HCE Fórum

1493494496498499725

Komentáře

• Bude zázrak, pokud vůbec někdo do těch dvou týdnů přijde...já v to už docela přestávám věřit...
  • Je vtipny ze par kol zpet jsme meli vic bodu nez Brno, ted ma o 10 bodu vic, Olomouc byla pod nama, ma o 4 body vic, Plzen tezce pod nama, ma o 2 body vic… hodne smutny tohle sledovat
  • A Vítkovice tři zápasy k dobru...Plzeň jeden, Kladno dva...no, budeme to mít ještě veselý
  • Psalo se to tady mnohokrat,ze se proste NEKDO mel privect. Nemuzeme si myslet,ze sem zlakame velky jmena,nebo jim podobny.Proste nekoho,ale novou krev.
    Verim v to,ze se to tem co neco udelali ted bude vyplacet,a my kvuli tomu pujdeme dolu.Je fakt,ze k tomu mame momentalne velmi dobre nakroceno.
    Bohuzel se mi tohle nepise dobre,a jsem z toho velmi smutnej.
  • Včerejšek jsem neviděl, ale je to pořád dokola. Problémy jsou zejména defenzíva, kde prostě děláme poziční chyby a špatným řešením situací + rozehrávkou se dostáváme často pod tlak + inkasujeme. A bohužel dopředu nemáme tahouny. Gríger je fakt jedinej, kdo dokáže doručovat. Rachna je bez něj poloviční, Kanga už je taky v totálním útlumu (a bohužel ten bojovností asi nikdy nic neudělá), Čeče a Bery jsou fakt vlastním stínem. Už teď se dá říct, že ten tým nebyl dobře složenej. To není kritika, ale prostě fakt. Žiju v nějaký pohádce a říkám si, že aby to příští rok bylo fakt s vidinou něčeho úspěšnýho, tak mi na soupisce aktuálně chybí tak 4 jiní beci a celá jedna lajna do útoku. Což je i s hodně otevřenou peněženkou a dobrých vyjednávacích schopnostech zatraceně těžkej úkol.

Rád se nechám opravit někým, kdo má ještě lepší informace. Ale z těch mých vychází, že nějaký oťukávačky s hráčema, který by tu mohli působit do příští sezóny, proběhly. Výsledek je, že pro 2 to nebylo úplně lákavý (i vzhledem k aktuální situaci) a 1 nakonec kývnul jinde. Nemyslím si, že někdo odvolá Bruka a asi po tom asi netoužím tolik jako po "důkazech" tý koncepce. Nechci brát hráče jen do počtu, ale nevěřím tomu, že na trhu není ani nikdo ze zahraničí, komu prostě dáš smlouvu na 1 měsíc a uvidíš. A v naší situaci prostě už moc dalších cest není...

Už jsem tu několikrát psal, že trenér + sportovní manažer je za mě prostě totální blbost. A sehnat sportovního manažera sice není jen tak, ale i kdyby si Tobolka vzal k ruce někoho, kdo mu s tou sportovní filozofií A-týmu pomůže tak, aby se tady postavila fakt silná kostra pro 3-4 roky a během těch si vychovávejme přesně hráče typu Hladonik, Kofroň atd. K tomu když navážu a budu se zase opakovat - radši bych složil kompletně 1. lajnu pro Sokolov a takový hráče nechal celej rok tam a až odehrajou sezónu jako třeba Procházka, tak ať tu šanci dostanou. Je to pořád trochu hod mincí, ale někdo z toho vždycky vypadne. Nechat je hrát 3-4 lajnu je prostě evidentně cesta k tomu, že se zaseknou. 

Včera jsem si třeba říkal, jakej je rozdíl mezi Kofferem a Matýsem. Oba se u Perníků neprosadili, ale Koffera jsem tam měl vždycky za lepšího hokejistu. Vím, že to nejde srovnat 1:1, ale Plzeň si aspoň evidentně vybrala někoho, komu umí dát roli a roste jim. U nás zatím Koffer totálně stagnuje a přiznávám, že vůbec nevím, jestli tenkrát šlo za Vondrce sehnat někoho jinýho.

