Ať jsme taky jednou pozitivní - ten, kdo má ruce v příchodu Froda by měl dostat metál, protože tohle je jeden z nejlepších přestupů za hodně dlouhou dobu!
@pOne zajimave. tak snad se chyti. jen mi trochu vadi ta spokojenost s umistenim. myslim, ze ma byt nespokojeny, ze nejsme vys nebo nemame vic bodu. ocekaval bych trochu ambice od kapitana. jinak celkem rozumny rozhovor. souhlas s nasi obetavosti a Frodem, ale proste doma se to musi herne zlepsit. lidi se chteji bavit a videt vitezstvi (a ne pravidelne 2:1 po najezdech).
Zase kdyby nekdo rekl, ze pred repre pauzou budem 6., vsichni bychom to brali a byli spokojeny letos je to asi poprve, co si myslim, ze by nam pauza opravdu mohla pomoct a ne jak roky zpet, ze pred pauzou jsme zacli sbirat body, pauza a krize
No pokud by nekoho chteli presvedcit,a tím padem privect jako posilu,tak by mohl byt ten pravy cas,pac i to postaveni v tabulce,muze mit urcity vliv na pripadny rozhodovani tech onech hracu / hrace /.
@Xaxxz : Hele já vůbec neříkám, ať to roztrhnou, ale ta lajna je za mě moc "technická". Na druhou stranu souhlasím, že je těžký něco vymyslet. Ale třeba Kanga s Jiskrou a Beránkem? Možná úplná fantasmagorie a samozřejmě otázka, kam s Čečem...
Na Frkyna máme možná tak extraligova práva a to si nejsem jistej. A ve finále nic neznamenají to by byla částka co půlka klubu z ligy klido dá!
Kéž by vedení s Brukem udělalo co může a aspoň se o to pokusilo. ...Nasranej bych byl kdyby šel jinam v Čechách a zjistilo se , že Vary ho neoslovily ! Koho jiného už? Pochopil bych kdyby on sám chtěl jinam a Vary odmitl to pak bohužel jo...aspoň máme za de co sledovat pár dní 😀
Komentáře
At se jedna o jakyhokoliv hrace, uplne 100% pokazdy tam musi bejt ten Dedek, ta osoba me opravdu uz sere
Kéž by vedení s Brukem udělalo co může a aspoň se o to pokusilo. ...Nasranej bych byl kdyby šel jinam v Čechách a zjistilo se , že Vary ho neoslovily ! Koho jiného už? Pochopil bych kdyby on sám chtěl jinam a Vary odmitl to pak bohužel jo...aspoň máme za de co sledovat pár dní 😀