HCE Fórum

1505506508510511766

Komentáře

• @Flaksa34 Kudrna má prý v Litvínově ještě smlouvu na příští rok
  • To sice má, ale chce se mu pryč
  • Na foru Litvínova se mluví i o jednání s Kohoutem. Takže už nebudeme farma jen Brna ale i Litvínova. :)
  • V tom případě by bylo dobrý,kdyby už v neděli hrál za Nás v Brně.
  • Dle Eliteprospects má podepsáno do konce příští sezony
  • Jako jestli v Litvínově jednaj s Kohoutem tak by mě fakt zajímalo s kým jednají tady...
  • Nevim, jestli by jim Kohout úplně pomohl...max ke Koblasovi, ale ten má poměrně neotřesitelnou pozici v první lajně. Navíc, loni u nás s nim většinu sezony ani nehrál
  • mozna vymena Hladonik-Kudrna - myslim, ze silovej centr nam chybi a videl bych to spis pozitivne. pokud se hlad nechce domluvit dal (resp. ma prehnane pozadavky), tak pro nas dobra vymena. nechapal bych teda trochu LIT, protoze p-o je hodne o sile a zbavit se takoveho centra. (to snahu ziskat Kohouta chapu vic). 

herni system - mozna pujdu taky trochu proti proudu. ano hraji porad to stejne, ale kdyz to dodrzi tak boduji. problem je, ze v kazdem utkani maji useky kdy uplane vypadnou z role. chaos v obrane, propadani utocniku, daleko od sebe i hracu soupere. no a pokud dostanou v techot usecich goly, tak je vymalovano. Brukuv system je proste defenzivni (golu moc nedostavame) a souhlasim, ze ho nemeni. muzeme to interpretovat jako neschopnost reakce nebo taky jako ze vri systemu a chce jen aby hraci dodrzovali co jim naordinoval. mimochodem, my ten defenzivni styl pripomina Veneru. tam jsme taky vyhravali na 3 branky, protoze vic Mensi nedostal. 

myslim si, ze nam proste chybi obrance s klidnou rozehravkou. videt je to ve 2. tretine. diky nasi neschopnosti vyjet od vlastni kasy, tak tam pulku tretiny vzdy plaveme...

za me je mensi problem Bruk jak trener nez Bruk jako sportovni manazer. Protoze za celou sezonu nezareagoval, na zraneni, propad formy nebo nedostatek ve slozeni tymu. jsem presvedcenej, ze s malym doplnenim by az na prvni 4 tymy, meli ostatni v kalhotech s nama hrat v p-o. nechces hrat proti tymu kde golman nedostane vic nez 2 branky... (ale musi ten tym nejake goly davat)     
  • upraveno 26. leden
    1140bxl: Z praktickyho hlediska, kdyz se hraje obden, myslim, ze trener ma dost prace na trenerskym postu. Kolik casu mu asi tak muze zbyt pro sportovni manazerovani? A ukradnu myslenku: Jak muze klub fungovat bez GM (=nevedenej). Na me to pusobi...kdyz to reknu hodne diplomaticky...hodne nekompetentne. Ze se ta manazerska prace (nebo jak to rict) proste nedela. Zejmena na sportovnim useku.
    Post edited by pOne on
  • upraveno 26. leden
    Jak se tu někdo ptal co je to za šaškárnu za mixem. Tak tuhle uřvanou,přebasovanou až uši trhající diskofilni šaškárnu má nastarosti prosím synaček pana Meruny…viceprezidenta VKK…který je protlačován na všelijaký takovýhle akce a mysli si jak moc je dobrej, úspěšnej a zábavnej v tom co děla, ale opak je pravdou…parkrat jsem měl možnost ho potkat na akci a už doufám nikdy víc. Nebýt tatínka…no to je jedno každopádně tohle si vyžádalo naše vedení. Aby to u nás vypadalo jako na sparte v o2 aréně popr při repre zápasech. Aby byla prý stejná atmosféra. Všimli jste si ze se už ani nečtou soupisky soupeřů? To taky zakázalo vedení a taky zakázalo to když soupeř dá gola aby byl na ne zaber jak se radují, popr zaber na lavičku/střelce atd. Tak tady aspoň vidíte co řeší naše vedení místo toho aby řešilo hráče.
    Post edited by FeryBo on
  • FeryBo: Na podzim jsem byl v O2 na zapase Sparta-Liberec a docela mi prekvapilo, ze vubec neprecetli soupisku soupere. Trochu neucta k souperi, rekl bych.... Prepalena muzika mi neskutecne sere.
  • Rozhodne nemuzeme na trejdu Kudrna-Hladonik prodělat, i kdyz bude import asi drazsi na smlouvě. Hlad proste neudelal zatim ten krok dal, uz jste to tady popisovali. Navic jsem si i sam rikal, jestli by ten kluk jinde dostal smlouvu, takze jsem prekvapenej. Takze pokud mu Litvajs tech 200 dal, tak jsem asi v pohode s tim, ze nebude. Kudrna sice taky stagnuje, ale střelu ma výbornou, je to velkej kus chlapa, takze ja v tom smysl vidim. Vysledky ukaze az realita…