Abych se Vám borci přiznal, absolutně netuším, co udělat teď, aby to mělo efekt. Jestli Tobolka má v hledáčku případně někoho na střídačku, tak i to může být impulz. Ale já začínám tuhle sezónu považovat za odepsanou. Skončíme 12 nebo 13 a budeme se zase koukat na to, jak rostou jiný týmy v PO a jak se tam řežou. Ta "hokejová deprese" tady začíná být fakt velký, manažersky namluveny bylo dost (a to z vlastní práce znám, že je občas třeba), ale vedle toho nepřichází vůbec nic. Sorry za tapetu...
  • Máš naprostou pravdu,👍
  • No je tady dost zajímavých názorů...... Letošní sezonu už třeba já neřeším vůbec. Jak tady někdo psal nahoře, že ten tým není dobře složenej, tak pod to bych se podepsal. Na play off ten tým není vůbec....... přesto si pořád myslím, že když se dostanou do předkola /pokud by se nedostali, tak by to byl obrovskej průser/, tak nějaká malá šance tam je, bo prostě Frodo. Je schopnej se zbláznit, zavřít bránu a třeba bysme ty 3 zápasy mohli nějakým způsobem uhrát..... je to sice trochu scifi, ale pořád je to hokej a rozhoduje momentální forma, uvidíme. Každopádně teda Frodo tady nebude věčně, že jo. Mít to v podstatě postavený jen na golmánovi není koncepční. Mě spíš bude zajímat další sezona!!!! I z vedení se ozývalo, že je třeba posílit obranu, 4 obráncům končí smlouvy. Takže bych předpokládal, že minimálně 3 beky by měli mít podepsaný. Jenže podle všeho to tak není a extraliga už je rozebraná. Tomuhle se přiznám nerozumím vůbec :s :s Přece už někdy na podzim si musíš říct těmhle hráčům končí smlouva, z nich chci tyhle a tyhle, plus si probereš hráče, kterým končí smlouva a který by se Ti typově hodili a přes agenty je oslovíš. Protože ať se to někomu líbí nebo ne, hráči který mají kvalitu mají už v lednu podepsáno na další sezonu /a někteří jako třeba Vondrc ještě dřív že jo/. Osobně jsem na tohle hodně zvědavej, protože tohle může být ještě větší průser než letos!!! Celkově já těm novým majitelům strašně fandím, jde vidět, že některý věci jdou dopředu. V týhle souvislosti teda oceňuju, že tady nějaká ta diskuze je v mezích slušnosti. Je demokracie, dneska si každý může říkat, co chce. Nemyslím si ale, že je košer když lidi na sockách nakládají těm lidem až tak, že jim nadávají do kokotů, zmrdů a píčusů. Nicméně teda je otázka, kdo vůbec ten klub manažersky řídí???? Tobolka hokeji prostě nerozumí, navíc tady prostě nežije /je vtipný, že když sháněli GM tak jedním ze základních požadavků bylo, aby ty lidi tady žili. Teďka on v podstatě supluje pozici GM a není to tak/. Kdo dohlíží na SM jestli jedná s hráčema, jestli podepisuje hráče na další sezonu? Fakt jsem na tohle zvědavej...... osobně doufám, že nějaký beky podepsali, protože spoléhat na to importy, který Vám přihrajou agenti zvenku, letos se jasně ukázalo, že tohle cesta není. Jinak osobně mě model trenér/SM nevadí, ovšem teda pokud ten realizační tým šlape tak jak má.....
    Článek celkem dobrej, mě udivuje ale jedna věc, jak se tam píše, že jako tady je tým, který by měl klepat na dveře semifinále...... To autor nemůže myslet vážně přece. Vždyt pokud mě pamět neklame, tak poslední čtvrtfinále se tady hrálo v mistrovský sezoně ne? "Na papíře" ten tým nějak vypadá, mě ale přijde, že některý hráči tady prostě stagnujou. Jakoby jim to stačilo, tam kde jsou a vůbec se neposouvají. Jako příklad třeba uvedu Hladonika. Kluk v ideálním věku, příležitostí dostává celou dobu až běda /hraje přesilovky, většinou první druhá lajna/ a výsledek? Nula...... Nevíte o něm v podstatě, že hraje. A myslím si, že takových hráčů je tady víc.
    Zetterberg myslím už vůbec nepřijede :-) Nabízeli ho k výměně, nikdo ho nechce. Tohle se nepovedlo vůbec. Borec přišel jako náhrada za Kobliho...... a čísla hovoří dost jasně. Navíc fyzicky na tuhle ligu nemá vůbec. Mohli ho teda líp využívat v tý přesilovce, protože tu střelu má, jenže na to zase nemáme beka na tu přesilovku :-(
    Černoch s Berym už vypadali, že se chytli, ty zápasy 3 jak jsme po sobě vyhráli, tam vypadali v některých chvílích líp než vloni. Jenže bohužel no, v kontextu tý sezony to prostě je bída.
    Pluty - hodně lidí ho hejtí a hejtí ho i ve chvílích, kdy hraje dobře, to je můj pohled. Rozhodně to není tak, že hraje celou sezonu šíleně!!! U něj je to stejný jako s celým týmem, nahoru dolu, horská dráha. Vytrejdoval bych ho pouze pokud by za něj přišel bek do prvního páru, bek na přesilovku, což prostě Pluty za mě není a už nebude. Na druhou stranu, ale celou tu obranu rozprášit nemůžou, na to hráče prostě neseženou. Možná, že když ho posunou trošku níž v tý sestavě, tak z něj spadne ten tlak, ale to nejdřív opravdu nějaký beci musí přijít!!!!! A na to jsem opravdu zvědavej....... :-(
  • Těch správných názorů je tady moře. Nicméně ten hlavní ukol je na někom jiném. Já bych byl moc rád,aby se už konečně opravdu něco hnulo,jinak to opravdu průser bude. A Ti hráči co tady máme,za nic nemůžou,Ti dělají,na co momentálně mají,tohle je věc vedení.
  • Kanis: S tím si dovolím nesouhlasit!!! Myslím Tvoje tvrzení, že hráči za nic nemůžou..... pravda leží vždycky na hřišti, kde to hrají hráči, ne vedení. A spousta hráčů, který tady letos jsou hrají pod svoje možnosti ...... 
  • @Flaksa34 chtěl bych vypíchnout ten bod s nadáváním, tohle fórum mám opravdu rád, protože tady dokážeme komunikovat jako lidi a ne jako prasata. To co se letos objevuje na facebooku a instagramu je absolutní ostuda těch lidí, co si říkají fanoušci HCE. 
  • I to je pravda,nicméně to se stát může. Potom je od toho vedení,aby na to reagovalo.
  • @Flaksa34 Ona je otázka třeba, jak to bylo celkově s Frodlíkem. Protože on se měl rozhodnout pro jinej klub a pak do toho údajně vlezl Šenkypl a dal si tu práci, aby to byla skoro jeho záležitost a povedlo se. Ale co jsem slyšel, tak se už minulej měsíc řešili na příští sezónu 2 beci z Extraligy a nešlo už jen o oťukávání. Jenže ten dojem z toho, jakej "projekt" se tady nabídl, prý nebyl úplně dobrej a proto se z jednání úplně odstoupilo. Nevím jména, ty jsou jen JPP, ale říkám si, jestli třeba v tomhle nejsme taky totálně OUT (a třeba se kompletně pletu, to rád přiznám). Řešíme to tady skoro každej rok a loni se to svezlo s VS34. Ale souhlasím s tím, že ty hráče máš vytipovaný trošku dýl. Není tak těžký zjistit, komu končí smlouva a není žádný tajemství, že tyhle věci se řeší už od podzimu, podepíšou se třeba v zimě nakonec. A fakt se chci mýlit, ale co vím já, tak žádná posila na příští sezónu (opravdu posila do prvních 2 lajn) udělaná není.

A jak jsem psal výš. Můj názor je ten, že do toho musíš na úvod nasypat peníze, abys postavil strukturu klubu - tím myslím vedení, jak sportovní, obchodní i provozní. Musíš jasně rozdat kompetence a pak musíš zajistit trochu sportovní kvality. To znamená postavit tu kostru a pak si začít pracovat vedle toho na nějaký filozofii. Protože když si myslíš, že budeš klub, co vychovává hráče, to prostě nějakou dobu trvá a najednou můžeš řešit, jestli to tak vůbec jde. Chápu, že se čekalo od Beryho a Čečeho určitě víc, od Plutnara taky, od Kangy taky. Ale nestalo se a není zase tak nereálný, že ještě budeme s Bolkou bojovat o poslední flek do PO (což upřímně jít z 12 fleku není prostě žádný úspěch a je to neúspěšná sezóna, pokud nepřejedeš 2 kola PO včetně předkola). Nikdo se před sezónou nepřipraví na to, že ti většina opor hraje max svůj průměr. Ale musíš umět předvídat nějaký rizika a já si myslím, že se léto podcenilo. Bruk to řekl i v bombách, že nevyšly v létě někteří hráči, kteří teďka sakra chybí. Jména nejsou podstatný, ale 2 takový by nám teď pomohli zatraceně...

No v pátek na značkách, asi se podívám spíš na to, jak teď Varaďa bojuje skoro se vším v Pardubkách, protože na růžích tam ustláno není a idylický taky moc ne. Nečekám finanční bitvy, ale je škoda, že když je tam Říčka na odpis, tak ho podepíše na 1 sezónu Kometa (a ta smlouva údajně taky není zase tak astronomická, rozhodně jde dolů oproti PCE).
  • upraveno 18. leden
    Hlavne na ty vlne "pristi rok to bude lepsi" jedeme uz od covidu. Tam ta sezona byla asi nejsmolnejsi pro nas, tam verim, ze bychom se pres to predkolo dostali. Pak je to furt stejna pisnicka. Predkolo ze spodnich pozic a konec po 4-5 zapasech bohuzel. Letos to nevypada moc jinak. 

U Frodla se bojim, aby tu vubec ty 3 roky vydrzel. Netusim jak ma udelanou smlouvu. Predstava, ze nam pred pristi sezonou zase nejaky "lepsi" hraci odejdou a prijdou podobne nahrady jako letos, tak to nebude boj o semi, ale boj s Kladnem o Chance ligu.
    Post edited by kinkis on
  • @kinkis

Nejsem si jistej, jestli nemá náhodou Frodo klauzuli o odchodu do zahraničí v případě zájmu, ale během října a listopadu se o něj docela dost zajímal Kloten z NL. 

Ohledně těch zoufalců na FB, to už tady hodněkrát padlo, že prostě nejdou brát vážně. Nic konstruktivního se od nich nedozvíš a maximálně tam akorát dostaneš naloženo, že se zastáváš Bruka, Plutnara...třeba včera tam nějakej borec psal, že těch hráčů na přestup je hodně a že kdyby mu dali možnost, tak sem nějaký dotáhne. To mě jako fakt pobavilo...a těhle volů, který jsou mimo jiné k příspěvku o výsledku zápasu schopni dotáhnout politiku, těch tady máme fakt mraky. :D
  • chtel bych vedet koho schanej, protoze proste hrac repre urovne k nam dnes nepujde. a myslim, ze nejde ani o prachy. ten tym stabilne ctvrtfinale nehraje a hracu co by se k nam vraceli taky moc neni. z toho plyne, ze se musis zamerit na hrace jienho typu nebo zahranicni...

k posilam pred sezonou - Frodo je zaklad toho tymu. je to excelenti posila a s nim si troufnu tvrdit bychom ctvrtfinale udelali uz loni. Prochy dobra posila. Prikryl/Bernovsky byli brani na rozsireni kadru (myslim, ze uplne zklamani taky nejsou). Kangas - hral do zraneni super a po zraneni to neni ono. mozna tim jak se mota sestavou, ale tam bych potencial videl. Zeta je propadak. Je doufal, ze to bude terno podobne jako Blomstrand (nebo Thorell) v Plzni. Prisel ze stejne souteze s obdobnou (nebo lepsi) vykonosti. Bohuzel se nepovedl. Z vyctu tech posil vyplyva, ze veril tymu, ze jeste je prostor ne zlepseni u hracu jako Hlad, Jiskra. no a to byl spatnej odhad (nevim zda bych to kvalifikoval jako spatne slozenej tym), ale ja byl rad, ze drzime jadro. nadaval bych, pokud by nakoupili same zoldaky.

obecne si myslim, ze v ted neni v extralize vylozene spatnej tym. boleslav je na tom s prachama dobre a jak vypada jeji sezona. tazke proste ten vysledek koupit nejde. LIT tam za dve neuspesne sezony prolil tolik penez a hrajou az letos. 

my ale potrebujeme doplnit pred play-off. proste ten kadr nemuze stat na tom ze Prikryl bude hrat presilovku. O obrane ani nemluvim. myslim, ze hracu je dost a mozna by stalo vzit par do konce sezony (s nejakou opci) na zkousku. Vzdycky zasnu jak na SK privedou nejakej import CAN/USA a pak toho hrace prodaji jako velkou posilu treba do ceske ligy. Chapu, ze nevis jestli mu to sedne (jako se nevedelo u Zety), ale nedky ta super koncepcni prace (souhlas, ze je potreba a je to zaklad) musi byt doplnena i trochu stastnou rukou. to bych mel Brukovi/Tobolkovi trochu za zle, ze proste nezkusi hrace s dobrejma cislama z horsich lig, ktery to anagzma u nas berou jako moznost hrat lepsi soutez...

ta koncepce je dulezita na pristi sezonu a letos uz hosani vymluvu mit nemuzou. casu podepisovat hrace a skladat tym meli dost. takze to jde za Brukem a Tobolkou.

