@three7 nadeje umira posledni. a kdyz nikdo neprijde, tak je to blby, ale spis v nejakou duveru, ze je plan jak ten tym dal posouvat... pred-play-off nejak dokopeme a tam to bude o momentalni forme. ani posily nezaruci, ze to prejdeme. jen bychom zvysili pravdepodobnost...
Podle mě zítra do půlnoci...... Ale vypadá to už bledě, o trejdu s Litvínovem se mluví třeba už týden a pořád nic..... Bruk ze sebe akorát udělal v TV hňupa, že budeme aktivní a nakonec nepřijde nikdo..... Co se týče Frka osobně si myslím, že na tom velkým hřišti to nebude žádná hitparáda, na přesilovku asi dobrý, ale jinak bude mít problémy s bruslením.....
@kanis Představí tam 7 nových posil, z Ázerbájdžánu, Arménie a Kazachstánu. Všichni budou mít 35+ golů za sezónu, každej si neřekne víc než 100k měsíčně a po sezóně, která skončí mistrovskym titulem pojedou za odměnu na Floridu, žádná blbá Hurghada.
Samozřejmostí bude ohňostroj, chlebíčky a k...... na tý šou zejtra... JUPÍ!
Pamatujete tady nekdo sezonu, kdy by se v prubehu nedovedl fakt zadnej hrac jako letos? Jasny nikdy to nebyli extra posily ale spis hraci na zkousku/doplneni. Ale fakt si snad nepamatuju rok, kdy neprisel fakt nikdo
Kinkis: troufnu si tvrdit ,že taková sezóna nebyla ...ikdyz byl ten kádr sakra dobrej jako v tytulové sezóně tak přišel aspoň Sailer a mám pocit Čutta (u něj si nejsem jistej už je doba ) ale ,že vůbec nikdo ? To ani když jsme neměly na výplaty ...
Hlavně i kdyby někdo metodou pokus omyl na příští sezónu! Blbost to nezkusit a čekat zase až po sezóně jako Zett kde to je omyl !
Vargas 88 : hele za zdraví nemůže to je jasný, ale herně dokud zdravej byl to byla slabota bohužel byl na hraně 3-4 lajny ...krom 1 zapasu ve Vitkach a jednoho najezdu jsem ja osobně nevidel nic čim by mě presvědčil ,že by na to měl...měl bejt náhradou za Kobliho a na něj nemá ani omylem to musí každej vidět...druhá Švédská liga a česká extraliga je rozdíl bohužel pro nás i něj...
Komentáře
takze nohy na stole a uvidime...
🤔
Hlavně i kdyby někdo metodou pokus omyl na příští sezónu! Blbost to nezkusit a čekat zase až po sezóně jako Zett kde to je omyl !