Kohy je v Brne plonkovej, Zábranský by ho vymenil, ale chce fakt dobrou protihodnotu a tu nevim, jestli mame. Premyslel bych o tom Bartejsovi, ale to zalezi, jestli uz tam fakt je domluvenej a pripadne jak jsme na tom my s planovanim obrany na pristi rok. Ale je to spis trochu nostalgie, Kohy je pro me hrac pro Energii, ale jeho posledni sezona byla taky vselijaka. Takze tady za me mluvi spis sentiment nez fakta…

Vcerejsi vykon v ramci hudby v arene byl hruzostrasnej a to kopírování cehokoliv mi prijde hrozny. Jsou tam veci, ktery se smerem k zazitku diváka posunuly fakt vyrazne, ale hudba, vyber songu v urcity momenty a hlasitost, jsou teda uplne mimo…
  • upraveno 26. leden
    @pOne tady aspoň vidis ze to není žádná jpp ale fakt kterej vyprodukovalo naše vedení místo toho aby se snažili pořešit tým

Každopádně taky to beru jako neuctu k soupeři
    Post edited by FeryBo on
  • Na zápase jsem delší dobu nebyl, ale tohle teda nechápu.. jak nám má ignorování soupeře pomoct sbírat body :D ach jo, pokaždý, když to začne vypadat, že to tu půjde správným směrem (po schůzce s vedením naposledy), je to během chvilky zase tobogán dolu
  • @pOne hlavně když vyhodili tu GM co tu byla, bylo řečeno, že shání někoho novýho. Což je teda solidní lež
  • @kinkis
    Však taky na tom setkání otevřeně řekli, že GM se neshání
  • Aha, tak to šlo nějak mimo mě. Takže Tobolka je naše “GM” ..
  • Kanis : ten Tureček je jenom můj názor ale je to odchovanec s dobrou střelou loni nej bek Třebíče proto se stáhl...je vysokej má potenciál lepší hrát jeho než neproduktivniho Kanaďana se skoro -20 ...posilu ano ,ale ne kvalitou horší než to co máme...

K Frkovi: velkou roli hraje určitě Modrý ,protože ho trénoval! Další samozřejmě ambice...
  • Hladonik je tváří na plakátu k zápasu KVAxOLO příští pátek. To ho jako na plakátu přeškrtnou? Nebo mu dají plakát s sebou do kapsy, ať si do něj zabalí svačinu na cestu?  :)
  • @pOne otázka je, jak moc je ten trade hotová věc, nebo ne :) abychom si za pár týdnů nepřečetli, že Hlado podepsal novou smlouvu a všichni tušíme částku :D
  • Dneska hlavne aby Olomouc a Plzen prohrali.

• Nevím,jestli jste četli. 

Nevím co si o tom myslet. Oni ořeci nedostali určitý trest,jen ten,že zatím nemohli hrát,než se to vyřeší,což je pochopitelný.

Jestli to schválně protahovali s tím vyřešením kvůli tomu,aby jakože nějaký trest dostali,a tím je to vyřešený,tak nevím,co si o tom opravdu myslet.

• https://vm.tiktok.com/ZGer9ucaM/

A my nadáváme na Naše kluky 😂😂😂
  • Hradec - za prve je potvrzene, ze minimalne 3 hraci dopovali. treba nevedomky, ale dopovali. docela by me zajimalo zda to pouzivani toho doplnku odsouhlasil lekar klubu a jak "renomovana" to je znacka. hrace je mi lito, ale trest musi prijit, protoze jinak muzeme skoncit v situaci, ze si koupis neco v Cine co nahodou nebude mit vse uvede ve slozeni a to bude duvod proc to uplne pardonovat. takze trest pro hrac i klub, ale primerene (prvni provineni a zrejme jim veri tu nevinnost).  
  • Ten jejich klubový lékař to prý odsouhlasil
  • Za mě je asi nejvíc překvapující, že pánové, kteří v byznys sféře výrazně uspěli, daří se jim i v USA, zcela evidentně na nějaké manažerské vedení v tomto případě úplně kašlou. To jsem asi od nové struktury čekal nejvíc a vážně nad tím neustále kroutím hlavou. 

Do střev tedy úplně nevidím, ale máme tedy prezidenta klubu, jednatele a tím to jaksi končí. Nevím, jak mají rozdělené pravomoci, co kdo dělá, ale nemůžu se zbavit pocitu, že je to řízeno samospádem. Žádný GM, žádný sportovní manažer... Od toho se odvíjí i ta chaotická komunikace navenek.

Od letošní sezony už nic nečekám, ale bohužel moc optimisticky to nevidím ani na příští rok.
  • Bohužel nezbývá než souhlasit .. jen se snažím být zatím ještě optimista, co se týče příští sezóny. Sice ty zprávy tady, že se nikdo neřeší a není podepsanej nejsou moc optimistický, ale třeba bude mít Bruk šťastnou ruku.
  • https://www.hokej.cz/poruba-vyhlizi-navrat-domu-co-vse-se-v-nove-rt-torax-arene-zmenilo/5078938

Na 1. ligu hodně sympatická aréna! I některý ELH týmy by mohly závidět

• Akorat jsem ted na ni koukal,hezky.
  • Ted koukam na Trenčín s Košicema,a za Košice hraje Ten Jeskelajnen co hral myslim za Bolku.
    Velice šikovnej hokejista,nicméně uplně stejné návyky jako u Našeho Ikky.
    Prázdná brána,a on nahrává.
    Je ale fakt,že za těch odehraných 19 minut má už i 3 pěkný střely.
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters