musi prijit sniper do prvni lajny. No a samozrjem musi pridat i na vysce. Zatim ns kazdy tym muze zadupat do ledu. Asi to je spis k dalsi sezone, ale s tou obranou je to urgentni.
Nespasi, musel by to být top ofenzivní obránce aby aspoň pozvednul produktivitu a hlavně přesilovku. Jestli chtějí spasit jsou potřeba obránci aspoň 3 a to hodně dobrý.
Na druhou stranu mít hráče jako je Ceresnak, Blain, Zámorský nebo Kempný tak teď máme klidně o 10 bodů víc, takový hráč udělá velký rozdíl, co je schopný udělat 35 bodů a dát góly.
Já se vrátím k tomu Senkerikovi. Za normálních okolností bych chápal, že ho vedení nechtělo. Dozadu to bylo takový velký špatný. Ale my tu marodku vzadu měli dlouhodobě a dopředu by určitě pomohl. Na try out sem klidně mohl jít.
@HawK71 Hallo HawK71, you are still here! I am maybe from the old forum, but definitely not active :-D I'm still thinking about the match in Klinghenthal, if I can make the date...
@Screepy jo? Ja co koukal na jejich forum, tak udajne Brno nechtelo zaplatit odstupny, ale co se tyce vyplaty hrace bylo vsechno ok + Frk sam do Brna chtel, melo to stat jen na tom odstupnym
Komentáře
Novej trenér ANO, ale NE teď, to mělo bejt dávno a neměl by na lavičce zůstat nikdo ze současnýho tria, pokud chceme výš příští rok.
A souhlas s tou obranu, jak tu bylo napsáno... to není kapitánův problém, ale pana SM.
Kinkis: Tím, že vyměníš Vojtu Šika za někoho jinýho nic moc nevyřešíš.....
Cernoch/Bery - hrajou horsi sezonu, ale ja myslim, ze jim chybi body od Koblasi. Kdyby k sobe dostali strelce tak jim ty body pujdou nahoru. Jsem na to koukal, Cece ma 0.4 bodu na zapas a loni mel 0.6. On nikdy nebude delat bod na zapas. A myslim, ze to se ani neocekavalo. A nedelam si iluze, ze nekoho tak extra golovyho sezeneme (i kdybychom chteli Cernohca menit). Takze za me rozhodne nemenit.
Tocime se porad dokola. Z letnich posil se povedl Frodo a castecne i Kangas. Pozitivni prekvapeni je Prochazka. Zbytek se bohuzel nepovedl. No a (i podle lonskych cisel) jedinym nasim produktivnim obrance byl Pluto a ten ma jeste horsi sezonu nez Cernoch/Beranek.
Pokud ten tym chteji posunout, tak musi (minimalne) vyrazne hrabnout do obrany a do utoku musi prijit sniper do prvni lajny. No a samozrjem musi pridat i na vysce. Zatim ns kazdy tym muze zadupat do ledu. Asi to je spis k dalsi sezone, ale s tou obranou je to urgentni.
V pohodě…zrovna Peslar bych řekl, že je docela kvalitní zdroj, ale víc jsem z něj nedostal
I'm still thinking about the match in Klinghenthal, if I can make the date...
Má namířeno do Čech tak schválně kampak??
Má ho zdobit rychlost, chytrost, dobrá rozehrávka jen je to prcek...
Draftovanej v prvním kole kdysi...
Přeji Vám proto všem,Hezký, a úspěšný den🍀🍀🍀
To nejspis ne, já jen, že je dnes celkem Hezky.