Fandim a drzim palce co muzu, ale ta nemohoucnost v managementu mi trochu pripomina tu nasi produktivitu. bez golu nevyhrajeme a ty strili hraci (ktere treba musis doplnit/obmenit).        
  • Spousta podobných jasných názorů...hrozně jde i o příští sezónu a tam fakt bojím průseru jako letos, že ve finále dají ti hráči co chceme z 99% procent přednost klubu kterej mu dá stejný peníze a to je asi 12 týmu lize protože tady je to bohužel 15 let stejná písnička...hezký vize ,ale hov.o...tenhle mančaft hraje i posily ,Praze když budem 13 kdo sem půjde! Bruka bych za sebe nechal víc škody by nadělalo vše od 0 ,ale měl by přijít někdo do managementu kdo bude dřít jen pro budování a skauting atd...to podle mě nedává a totálně nám tam ujíždí vlak! Když vidím Litvínov tak jsem nasranej ...a teď vynechám Kasovi a Kobliho...ale on i ten Kirk,Czucman...sakra ty kecy, že nikdo není nebo dal přednost jinýmu ok stane se ,ale vždycky někdo je ! Ale asi se nevybavaju sezónu jako letos ,že a i jedno jméno neuděláme!
    Pak si čtu sport a dneska zase článek o cca 10 jménech jak už se na příští sezónu rozebrali....Říčka ,atd...

V pátek naznačkách jistě a jak to máme i v děkovačce i v pralese! , budu chodit a fandit tak i tak....ale hrozně s.re na to koukat jak nám to všechno utíká mezi prsty
  • Tak to nepovedlo,zkusim znovu
  • HCE Majkl: Já mám stejný info, nemají podepsanýho nikoho, ani hráče, kterým tady končí smlouva. Osobně bych třeba Havlína /přestože letos bída/ ještě podepsal, ale to už je asi pasé. 
  • Flaksa: Ja bych ho taky podepsal, progres a potencial tam uz velkej neni, ale do 3 obrany je to uplne solidni bek pro nas. Co je smutny, tak nejsme jediní, kdo ho chce…
  • HCE: No počkej, my ho právě asi nechceme..... Myslím, že už má podepsáno jinde totiž! Takže nejen, že nikoho nepřivedeme, ale ještě ani "svoje" hráče nepodepíšeme..... Jinak ten progres letos bída teda, ale podle mě se ještě pořád může zlepšovat, vloni hrál slušně...
  • prestavet obranu (a trebe nepodepsat Havlina) je legitimni, ale delas to pokud vis koho za nej chces a ze je realny takovyho hrace privest. 

nevim jak je to s podpisama a porad myslim, ze hracu je (i ted) na trhu dost, ale dulezioty je jaky mas jmeno. porad to bylo, ze Vary se nikam nejhejbaj a cil je nespadnout. pak prijde novy majitel a mas proste prilezitost oslovit hrace, kteri by jinak sli treba do Budejic/Vitkovic/Boleslavi protoze proste mas ambice a stavis nejakej tym. 

takze bud maji nejaky dlouhy seznam hracu na prekopani obrany nebo ustni prisliby od nekterych a nespechaj s podpisy (treba musi vedet kolik penez zbyde kdyby podepsali nejakeho hrace), ale pokud to nechaji vyhnit tak proste znici nejake nove chapani energie pod novym majitelem. 

• Mírný optimismus po schůzce s fanoušky a rozhovoru s majiteli, bombách s Brukem bohužel vyprchal a otázek a obav je zase plnej kotel !
  • upraveno 18. leden
    Konec Varadi v PCE docela šok
    Post edited by LukasCZ on
  • @maverick presne. a navic je to jak s nasimi vykony. po pauze nadeje (nekdy vysledky a nekdy i hra) a ted jsme presne tam kde jsme byli. :-(

asi to nema cenu hrotit, protoze zapasy jdou jeden za druhym a hraje se o moc bodu, ale ta komunikace klubu je otresna. ja vim, ze Kubelka udela video a meme, ale proste vzhledem k vysledkum je to uplne povrchni/prazdny a komunikace je jinak nulova.

i kdyz je uz mam pocit, ze ta komunikace je pomerne jasna. stara pravidlo rika, kdyz nevis tak vyznamne mlc. no a nas klub vyznamne mlci. ja myslel proto, ze ho fans obtezuji/neumi to s nima, ale ono je to proto ze proste nas management je produktivni jak nasi utocnici.   
  • Absurdní, tým co je na topu vymění trenéra... my se topíme, ale pohodička...
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

Top Posters